Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αντε μετα να παμε και στο Saber Rider με το επικο intro

Γιατί, δεν σου άρεσε το ιαπωνικό intro (ή outro) που ήταν σαν από Candy Candy (το οποίο το δουλεύουμε, αλλά ήταν η πρώτη δραματική σειρά που είδαμε μικροί ίσως) ; :P

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας είχε αλλα 10 chapter. Χωρίς λόγια, bankai-π@τσα-καράτε. Να εξηγήσει έστω τους χαρακτηρες που έκανε develop τόσα χρόνια.

Σταδιαλα.

Δημοσ.

Γιατί, δεν σου άρεσε το ιαπωνικό intro (ή outro) που ήταν σαν από Candy Candy (το οποίο το δουλεύουμε, αλλά ήταν η πρώτη δραματική σειρά που είδαμε μικροί ίσως) ; :P

Δεν προλαβα να δω candy candy,δεν ηταν στην εποχη μου :P

Δημοσ.

Πολυ καλο το Kill La Kill μεχρι στιγμης.. Δειχνει και βυζακια, μια χαρα!!

Βεβαια τα καλυτερα κορμια τα εχω δει στο Code Geass μεχρι στιγμης..

• Like 1
Δημοσ.

Πάπαλα και η μάχη με την kaguya.

Πάντως θα μπορούσαν άνετα οι παραγωγοί να είχανε περιορίσει το fillering της σειράς προς το τέλος και να έβαζαν περισσότερα επεισόδια στην εν λόγω μάχη.

Να δούμε τώρα αν δεν τελειώσει σύντομα σειρά σε 1 μήνα π.χ, τι θα άλλο θα δείξουν στην συνέχεια μέχρι το τέλος.

• Moderators
Δημοσ.

Αφού χρόνια τώρα έχει τελειώσει το manga, ξέρω πως τελειώνει και το έχω δει και εν κινήσει στο UNS4, τώρα απλά θέλω να δω πώς θα το κάνει το anime. :P

Δημοσ.

ακομα δεν τελειωνει το bleach , μονο εμενα μου φάνηκε η τελευταια μάχη ποιο βαρετή και απο καμια filler του ??/ 

c5bf3add654f48d8b883bf9fc26fa054.jpg

https://otakumode.com/shop/57a467a789d926c4531c3b6c/TOM-Exclusive-PSYCHO-PASS-DOMINATOR-Special-Edition-Set

μονο καμια 800αρια ευρω , και 50 sets available

https://www.facebook.com/tokyootakumode/videos/1363899936970891/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...