Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oh comeback στο Tokyo Ghoul: RE...

Το παει απο δω και απο κει και μερικες φορες χανομαι και δεν ξερω τι ακριβως γινεται και πιος πλακωνεται με ποιον επειδη το σχεδιο ειναι καπως περιπλοκο :P .Αλλα τωρα εχω καταλαβει :D

• Super Moderators
Δημοσ.

και μερικες φορες χανομαι και δεν ξερω τι ακριβως γινεται και πιος πλακωνεται με ποιον επειδη το σχεδιο ειναι καπως περιπλοκο.

Michael Bay Decepticons...

Δημοσ.

Δεν πιάνω το ερωτηματικό.

Με μπερδεψε γιατι το εβαλες λιγο στο ξεκαρφωτο(χωρις καποιο σχολιο).

• Moderators
Δημοσ.

Με μπερδεψε γιατι το εβαλες λιγο στο ξεκαρφωτο(χωρις καποιο σχολιο).

"Μια πιο (αλλά όχι τελείως  :mad: , τουλάχιστον δεν είναι ripped με sound effects edited out ) φουλ έκδοση του Hai Yo (Ashes) από το 2016 Berserk anime" :P

Δημοσ.

Τα κορυφαία soundtrack σε οπενινκ ήταν πάντως thundercats - silverhaks - voltron - saber rider. Rock ανατριχιλα

Πμ πρόσεξε οι καλές παραγωγές τι μουσική έχουν. Πόσο τεράστιο ρόλο παίζει ένα κομμάτι στο μομεντουμ του ανιμε σε συνδυασμό με τους χαρακτήρες.

Πχ τι θα ήταν η αρμστρονγκ χωρίς το δυναμικό battle scherzo στο full metal alchemist

Η το komugi theme στο hunter x hunter ένα κομμάτι που βγάζει τόση θλίψη

Αντίστοιχα στο ναρουτο η ενέργεια που βγάζει το κομμάτι του ροκ λι η του λουφι στο ΟΝΕ πισ. Η του οροτσιμαρου που βγάζει μυστήριο η τρομο

Πες μου ένα σημερινό ανιμε με αξιολόγο ost....

Boku no Hero Academia. Καταπληκτικό ost. 

Και προφανώς δε γίνεται συνέχεια να βγαίνει FMA η Hunter x Hunter. Γι αυτό και ανήκουν στο πάνθεον των Anime. Αλλά αξιόλογες σειρές υπάρχουν και κάθε χρόνο θα βγαίνουν μία με τρεις. 

Δημοσ.

Ας πω λιγα λογια(τροπος του λεγειν :P ) για το anime του Gintama μιας και το τελιωσα.

Να πω την αληθεια στην αρχη με ξινισε δεν ηταν πετυχημενα τα αστεια,αυτο που εβλεπα δεν μου τραβαγε την προσοχη,ισως εφταιγε οτι δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη πλοκη στο anime οποτε το καθε επεισοδιο δειχνει κατι διαφορετικο και το μονο που με κραταγε ηταν οτι καθε φορα εδειχνε ενα καινουργιο χαρακτηρα και οτι πολλα μακροχρονια anime ειχαν βαρετες αρχες αλλα η συνεχεια ηταν αξιολογη.

Στην συνεχεια λοιπον αρχιζε και επερνε τα πανω του,σιγα σιγα γινοταν καλυτερο και πιο αστειο μετα τα 30 επς,αλλα ακομα καλυτερα ηταν σιγουρα μετα τα 60-70 περιπου,ισως βοηθησε και αρκετα οτι μπηκαν μεσα καποια arc και υπηρχε καποια πλοκη(ειτε κωμικα  ειτε σοβαρα).Πολλοι και ωραιοι χαρακτηρες που ολοι εχουν το δικο τους screen time κατι που μου αρεσε παρα πολυ γιατι δεν αφηνε στην απεξω κανενα,πολυ αστειο γενικα σκηνες-ατακες-γκριματσες-γεγονοτα και με αρκετες φορες βρωμικο χιουμορ(που μας αρεσει βεβαια B) ),ωραιες σκηνες δρασης(οι οποιες ειναι μονο στα σοβαρα arc),αναφορες και παροδιες στα παντα οχι μονο σε anime(ευτυχως που ηταν καλοι οι υποτιτλοι και εξηγουσαν ολες τις αναφορες αφου αρκετες δεν τις καταλαβαινα) και επισης μου αρεσε αρκετα πολλες εναλλαγες που εκανα απο κωμωδια σε δραμα και το αντιθετο πολυ πετυχημενα.Ενω το anime ειναι κυριως κωμικο εχει και σοβαρα arc στα οποια ειναι εκει η δραση και το δραμα που ηταν δυνατα και ειδικα τα δυο τελευταια arc της 4ης σεζον που ηταν απτα καλυτερα που εχω δει σε anime.Θεουλιδες ο Gintoki και η Kagura :D

Αρνητικο ηταν οτι μερικα επεισοδια δεν ηταν αστεια αρα τα  θεωρουσα βαρετα,λογικο βεβαια αφου εχει και πανω απο 300 επεισοδια.Επισης τα soundtrack(τα ost εννοω οχι opening-ending theme) ενω ηταν ωραια ηταν συνεχεια επαναλαμβανωμενα σε ολες τις σεζον.

Εχει και 2 ταινιες η πρωτη ειναι σχετικα αχρειαστη επειδη ειναι remake ενος arc με καλυτερο animation,αλλα η 2η ειναι original story απτον Sorachi και ειναι αυτη που αξιζει να δει καποιος.

Συνολικα το προσημο ειναι θετικο,πετυχε στην κατηγορια της κωμωδιας που σε anime ειναι καπως δυσκολο,κυριως για το κοινο εκτος Ιαπωνιας και ηταν κατι το διαφορετικο που ψαχνω γενικα και δεν νομιζω να βγει κατι παρομοιο(τουλαχιστον στο προσφατο μελλον).Σιγουρακι μπανει στα αγαπημενα και βεβαια θα συνεχισω και το manga αποκει που σταματησε το anime(διαβαζοντας βεβαια και καποια κωμικα arc που δεν εγιναν animated)

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα παίζεται το τελευταίο arc, μέχρι τέλος του 16 η αρχές του 17 τελειώνει.

Δε σου κάνω like στο από πάνω γιατί δεν έγραψες ότι το Gintama είναι ο Θεός των Anime. :P Ότι καλύτερο έχει βγάλει η βιομηχανία!

Δημοσ.

Τώρα παίζεται το τελευταίο arc, μέχρι τέλος του 16 η αρχές του 17 τελειώνει.

Δε σου κάνω like στο από πάνω γιατί δεν έγραψες ότι το Gintama είναι ο Θεός των Anime. :P Ότι καλύτερο έχει βγάλει η βιομηχανία!

Θα ελεγα προσωπικα οτι το Gintama ειναι απο τα πιο overrated anime αλλα ακομα δεν το εχω δει ολο για να εχω καλυτερη γνωμη :P

Δημοσ.

Θα ελεγα προσωπικα οτι το Gintama ειναι απο τα πιο overrated anime αλλα ακομα δεν το εχω δει ολο για να εχω καλυτερη γνωμη :P

Overrated? Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Όταν η κουβέντα έρχεται σε Shonen ξεκινάνε όλοι σχεδόν με το τρίπτυχο One Piece, Naruto, Bleach (τη δεκαετία 00 θα πήγαινε Naruto- One piece- Bleach)

Το Gintama δεν ακούγεται και δεν έχει διαφημιστεί όσο οι άλλες σημαίες του Jump.  

Δημοσ.

Overrated? Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Όταν η κουβέντα έρχεται σε Shonen ξεκινάνε όλοι σχεδόν με το τρίπτυχο One Piece, Naruto, Bleach (τη δεκαετία 00 θα πήγαινε Naruto- One piece- Bleach)

Το Gintama δεν ακούγεται και δεν έχει διαφημιστεί όσο οι άλλες σημαίες του Jump.  

Overrated για τις βαθμολογιες που του εχουν βαλει εννοω χωρις βεβαια αυτο να εχει να λεει οτι η σειρα δεν ειναι καλη. Απλα οπως παντα(ανεξαρτητα την σειρα)το να μπαινει ο κοσμος και να μοιραζει απλοχερα 10ρια ή στην περιπτωση του berserk να κραζει την σειρα και λογω cgi να μου βαζουν το Berserk στον πατο των anime του 2016 δεν ειναι οτι το καλυτερο.

Προσωπικα εχω δει τα πρωτα 10επεισοδια(εννοειται οτι οπως εγραψε απο πανω και ο Wozzap αργοτερα ειναι ολο το ζουμι,κατι που καταλαβα και με το Hitman reborn)αλλα οπως και να το κανεις για μενα προσωπικα η απουσια μιας κεντρικης πλοκης(ανεξαρτητου αν θα μαρεσει η σειρα ή οχι)οσο να ναι με ξενερωνει καπως.

Οχι βεβαια οτι θα την κανω drop την σειρα με το καλημερα οπως αρκετος κοσμος που την παραταει λογω των πρωτων επεισοδιων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...