Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 στην σημερινή μετριότητα των ανιμε Πολυ χοντρη κουβεντα που δεν μπορω να πω οτι προσωπικα συμφωνω.Και αυτο γιατι καθε season εχει καποια αξιολογα anime καθε φορα.Ουτε ολα ειναι σαβουρες,ουτε βεβαια και ολα ειναι επιπεδου Fullmetal. 1
najinblue3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Όντως πολύ καλό το ζερο, το είχα παρατήσει στην επαυλη ένιωσα να με κουράζει μετά τα πρώτα επεισόδια αλλά τελικά ξεχωρίζει αρκετά στην σημερινή μετριότητα των ανιμε Indeed οπως ειπα και εγω, μετα το 10ο ειναι αλλη σειρα εντελως edit: Καλα οχι και μετριοτητα, ειδικα αυτη η σεζον παει μαμιοντας, zero, soma, berserk, mob psycho 100, orange κτλ πολυ πραμα να δεις ατμ
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Indeed οπως ειπα και εγω, μετα το 10ο ειναι αλλη σειρα εντελως edit: Καλα οχι και μετριοτητα, ειδικα αυτη η σεζον παει μαμιοντας, zero, soma, berserk, mob psycho 100, orange κτλ πολυ πραμα να δεις ατμ Για δεδομενα Ελλαδας ηταν λογικη η απαντηση που δωθηκε 1
revolver1990 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Πολυ χοντρη κουβεντα που δεν μπορω να πω οτι προσωπικα συμφωνω.Και αυτο γιατι καθε season εχει καποια αξιολογα anime καθε φορα.Ουτε ολα ειναι σαβουρες,ουτε βεβαια και ολα ειναι επιπεδου Fullmetal. Συμφωνώ αν και τοπ σειρά προσωπικά έχω να δω από εποχές One punch man,Death parade,Nanatsu.... Ελπίζω στο φθινόπωρο.....
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Συμφωνώ αν και τοπ σειρά προσωπικά έχω να δω από εποχές One punch man,Death parade,Nanatsu.... Ελπίζω στο φθινόπωρο..... Δεν μιλαω για ξεχωριστα anime αλλα γενικα σαν season. Για δες πχ την season του OnePunchman τι αλλο ειχε αξιολογο τοτε https://myanimelist.net/anime/season/2015/fall σε συγκριση πχ με αυτη τη season η οποια ειναι και καλοκαιρινη κιολας. Αν το πας με την λογικη anime που ξεχωριζουν απο τα υπολοιπα,τοτε σιγουρα φετος εχει ξεχωρισει με διαφορα το Re Zero κυριως(ισως το Tales of Zestiria αν συνεχισει καλα να ειναι απο τις πιο αξιολογες μεταφορες video games σε anime),το Relife(σχετικο αυτο)που εφερε το ολο netflix style που εβγαλε ολα τα επεισοδια μαζι(και ειναι και πολυ αξιολογη σειρα).
najinblue3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Συμφωνώ αν και τοπ σειρά προσωπικά έχω να δω από εποχές One punch man,Death parade,Nanatsu.... Ελπίζω στο φθινόπωρο..... To mob psycho 100 ειναι κλασεις ανωτερο απο οπμ
W0zzAp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Εφοσον υπαρχουν 4-5 σειρες anime που να βλεπω με ευχαριστηση καθε σεζον δεν εχω καποιο θεμα.Επισης επειδη τα τελευταια χρονια καθε anime που βγαινει ειναι συνηθως 12-13 επεισοδια δεν περιμενω κανα αριστουργημα γιατι δε γινεται να αναπτυχθει το στορυ σε τοσα λιγα επς.Μερικες φορες βγαζουν γυρω στα 25 αλλα το βλεπω και γινεται ολο και λιγοτερο,πχ το rezero που αναφερθηκε επειδη εχει παραπανω επς απτο συνηθισμενο αναπτυχθηκε πιο σωστα και ειναι ενα παρα πολυ καλο anime,αν ειχε 12-13 δεν νομιζω να λεγαμε το ιδιο.
costacurta Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Έχω ρε παιδια δέκα χρόνια στην πλάτη σε ανιμε-μάνγκα, ξεκίνησα από death note basilisk ninja gaiden ktl. Ποιο soma ποιο kabaneri και ποιο boku no hero τωρα. Το θέμα είναι όταν παρακολουθώ ανιμε να το ευχαριστιεμαι και να με εθιζει όχι να το βλέπω απλά γιατί είναι ανιμε. Το χειρότερο για μένα είναι ότι υπάρχουν αρκετά καταπληκτικά μάνγκα με εξαιρετικό σχέδιο, ιστορία, σενάριο σχεδόν σε κάθε κατηγορία και δεν μπορούν να τα κάνουν μια σοβαρή μεταφορά σε ανιμε. (εδώ ανήκει και το berserk που έχω πει την άποψή μου και στο παρελθόν και το θεωρώ απλά ιεροσυλία)
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Επισης επειδη τα τελευταια χρονια καθε anime που βγαινει ειναι συνηθως 12-13 επεισοδια δεν περιμενω κανα αριστουργημα γιατι δε γινεται να αναπτυχθει το στορυ σε τοσα λιγα επς.Μερικες φορες βγαζουν γυρω στα 25 αλλα το βλεπω και γινεται ολο και λιγοτερο,πχ το rezero που αναφερθηκε επειδη εχει παραπανω επς απτο συνηθισμενο αναπτυχθηκε πιο σωστα και ειναι ενα παρα πολυ καλο anime,αν ειχε 12-13 δεν νομιζω να λεγαμε το ιδιο. Αυτο ακριβως. Μονο λιγες σειρες οπως το Boku Dake,Parasyte,Akame ga Kill προσωπικα με γεμισαν πληρως γιατι ειναι σειρες(καλες προφανως)οι οποιες εχουν αρχη μεση και τελος. Τωρα σειρες που βγαινουν 12-13επεισοδια ολα και ολα(ή και αρκετες φορες και 24-25)και νιωθεις οταν τελειωνουν οτι εχεις μεινει στην μεση μιας ταινιας,ε οσο καλες και να ειναι να το βρασω. Το ιδιο συναισθημα ειχα και με το Gangsta και με το kekkai sensen που θεωρουνταν εκ των κορυφαιων anime την περιοδο που προβαλονταν το καθενα αλλα ο τροπος που εκλεισαν ηταν τραγικος. Απο την αλλη εχεις καποια σκουπιδια οπως τον δικηγορο ή το αλλο το Endride που σου βγαζουν 24 επεισοδια με βαθμολογιες και ενδιαφερον στον πατο. Και αντε πες ο δικηγορος https://myanimelist.net/anime/31630/Gyakuten_Saiban__Sono_Shinjitsu_Igi_Ari?q=ace%20att θα πουλησει λογω παιχνιδιου.Κατι αλλα anime οπως το Endride που ειναι η εννοια του πατου τι στο καλο κανουν και τα βγαζουν 24 επεισοδια?
