Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχιζουμε σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε για την επομενη season και μπορω απο τωρα να πω με σιγουρια οτι πρεπει να ειναι πρωτη φορα(ή απο τις λιγες τελος παντων)τα τελευταια χρονια που η καλοκαιρινη season να ειναι καλυτερη απο την επομενη season του χειμωνα

http://anichart.net/fall

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι το anichart βαζει απο τοσο νωρις στην αρχικη σελιδα την επομενη σεζον,τεσπα....

Καταρχας θα δω τα sequel Ajin-Haikyuu-Bungou Stray Dogs

Απο κει και περα τα σιγουρακια ειναι Drifters-3 gatsu no Lion-All Out-Occultic Nine και Keijo γιατι καθε σεζον πρεπει να διαλεξω ενα σαπιο anime :P .Λογικα ολο και καποιο θα ξεπεταχτει βλεπω και κανα δυο slice of life που μπορει να τσεκαρω και βεβαια οτι μεινει απην τωρα σεζον Days-Saiki.

Υ.Γ:Γινομαι σπαστικος αλλα η επομενη ειναι η φθινοπωρινη σεζον οχι χειμερινη :P

Δημοσ.

re:zero ep 23 se 17 λεπτα, oh the hype

Αυτοι απτην Witch Cult μου την δινουν στα νευρα πολυ αντιπαθητικοι και γτπ τελειως.Καλο γενικα το επεισοδιακι και εχουν μεινει αλλα 2 για το τελος.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλο indeed, μακαρι να μην τελειωνε. Ξερουμε αν θα συνεχισει ?

Nope,αλλα δεν το φοβαμαι εχει καλες πωλησεις ηδη απτα πρωτα dvd-bd και boost sales απτο anime το light novel.Καποια στιγμη πιστευω μια 2η σεζον θα δουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι μεσα στα 8 πιο δημοφιλη του 2016 ως τωρα η εν λογω σειρα συμφωνα με το Anichart

https://anilist.co/browse/anime?sort=popularity-desc&year=2016&type=TV ,(βεβαια ορισμενες αλλες σειρες που ειναι πανω απο αυτο οπως Grimgar ή kabaneri δεν ηταν τοσο αξιολογες ή αξιομνημονευτες) και ηδη απο τον περισσοτερο κοσμο ειναι με διαφορα μεσα στα υποψηφια για καλυτερα anime της χρονιας(μεσα στα top 3 ας πουμε).Επισης δεν θυμαμαι να εχω δει τοσο πολυ ενδιαφερον φετος σε αλλο anime(οχι σε sequel).Σιγουρα βεβαια βοηθησε οτι ειναι και 25επεισοδια σε σχεση με τα περισσοτερα αλλα anime τα οποια ειναι μονο 12-13 και οσο να ναι και να θες να σου αρεσουν παρα πολυ,αν δεν βγει γρηγορα συνεχεια ξεχνιουνται πολυ γρηγορα.

Εδω ηδη την μεθεπομενη season ενα αλλο anime θα βγαλει δευτερη season(Kono Subarasii Sekai ή αλλιως και KonoSuba)που ηταν λιγοτερο δημοφιλες,αρα η συνεχεια του Re Zero ειναι σχεδον σιγουρη,εκτως αν υπαρξει προβλημα/θεμα με το light novel.

Δημοσ.

Ακόμα και για marketing material ήταν περίεργη φάση το persona 5 day something...

Αρχιζουμε σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε για την επομενη season και μπορω απο τωρα να πω με σιγουρια οτι πρεπει να ειναι πρωτη φορα(ή απο τις λιγες τελος παντων)τα τελευταια χρονια που η καλοκαιρινη season να ειναι καλυτερη απο την επομενη season του χειμωνα

http://anichart.net/fall

Χαχαχαχαχαχα

Παίζει να δω το stray dogs και το occult. Τπτ άλλο.

Δημοσ.

Παντως για το Re Zero εχω καποια παραπονα για την σειρα.

Ηρθε ο κεντρικος χαρακτηρας στον κοσμο αυτο .Για ποιο λογο τον φερανε και ποιος τον εφερε(το δευτερο εν μερη αναμενομενο αλλα τουλαχιστον θα μπορουσε απλα να αναφερθει)ισως να μην το μαθουμε ποτε.

Ψιλο απογοητευμενος ειμαι και απο τους χαρακτηρες(εξελιξη,αντιδρασεις,υπερβολικο μελοδραμα σε καποια επεισοδια)οπως και απο τον ρυθμο της κεντρικης ιστοριας που παλι καλα στα τελευταια επεισοδια και γενικα μετα τα μισα της σειρας προχωρησε κουτσα στραβα.

Παρολα αυτα ειναι αξιολογο anime σε γενικες γραμμες αν και οσο πλησιαζουμε στο(προσωρινο ισως)τελος του,νιωθω οτι δημιουργηθηκε πολυ μεγαλυτερο hype απο οσο επρεπε.

Δημοσ.

Αυτον τον καιρο βλεπω σιγα σιγα το fullmetal Alchemist : Brotherhood. Ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει (δεν εχω δει και δεκαδες anime).

Το μεγαλυτερο καλο του Full Metal Alchemist που δεν εχουν τα περισσοτερα anime ειναι οτι εχει αρχη,μεση και τελος χωρις ομως να εχει βγαλει 500επεισοδια(γκουχου γκουχου mainstream σειρες-αρμεγμα),χωρις να εχει ακυρα επεισοδια,με ενα παρα πολυ καλο κεντρικο διδυμο(αλλο σπανιο να πετυχεις στα περισσοτερα anime)και φυσικα αρκετα πιστο στο manga που βασιζεται.

Για μενα βασικα το μεγαλυτερο θετικο(εκτως των αλλων περι ιστορια,πρωτοτυπιας alchemy,κακως),ειναι κυριως το πρωτο.Δηλαδη εχει αρχη,μεση και τελος.Κατι πολυ σπανιο δυστηχως για τα περισσοτερα anime τα οποια ειναι 13επεισοδια τις περισσοτερες φορες(ή 24-25επεισοδια σε ακυρες/κακες σειρες),χωρις να γνωριζεις αν θα συνεχισουν και ποτε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...