Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμην,τελιωσε και αυτο.Κλασικα ζευγαρακια παιδακια κτλ το φιναλε.

Α, και το μεγάλο announcement είναι live action movie, ε;

Να θυμηθω να μην το δω......

• Like 2
Δημοσ.

Το ξέρω.

Το θέμα είναι ότι το γουστάρουν, αλλά με το budget και όποιον αποφάσισε να έχει CGI...

1000 φορές σχέδιο.

Δεν πειραζει θα παιξεις το παιχνιδι εσυ :P

Δημοσ.

Ευκολα το χειροτερο τελος που εχω δει σε manga.

Γεματο plot holes που δεν αφησαν τον kubo να τις καλυψει.

Περιμενουμε οπωσδηποτε data book να δουμε τι και πως

• Like 2
Δημοσ.

Πιο κακογραμμένο ending πεθαίνεις. O Kubo έσκαψε τον λάκκο της καριέρας του μόνος του.

SPOILERS

Full στα αναπάντητα ερωτήματα, ότι να ναι endings για τους χαρακτήρες ( καημένε Ishida σε ξεπέταξε, ο Chad boxer από εκεί που έλεγε ότι θέλει να προστατεύει τους άλλους, ο Ichigo παντρεμένος με την "Kurosaki-kun!, Kurosaki-kun!, Kurosaki-kun" (wtf brah) και να μένει στη Karakura μεγαλώνοντας κουτσούβελα ενώ έλεγε πως δεν του ταιριάζει αυτή η ζωή.) Η μαύρη αύρα εξαφανίστηκε επειδή ο μικρός εβαλε το χέρι του σε μια τρύπα στον τοίχο. Legit.

15 χρόνια δουλειάς πήγαν στη χέστρα. Congrats Kubo. Περιμένω να δω αντιδράσεις των ιαπωνέζων fans όταν βγει το chapter την Δευτερα lol.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικα το Bleach δεν μου πολυαρεσε ειδικα με τα συνεχομενα ακυρα power up του Ichigo(πιο πολυ την ειδα λογω του οτι ηταν στα Big 3),αλλα ειχε καποιες καλες στιγμες και μετα τους Arrancar ηρθε η πτωση.Ενω το τελευταιο arc μου αρεσε πως ξεκινησε με τον Genryusai να πλακωνεται,η συνεχεια ηταν απογοητευση.Να φανταστω στο τελος απλα ηθελαν ολοι οσοι δουλευαν στο Bleach να τελιωσει το manga και γιαυτο το τοσο βιαστικο τελος,σε αντιθεση με τον τραγικα αργο ρυθμο που ειχε στα τελευταια 100-150 chapter.

Δημοσ.

Περιμένω να δω αντιδράσεις των ιαπωνέζων 

Μιλαμε για τον ιδιο λαο που αγοραζει τα ecchi/harem anime σε blu ray για την unsensored ''πλοκη'',μιας και τα περισσοτερα(αν οχι ολα)απο αυτα ειναι αντικειμενικα κατω του μετριου σειρες.

Και το Naruto αντικειμενικα η σειρα απογοητευση ηταν δεδομενου οτι την τραβηξαν πολυ περισσοτερο απο οσο επρεπε,ειδικα στον τελευταιο πολεμο.

Αλλο προσφατο και δημοφιλες για το ειδος του το Nisekoi,και σε αυτο το τελος ηταν ψιλο βιαστηκο και ψιλο οτι να ναι.Και αυτη η σειρα μπορουσε ανετα να τελειωσει με πολυ λιγοτερα τευχη.

Γενικα το Bleach δεν μου πολυαρεσε ειδικα με τα συνεχομενα ακυρα power up του Ichigo(πιο πολυ την ειδα λογω του οτι ηταν στα Big 3),αλλα ειχε καποιες καλες στιγμες και μετα τους Arrancar ηρθε η πτωση.Ενω το τελευταιο arc μου αρεσε πως ξεκινησε με τον Genryusai να πλακωνεται,η συνεχεια ηταν απογοητευση.Να φανταστω στο τελος απλα ηθελαν ολοι οσοι δουλευαν στο Bleach να τελιωσει το manga και γιαυτο το τοσο βιαστικο τελος,σε αντιθεση με τον τραγικα αργο ρυθμο που ειχε στα τελευταια 100-150 chapter.

Δεν ξερω αν γενικα στην οποια βιομηχανια υπαρχει καποια ενημερωση, γιατι ουτε η Ιαπωνια οικονομικα πρεπει να ειναι στα καλυτερα της, και βλεπουμε αρκετες γνωστες και μεγαλες σειρες να τελειωνουν το τελευταιο διαστημα. Οχι οτι καποια στιγμη δεν επρεπε να τελειωσουν,αλλα συγκεκριμενα απο περυσι μεχρι και φετος(που περιμενουμε και το Magi)φενεται λες και βιαζονται να κλεισουν τα manga,κυριως τα μακροχρονια. ισως γιαυτο να εγινε σε αυτο το χρονικο διαστημα και η δηλωση για το που βρισκεται(στο περιπου)και το One Piece.

Και το Fairy Tail παντως μου βγαζει το συναισθημα οτι ισως ακουσουμε και απο αυτους τιτλους τελους,αφου μετα απο αυτο το Arc δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο μπορουμε παραπανω να δουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω αν γενικα στην οποια βιομηχανια υπαρχει καποια ενημερωση, γιατι ουτε η Ιαπωνια οικονομικα πρεπει να ειναι στα καλυτερα της, και βλεπουμε αρκετες γνωστες και μεγαλες σειρες να τελειωνουν το τελευταιο διαστημα. Οχι οτι καποια στιγμη δεν επρεπε να τελειωσουν,αλλα συγκεκριμενα απο περυσι μεχρι και φετος(που περιμενουμε και το Magi)φενεται λες και βιαζονται να κλεισουν τα manga,κυριως τα μακροχρονια. ισως γιαυτο να εγινε σε αυτο το χρονικο διαστημα και η δηλωση για το που βρισκεται(στο περιπου)και το One Piece.

Και το Fairy Tail παντως μου βγαζει το συναισθημα οτι ισως ακουσουμε και απο αυτους τιτλους τελους,αφου μετα απο αυτο το Arc δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο μπορουμε παραπανω να δουμε.

Αποτι γνωριζω την μεγαλυτερη ευθυνη για το αν τελιωσει η συνεχισει ενα manga ειναι οι editors.Καθε σειρα manga εχει ενα editor,δεν ξερω τι ακριβως δουλεια κανουν αλλα ξερω οτι επιβλεπουν και βοηθανε μερικες φορες στο στορυ του ταδε manga.Το πιο γνωστο παραδειγμα που εχουμε ξαναπει βεβαια ειναι του Toriyama με το dragonball που ηθελε να το τελιωσει 3-4 φορες αλλα δεν τον αφηναν.Το αναφερει και στο τελευταιο chapter του manga: http://mangafox.me/manga/dragon_ball/v42/c325/18.html

• Moderators
Δημοσ.

Αποτι γνωριζω την μεγαλυτερη ευθυνη για το αν τελιωσει η συνεχισει ενα manga ειναι οι editors.Καθε σειρα manga εχει ενα editor,δεν ξερω τι ακριβως δουλεια κανουν αλλα ξερω οτι επιβλεπουν και βοηθανε μερικες φορες στο στορυ του ταδε manga.

Δες / διάβασε Bakuman. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...