najinblue3 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δεν το περιμενα αλλα το re:zero εχει γινει ενα απ τα αγαπημενα μου εβερ, μετα το 10ο επεισοδιο ανεβαινει πολλα επιπεδα, αν και ο μαιν χαρακτηρας ειναι τερμα μισητος και σπαστικος, οποιος δνε το βλεπει να το ξεκινησει ασαπ 1
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δεν το περιμενα αλλα το re:zero εχει γινει ενα απ τα αγαπημενα μου εβερ, μετα το 10ο επεισοδιο ανεβαινει πολλα επιπεδα, αν και ο μαιν χαρακτηρας ειναι τερμα μισητος και σπαστικος, οποιος δνε το βλεπει να το ξεκινησει ασαπ Πιστεψε με το εχω αναφερει προσωπικα αρκετες φορες απο οταν βγηκε,απλα ο λογος που δεν συνεχιζω να το αναφερω με καθε καινουργιο επεισοδιο οταν βγαινει ειναι επειδη δεν βλεπω να υπαρχει(οπως γενικα για τα περισσοτερα anime της season αυτης)ενδιαφερον,και αρα ειναι λες και μιλαω μονος μου Και για αυτο το λογο ημουν καθετος και στο ολο θεμα πιο παλια για τα spoilers αλλα τεσπα. Το καλυτερο θα ηταν να ειχαμε κατηγοριες (οπως πχ με τις κανονικες σειρες)πχ http://www.anime.gr/forum/forum/21-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82-anime/ για να υπαρχει καλυτερη συννενοηση/κουβεντα,γιατι τωρα ετσι οπως ειναι αυτο το θεμα ο καθενας γραφει χυμα γενικα(ειτε αφορα anime,ειτε manga,ειτε απλα καποιο αστειο γενικα video ή ειδηση)και χανεται καπως η μπαλα. Βεβαια να μου πεις αν δεν υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον(γιατι ουτως ή αλλως το Insomnia δεν ειναι anime forum ),δεν εχει και πολυ νοημα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 ακομα δεν τελειωνει το bleach , μονο εμενα μου φάνηκε η τελευταια μάχη ποιο βαρετή και απο καμια filler του ??/ Αφού τέλειωσε, εκτός αν λες το anime του Naruto.
nickarmy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 τι έτσι τοσο άδοξα τελειώνει , ουτε τους μισους χαρακτήρες δεν έδειξε τι απέγιναν ... βλακεία
W0zzAp Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δεν το περιμενα αλλα το re:zero εχει γινει ενα απ τα αγαπημενα μου εβερ, μετα το 10ο επεισοδιο ανεβαινει πολλα επιπεδα, αν και ο μαιν χαρακτηρας ειναι τερμα μισητος και σπαστικος, οποιος δνε το βλεπει να το ξεκινησει ασαπ Συμφωνω απολυτα με το οτι ο κεντρικος χαρακτηρας ειναι σπαστικος,γενικα τον νιωθω εκτος τοπου και χρονου,ουτε στα κωμικα δεν ειναι καλος και ειδικα οταν νευριαζει ειναι τερμα αντιπαθητικος.Γενικα το μεγαλο αρνητικο του anime ειναι οι χαρακτηρες,δεν βρισκω καποιον να μου αρεσει ή να ειναι ενδιαφερον με εξερεση καπως την Rem που βοηθαει συνεχεια των πρωταγωνιστη ομως ειναι πολυ κολιτσιδα .Παντως η σειρα πραγματι ειναι πολυ καλη και σχετικα πρωτοτυπη για anime(βεβαια ολες αυτες οι ιδεες με time loop ειναι κυριως επηρεασμενες απο την μερα της μαρμοτας) 1
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Συμφωνω απολυτα με το οτι ο κεντρικος χαρακτηρας ειναι σπαστικος,γενικα τον νιωθω εκτος τοπου και χρονου,ουτε στα κωμικα δεν ειναι καλος και ειδικα οταν νευριαζει ειναι τερμα αντιπαθητικος.Γενικα το μεγαλο αρνητικο του anime ειναι οι χαρακτηρες,δεν βρισκω καποιον να μου αρεσει ή να ειναι ενδιαφερον με εξερεση καπως την Rem που βοηθαει συνεχεια των πρωταγωνιστη ομως ειναι πολυ κολιτσιδα .Παντως η σειρα πραγματι ειναι πολυ καλη και σχετικα πρωτοτυπη για anime(βεβαια ολες αυτες οι ιδεες με time loop ειναι κυριως επηρεασμενες απο την μερα της μαρμοτας) Προφανως ο Reinhard ειναι ενδιαφερον που ειναι badass Βγαινει αυτες τις μερες και το Attack on Titan παιχνιδι και μου κανει εντυπωση πως και δεν περιμεναν το παιχνιδι να βγει κοντα σε ημερομηνια με την συνεχεια της σειρας(οποτε αυτη ειναι). http://www.metacritic.com/game/playstation-4/attack-on-titan http://www.gamespot.com/reviews/attack-on-titan-review/1900-6416501/
W0zzAp Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Προφανως ο Reinhard ειναι ενδιαφερον που ειναι badass Τον εχουμε δει και τοσες πολλες φορες .Παντως μαθαμε λιγο την οικογενεια του,και ας μην με νοιαζει..................
najinblue3 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μολις τελειωσα και το 9ο του Berserk, απλα τρομερο αλλα 3 επεισοδια δυστηχως, μακαρι να κανανε καμια 50αρια 2
toni50 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 true that,αγαπημένο manga και η μεταφορά είναι πολύ καλή.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αρέσει.
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 true that,αγαπημένο manga και η μεταφορά είναι πολύ καλή.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αρέσει. Πολυ απλα για την επιλογη του 3d και του censored(υποτιθεται λογω φυσικα του στηθους πως το εχουν κανει να μοιαζει censored). Και παλι ομως ειναι η σειρα που οι περισσοτεροι(αν οχι ολοι)που εχουν διαβασει το manga εχουν αγαπησει.Κοινως η επιλογη του σχεδιου/animation ηταν κακη αλλα το κραξιμο αδικαιολογητο. Επισης αρκετα απο τα στοιχεια της σειρας/manga δανειζεται και μια απο τις πιο γνωστες σειρες των τελευταιων ετων στα video games η σειρα των Souls(Dark Souls κυριως)παιχνιδιων https://www.youtube.com/watch?v=l-uuR9B1gjQ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Α ρε το κλασσικό theme από το παλιό Berserk. Edit: Διαβάζοντας πάλι την μάχη με την Rosine, θα ήθελα να την δω με proper animated σχέδιο.
W0zzAp Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Α ρε το κλασσικό theme από το παλιό Berserk. Edit: Διαβάζοντας πάλι την μάχη με την Rosine, θα ήθελα να την δω με proper animated σχέδιο. Αφου το πηδηξαν το συγκεκριμενο arc δεν νομιζω να εχουμε animated αυτη την μαχη,εκτος αν το συμπεριλαβουν σε καποιο ova,εαν βγει βεβαια που λογικα θα ειναι απτην ιδια εταιρια οποτε μπαλες..... 1
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Επομενο(10ο)επεισοδιο στο Berserk εχει ονομασια Hells Angels.Απλα για να δωσω μια γενικη ιδεα του σε ποιο σημειο ειναι το anime αυτη τη στιγμη. Επισης κατι πρεπει να κανουν εκει στο MAL(ή δεν ξερω απο που προκυπτουν οι ρολοι)αλλα ο Griffith που τον βλεπουμε ελαχιστα ως καθολου μεσω flashback εικονων ειναι δυνατον να θεωρειται main χαρακτηρας ή ο Isidro που ειναι η εννοια του support χαρακτηρα? Ελεος δηλαδη.Αλλα να μου πεις να ταν και το μονο anime που γινεται αυτο... https://myanimelist.net/anime/32379/Berserk_2016/characters
costacurta Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Όντως πολύ καλό το ζερο, το είχα παρατήσει στην επαυλη ένιωσα να με κουράζει μετά τα πρώτα επεισόδια αλλά τελικά ξεχωρίζει αρκετά στην σημερινή μετριότητα των ανιμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα