W0zzAp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τώρα παίζεται το τελευταίο arc, μέχρι τέλος του 16 η αρχές του 17 τελειώνει. Δε σου κάνω like στο από πάνω γιατί δεν έγραψες ότι το Gintama είναι ο Θεός των Anime. Ότι καλύτερο έχει βγάλει η βιομηχανία! Ειναι ο Θεος της παροδιας των anime .Το εχω πει και αλλες φορες αγαπημενο μου anime ειναι το Hajime no Ippo και δεν νομιζω να αλλαξει. Overrated για τις βαθμολογιες που του εχουν βαλει εννοω χωρις βεβαια αυτο να εχει να λεει οτι η σειρα δεν ειναι καλη. Απλα οπως παντα(ανεξαρτητα την σειρα)το να μπαινει ο κοσμος και να μοιραζει απλοχερα 10ρια ή στην περιπτωση του berserk να κραζει την σειρα και λογω cgi να μου βαζουν το Berserk στον πατο των anime του 2016 δεν ειναι οτι το καλυτερο. Προσωπικα εχω δει τα πρωτα 10επεισοδια(εννοειται οτι οπως εγραψε απο πανω και ο Wozzap αργοτερα ειναι ολο το ζουμι,κατι που καταλαβα και με το Hitman reborn)αλλα οπως και να το κανεις για μενα προσωπικα η απουσια μιας κεντρικης πλοκης(ανεξαρτητου αν θα μαρεσει η σειρα ή οχι)οσο να ναι με ξενερωνει καπως. Οχι βεβαια οτι θα την κανω drop την σειρα με το καλημερα οπως αρκετος κοσμος που την παραταει λογω των πρωτων επεισοδιων. Οτι δεν υπαρχει κεντρικη πλοκη και οτι με κρατησε να δω τοσα επεισοδια ειναι παρα πολυ θετικο,δυσκολα γινεται σε καποιο anime αυτο.Συνηθως anime χωρις καποιο στορυ εχουν 12-25 επς(με εξερεση κατι Sazae-san Doraemon και κατι παρομοια που εχουν στην κυριολεξια χιλιαδες επεισοδια και τα βλεπουν μονο στην Ιαπωνια). Μην βαζεις στο μυαλο σου οτι το ζουμι που λες ειναι στα πιο μετα επεισοδια,αν δεν σου αρεσει η κωμωδια δεν θα σου αρεσει το anime και μην βαζεις σαν παραδειγμα το Reborn που εχει πλοκη και προφανως καποια στιγμη καλυτερευει λογω δυνατων εχθρων,δρασης κτλ.(δεν το εχω δει αλλα 100% αυτο θα γινεται).Υπαρχουν βεβαια και τα σοβαρα arc που ειχα αναφερει αλλα αν ειναι να δει καποιος το Gintama μονο για αυτο δεν αξιζει καθολου. Επισης σε κατι τετοιες στιγμες δειχνει ποσο μπροστα ειναι το Gintama :-D .(ειναι ερωτηση θεατη.Δειτε αφοβα δεν ειναι spoiler) 1
Edel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Πως δεν υπάρχει κεντρική πλοκή? Υπάρχει φυσικά, ίσα να πλαισιώνει τις τρολλιές. κάπου στο πανηγύρι πετάνε και φίλλερ κεντρικής ιστορίας μέσα Για μένα, το λέω παντού, πάντα, από το 2009 που το είδα πρώτη φορά, μου άλλαξε τη ζωή. Παρακολουθώ anime από τα 14 μου(27 τώρα), βλέπω και κινηματογράφο καθώς και θέατρο. Είναι ότι καλύτερο έχουν δει τα μάτια μου από αυτές τις τέχνες. Ίσως ακούγομαι υπερβολικός αλλά είμαι ένας από του die hard οπαδούς του. Όλος αυτός ο κόσμος που έχει φτιάξει, με στοιχεία από Ιαπωνία του 1800 μαζί με σύγχρονη Ιαπωνία, σε συνδυασμό με εξωγήινους να έχουν εισβάλει τη γη, να σπάει τέταρτους τοίχους για πλάκα, οι ίδιοι να αυτοσατυρίζονται, να πιάνουν στο στόμα τους ότι κινείται και να το σχολιάζουν, αποτελούν τεράστια πηγή έμπνευσης. Ο Sorachi πρέπει να χει στύψει το κεφάλι του σε άσχημο βαθμό. Gintama για μια ζωή!
Tmark Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Παιδιά γνωρίζετε που μπορώ να βρω στην Αθήνα τα πρώτα chapters του Berserk manga στην Αγγλική? Ευχαριστώ.
Edel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 public η solaris ψάξε. http://www.public.gr/product/comics/foreign-comics-and-manga/berserk-v-1-black-swordsman/prod312114/ 1
W0zzAp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Πως δεν υπάρχει κεντρική πλοκή? Υπάρχει φυσικά, ίσα να πλαισιώνει τις τρολλιές. κάπου στο πανηγύρι πετάνε και φίλλερ κεντρικής ιστορίας μέσα Για μένα, το λέω παντού, πάντα, από το 2009 που το είδα πρώτη φορά, μου άλλαξε τη ζωή. Παρακολουθώ anime από τα 14 μου(27 τώρα), βλέπω και κινηματογράφο καθώς και θέατρο. Είναι ότι καλύτερο έχουν δει τα μάτια μου από αυτές τις τέχνες. Ίσως ακούγομαι υπερβολικός αλλά είμαι ένας από του die hard οπαδούς του. Όλος αυτός ο κόσμος που έχει φτιάξει, με στοιχεία από Ιαπωνία του 1800 μαζί με σύγχρονη Ιαπωνία, σε συνδυασμό με εξωγήινους να έχουν εισβάλει τη γη, να σπάει τέταρτους τοίχους για πλάκα, οι ίδιοι να αυτοσατυρίζονται, να πιάνουν στο στόμα τους ότι κινείται και να το σχολιάζουν, αποτελούν τεράστια πηγή έμπνευσης. Ο Sorachi πρέπει να χει στύψει το κεφάλι του σε άσχημο βαθμό. Gintama για μια ζωή! Ναι το Gintama ειναι μεσα στην πρωτοτυπια σε πολλους τομεις και επειδη τα επεισοδια ειναι συνηθως τυχαια ειναι πιο δυσκολο για τον Sorachi να σκεφτει αστεια και να φτιαξει ενα συγκεκριμενο στορυ για το καθενα.Επισης μην παρεξηγας σιγουρα το θεωρω καλυτερο απο Naruto Bleach και μαλλον το One Piece γιατι σκεφτομαι οτι αυτο εχει μεγαλη πτωση μετα τον πολεμο και γενικα τα arc που ειναι πολυ δυνατα ειναι 3-4,δηλαδη λιγα σε σχεση με το ποσα επεισοδια-chapter εχει βγαλει,ενω το Gintama οσο συνεχιζει ειναι λες και γινεται καλυτερο.Γενικα οταν ενα anime(ταινιες-σειρες κτλ) μου αρεσει και εχει μεσα κατι καινουργιο που βλεπω πρωτη φορα το αποτελεσμα το θεωρω εκπληκτικο και γιαυτο το Gintama μπηκε στα top anime που εχω δει. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Άρχισα κι εγώ να διαβάζω Attack on titan...
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ακόμα να διαβάσω το bleach (I am so late to the party) In other news Όλα τα λεφτά το ffxv kingsglaive?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ακόμα να διαβάσω το bleach (I am so late to the party) What party? 1
Grim Ripper Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το party για το ότι τελείωσε το Bleach. 2
costacurta Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ακόμα να διαβάσω το bleach (I am so late to the party) In other news Όλα τα λεφτά το ffxv kingsglaive? Εξαιρετικό το kingsglaive Χτιζουν πολύ καλά το ff xv μαζί με το anime Έχω τρελές προσδοκίες ελπίζω αυτήν την φορά να μας ανταμειψει η square 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 oh ffs, πάλι break την άλλη βδομάδα το One Piece...
W0zzAp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 oh ffs, πάλι break την άλλη βδομάδα το One Piece... Yeap,κλασικα οταν δειχνει κατι πολυ ενδιαφερον break,αλλα ως γνωστων ο Oda εχει καποια προβληματα υγειας τα τελευταια χρονια και γιαυτο τα πολλα break που παιρνει.....
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Χμμ, αρχίζουν πάλι τα μπουκέτα μεταξύ τους? https://www.youtube.com/watch?v=JSkidRx0UDo
revolver1990 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Yeap,κλασικα οταν δειχνει κατι πολυ ενδιαφερον break,αλλα ως γνωστων ο Oda εχει καποια προβληματα υγειας τα τελευταια χρονια και γιαυτο τα πολλα break που παιρνει..... Για φαντάσου να ψοφήσει πριν τελειώσει..... Λογικά το στορυ το έχει δώσει σε άτομα εμπιστοσύνης just in case.
W0zzAp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Για φαντάσου να ψοφήσει πριν τελειώσει..... Λογικά το στορυ το έχει δώσει σε άτομα εμπιστοσύνης just in case. Ειχε πει σε συνεντευξη οτι το τελος του One Piece θα ειναι το ιδιο με αυτο που ειχε σκεφτει απτην αρχη,οποτε λογικα οι συνεργατες του θα το γνωριζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα