Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ήμουν με 4 ώρες ύπνο απο χθες , με προπόνηση το απόγευμα και γενικά δεν την πάλευα , ήμουν fucked up, κατα τις 10 περίπου έβαλα να δω το πρώτο επ του guilty crown , λέω θα δω ένα μέχρι να γίνει το φαγητό και θα πάω να φάω 

τελικά δεν έφαγα,ένα δυνατό καφέ έφτιαξα μόνο και μετά έκανα ένα διάλειμμα κάπου στο 10επ.

τελείωσα τα 22 επ και τώρα ..μετά απο κανα 10λεπτο που είχα μείνει και κοίταζα την μαύρη οθόνη αναρωτιέμαι αν είχα νιώσει παρόμοιο κενό με άλλο anime 
καλά που δεν πήγα για ύπνο πριν δω τα τελευταία δύο γιατι αύριο θα μου χάλαγε το πρωί 
απο αύριο θα ψάξω τις λίστες με τα top bad ending anime για να μην τα δω 
μου άρεσε τρελά αλλα .. :mellow: 

Δημοσ.

ΓΤΠΚ το τέλος...σιχτίρια

Αν και στα spoilers το τέλος ήταν "Huh?!" τελικά το "whaaa?!" κολλάει πιο πολύ.

Α, και το μεγάλο announcement είναι live action movie, ε;

Αμην,τελιωσε και αυτο.Κλασικα ζευγαρακια παιδακια κτλ το φιναλε.

Να θυμηθω να μην το δω......

Διάβασα το τελευταίο Bleach και με έχει πιάσει νευρικό.

Κάποιος τράβηξε την πρίζα...επιτέλους!

Ευκολα το χειροτερο τελος που εχω δει σε manga.

Γεματο plot holes που δεν αφησαν τον kubo να τις καλυψει.

Περιμενουμε οπωσδηποτε data book να δουμε τι και πως

Πιο κακογραμμένο ending πεθαίνεις. O Kubo έσκαψε τον λάκκο της καριέρας του μόνος του.

SPOILERS

Full στα αναπάντητα ερωτήματα, ότι να ναι endings για τους χαρακτήρες ( καημένε Ishida σε ξεπέταξε, ο Chad boxer από εκεί που έλεγε ότι θέλει να προστατεύει τους άλλους, ο Ichigo παντρεμένος με την "Kurosaki-kun!, Kurosaki-kun!, Kurosaki-kun" (wtf brah) και να μένει στη Karakura μεγαλώνοντας κουτσούβελα ενώ έλεγε πως δεν του ταιριάζει αυτή η ζωή.) Η μαύρη αύρα εξαφανίστηκε επειδή ο μικρός εβαλε το χέρι του σε μια τρύπα στον τοίχο. Legit.

15 χρόνια δουλειάς πήγαν στη χέστρα. Congrats Kubo. Περιμένω να δω αντιδράσεις των ιαπωνέζων fans όταν βγει το chapter την Δευτερα lol.

Προσωπικά το "ευχαριστήθηκα", καλά να πάθει...

Βαριόταν που ζούσε ο Kubo, τουλάχιστον τελείωσε τον καρκίνο έστω και με αυτό το ο θεός να το κάνει ending.

Γενικα το Bleach δεν μου πολυαρεσε ειδικα με τα συνεχομενα ακυρα power up του Ichigo(πιο πολυ την ειδα λογω του οτι ηταν στα Big 3),αλλα ειχε καποιες καλες στιγμες και μετα τους Arrancar ηρθε η πτωση.Ενω το τελευταιο arc μου αρεσε πως ξεκινησε με τον Genryusai να πλακωνεται,η συνεχεια ηταν απογοητευση.Να φανταστω στο τελος απλα ηθελαν ολοι οσοι δουλευαν στο Bleach να τελιωσει το manga και γιαυτο το τοσο βιαστικο τελος,σε αντιθεση με τον τραγικα αργο ρυθμο που ειχε στα τελευταια 100-150 chapter.

νταξ παιδια θα το διαβασω. Λυσσαξατε ^^

• Like 1
Δημοσ.

Ηδονή....τόσα χρόνια μου τα πρίζανε με το bleach,δες το ,δες το.

Επιτέλους θεία δίκη.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.  :P

giphy.gif

• Like 1
Δημοσ.

Yeap ο βιονικος ζορο της Ιαπωνιας :P .Το opening απο Masaki Endo,αλλα αν θυμαμαι καλα στα ελληνικα που ειχε ερθει ηταν μονο μουσικη χωρις λογια.Αντε μετα να παμε και στο Saber Rider με το επικο intro(το αμερικανικο βεβαια) :D

Δημοσ.

Το σημερινο του Mob psycho τρελο γελιο + το re:zero φτιαχνει μετα το 10ο επ, στην αρχη το ψιλοεβλεπα με το ζορι αλλα οσο παει γινεται καλυτερο 

Δημοσ.

Ναι το mob τελικα πολυ ωραιο ειναι και γινεται και πιο ενδιαφερον οσο παει.

Το rezero εχει καποια θεματακια αλλα πολυ καλο και διαφορετικο anime ετσι οπως εχουν εξεληχθει τα πραγματα.Επισης στα 2 τελευταια επς λυπηθηκα την φαλαινα με τοσο ξυλο που εφαγε,πολυ badass ο γερος αν και δεν μου αρεσε η ολη φαση με την εκδικηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...