W0zzAp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Έχω ρε παιδια δέκα χρόνια στην πλάτη σε ανιμε-μάνγκα, ξεκίνησα από death note basilisk ninja gaiden ktl. Ποιο soma ποιο kabaneri και ποιο boku no hero τωρα. Το θέμα είναι όταν παρακολουθώ ανιμε να το ευχαριστιεμαι και να με εθιζει όχι να το βλέπω απλά γιατί είναι ανιμε. Το χειρότερο για μένα είναι ότι υπάρχουν αρκετά καταπληκτικά μάνγκα με εξαιρετικό σχέδιο, ιστορία, σενάριο σχεδόν σε κάθε κατηγορία και δεν μπορούν να τα κάνουν μια σοβαρή μεταφορά σε ανιμε. (εδώ ανήκει και το berserk που έχω πει την άποψή μου και στο παρελθόν και το θεωρώ απλά ιεροσυλία) Καταλαβαινω τι λες και γω καπου το 2008 αρχισα να βλεπω ανιμε με κλασικα το One Piece,αλλα αυτο που λες ειναι σχετικο.Ο καθενας θα εχει στα top του σειρες με τις οποιες αρχισε να του αρεσει το ειδος,αναλογα με την εποχη που αρχισε να τα βλεπει.Το ιδιο πραγμα παει και στο ποδοσφαιρο πχ ο παλιος λεει δεν ειναι παικτες αυτοι που βλεπουμε σημερα εγω μεγαλωσα με Κροιφ-Πελε-Μαραντονα-Φαν Μπαστεν κτλ,ο καινουργιος θα λεει τα ιδια για τον Μεσσι-Ροναλντο-Σουαρεζ-Μπεϊλ. Τωρα για τα manga ισχυει πολυ αυτο που λες μετριες μεταφορες σε anime ενω υπαρχει πολυ καλο υλικο,απτην αλλη υπαρχουν manga οπως Vagabond,Oyasumi Punpun,20th Century Boys ακομα και το Yotsubato που ειναι στο πανθεον ας πουμε και δεν υπαρχει καμια anime μεταφορα.....
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Έχω ρε παιδια δέκα χρόνια στην πλάτη σε ανιμε-μάνγκα Αρα υποθετω αυτο το cartoon δεν το προλαβες
costacurta Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μπα δεν μου λέει κάτι μπορεί να μου ξέφυγε, θυμάμαι πιτσιρικάς είχα πάθει πλάκα με το fire and ice του 1983(το έχεις δει?) και από mainstream το voltron
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μπα δεν μου λέει κάτι μπορεί να μου ξέφυγε, θυμάμαι πιτσιρικάς είχα πάθει πλάκα με το fire and ice του 1983(το έχεις δει?) και από mainstream το voltron Δεν θυμαμαι αν το εδειχνε το juniors tv ή το 0-6 αυτο. Επισης οσον αφορα τα 80s(τα μισα με 3/4 απο αυτα τα ειδαμε καποτε και στην Ελλαδα αλλα σε διασπαρτα καναλια) Και βεβαια το μεγαλο μπαμ απο αρκετες σειρες εγινε αργοτερα με καποια απο τα πιο γνωστα ονοματα μεχρι σημερα 1
W0zzAp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Νοσταλγιες........Βεβαια το τοπικ ειναι για anime-manga,ειχα ανοιξει ενα για καρτουν πριν κατι μηνες αλλα εφυγε ακλαυτο
costacurta Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Τα κορυφαία soundtrack σε οπενινκ ήταν πάντως thundercats - silverhaks - voltron - saber rider. Rock ανατριχιλα Πμ πρόσεξε οι καλές παραγωγές τι μουσική έχουν. Πόσο τεράστιο ρόλο παίζει ένα κομμάτι στο μομεντουμ του ανιμε σε συνδυασμό με τους χαρακτήρες. Πχ τι θα ήταν η αρμστρονγκ χωρίς το δυναμικό battle scherzo στο full metal alchemist Η το komugi theme στο hunter x hunter ένα κομμάτι που βγάζει τόση θλίψη Αντίστοιχα στο ναρουτο η ενέργεια που βγάζει το κομμάτι του ροκ λι η του λουφι στο ΟΝΕ πισ. Η του οροτσιμαρου που βγάζει μυστήριο η τρομο Πες μου ένα σημερινό ανιμε με αξιολόγο ost....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα