Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Το ξέρω. Το θέμα είναι ότι το γουστάρουν, αλλά με το budget και όποιον αποφάσισε να έχει CGI... 1000 φορές σχέδιο.
Vapir Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 το θυμάται κανείς? ?? παίζει να ήταν το πρώτο anime που είδα και ήταν απ τα αγαπημένα μου. Δεν πήγαινα ούτε σχολείο τότε (είμαι 27) οπότε είναι λιιιιγο παλιό τι φλασιά έφαγα ξημερώματα.. kek 1
maarinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 @Vapir Robin Hood no Daibouken 1990, σχετικά γρήγορα προβλήθηκε στην Ελλάδα, και από την κρατική αλλά όχι όλλα τα επισόδια. Το έπαιζε παλιά η κρατική ερτ3, τώρα το έχουν κάποια τοπικά κανάλια, το έχω πετύχει BEST TV και ionain Channel για Κεφαλονιά που τα λαμβάνω 1
Fulgore Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Και εγω το ειχα δει το παραπανω αλλα πολυ δραμα η τυπισα/πριγκιπεσα που ωρες ωρες στην εδινε στα νευρα. 2
Vapir Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 @Vapir Robin Hood no Daibouken 1990, σχετικά γρήγορα προβλήθηκε στην Ελλάδα, και από την κρατική αλλά όχι όλλα τα επισόδια. Το έπαιζε παλιά η κρατική ερτ3, τώρα το έχουν κάποια τοπικά κανάλια, το έχω πετύχει BEST TV και ionain Channel για Κεφαλονιά που τα λαμβάνω είμαι του 89 και το πρόλαβα , αλλα ήμουν πολυυυυ μικρός όταν το είχα δει Και εγω το ειχα δει το παραπανω αλλα πολυ δραμα η τυπισα/πριγκιπεσα που ωρες ωρες στην εδινε στα νευρα. χαχαχ δεν το θυμάμαι τόσο καλά γιατι ήμουν πολύ μικρός αλλα μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο σοβαρό ήταν σε σχέση με άλλα που είχα δει μέχρι τότε
W0zzAp Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Full νοσταλγια και γω που ειμαι πιο μικρος το ειχα πετυχει στο 0-6.Πολυ μου αρεσε το intro αν και γενικα δεν θυμαμαι παρα πολλα απτην σειρα. 3
najinblue3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ψιλοβαρετο το 6ο του Mob psycho, ελπιζω να μη συνεχισει ετσι τα 5 πρωτα ηταν πολυ καλα
Muchacho Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ψαχνω καποιο καλο καμμενο anime για να αρχισω που να βγαζει γελιο.Δεν με ενδιαφερει αν ειναι παλιο ή καινουργιο.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ψαχνω καποιο καλο καμμενο anime για να αρχισω που να βγαζει γελιο.Δεν με ενδιαφερει αν ειναι παλιο ή καινουργιο. Πρόσφατο που είδα. Kill la kill.
Tenshi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ψαχνω καποιο καλο καμμενο anime για να αρχισω που να βγαζει γελιο.Δεν με ενδιαφερει αν ειναι παλιο ή καινουργιο. -Seto no Hanayome -Baka to Test to Shoukanjuu / Ni -Nichijou
Fulgore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ψιλοβαρετο το 6ο του Mob psycho, ελπιζω να μη συνεχισει ετσι τα 5 πρωτα ηταν πολυ καλα Ενα απο τα πραγματα που δυστηχως διαφωνω τελειως απο το(imdb των anime που το λεω εγω )επισημο myanimelist ειναι για το πως ξεχωριζει/βαζει το κεντρικο(ή και παραπανω απο ενα)χαρακτηρα και τους δευτερευον. Υπαρχουν ουκ ολιγα anime που διαφωνω καθετα απο το ποιους θεωρει κεντρικους και ποιους δευτερευον ή τελος παντων την πηγη πανω στην οποια βγαινουν αυτες οι καταταξεις. Στο Mob λοιπον(το οποιο τελικα εχει φτασει να μου αρεσει αρκετα περισσοτερο απο οσο θα ηθελα),το περιμενα οτι θα γινει κατι με τον αδελφο του για ενα και μονο λογο. http://myanimelist.net/anime/32182/Mob_Psycho_100/characters τον θεωρουν σαν main χαρακτηρα αρα λογικο να βλεπαμε να συμβαινει κατι γυρω απο αυτον. Γενικα στο εν λογω anime μπορω να πω οτι με βαση του τι γινεται διαφωνω τελειως με τους περισσοτερους χαρακτηρες ετσι οπως τους εχουν χωρισει ή και γενικα βαλει. Μα καλα τωρα Supporting χαρακτηρας η κοπελα που και καλα του αρεσει του mob που με το ζορι να την εχουμε δει 2-3 φορες στο μισο anime ως τωρα?! 1
najinblue3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Εχεις δικιο σε οτι εγραψες αλλα δε το βρισκω κακο να ασχοληθουν κ με αλλους περα του μαιν χαρακτηρα, αλλα ηταν ψιλοαδιαφορο γενικα σαν επ.
Fulgore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μιας και εχουμε φτασει στα μισα της season(και λιγο παραπανω για αρκετες σειρες),ας πω προσωπικα ποιες σειρες απο αυτες που βλεπω πηγαν προς το καλυτερο και ποιες προς το χειροτερο. Shokugeki No Souma. Δεν μπορω να πω κατι αρνητικο για την δευτερη season ως τωρα.Πιο πολυ βλεπουμε μαχες μεταξυ των μαθητων στην μαγειρικη πραγμα καλο,και αρα δεν εχω καποιο παραπονο απο την σειρα.Θετικες εντυπωσεις ως τωρα. Orange. Πολυ καλη η σειρα κυριως απο πλευρας χαρακτηρων.Οπως ειχα πει και πιο παλια μακαρι αυτους τους χαρακτηρες(περαν των 2 κεντρικων)να ειχε το Relife.Τα περι παραλληλων κοσμων που αναφερθηκαν και βλεπω να πηγαινει το πραγμα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσουν ή οτι ταιριαζουν πολυ στην σειρα,αλλα οι χαρακτηρες ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα. Ειδικα ο Suwa δινει ρεστα συμπαραστασης και υποστηριξης. Και εδω πολυ θετικες εντυπωσεις. Για το Mob τα ειπα και πιο πανω οτι μαρεσει πολυ περισσοτερο η σειρα απο οτι περιμενα. Tales of Zestiria Φοβερα καλο σχεδιο αλλα πολυ αργος ρυθμος.Τα δυο τελευταια επεισοδια ειναι και promotion για το νεο παιχνιδι που βγαινει αρα εχει μεινει λιγο πισω η σειρα.Απο οτι ομως ακουσα λογικα θα βγουν 25επεισοδια 13 τωρα και τα υπολοιπα απο επομενη ή μεθεπομενη season αρα υπομονη. Taboo Tattoo δυστηχως ειναι στις αρνητικες για μενα σειρες. Ναι εχει αρκετες σκηνες δρασης η σειρα,το σχεδιο δεν ειναι κακο,αλλα εχει πολυ fan service στα καλα καθουμενα(χωρις λογο κοινως)και απο υποθεση/κεντρικο χαρακτηρα η καλυτερη λεξη που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ''αδιαφορο''. Για καποιο λογο επισης βλεπω και εχει σαν κατηγοριες το Martial Arts και Mystery και δεν καταλαβαινω τον λογο αλλα τεσπα... Για το Berserk περαν του σχεδιου ουτε σε αυτο εχω παραπονο ακριβως επειδη ειναι λιγα τα επεισοδια που ανακοινωσανε ουτως ή αλλως(εκτως αν βγει καμια αλλαγη σε αυτο που δεν το νομιζω με τετοιο feedback αλλα τεσπα). Amaama to Inazuma δεν ειναι του στυλ μου τα anime αυτα αλλα περναει ευχαριστα η ωρα και δεν εχω προβλημα σε αυτο.Βεβαια D Gray Man λιγο περιεργη αρχη αλλα τωρα εχει μπει στο ζουμι αρα υπομονη. New Game.Τιποτα το ιδιαιτερο η σειρα αυτη αλλα βλεπεται ευχαριστα. Εχει που και που fanservice που δεν χρειαζεται. Servamp.Αλλη μια σειρα που οπως ειπα και πιο πριν νιωθω οτι εχασε την ταυτοτητα της. Ξεκινησε οκ τα πρωτα 2 επεισοδια αλλα αργοτερα ο ρυθμος και γενικα η υποθεση/χαρακτηρες δεν ειναι καθολου καλοι. Δεν την κανω drop αλλα πλεον ειναι απο τις αδιαφορες σειρες αυτης της season. Nejimaki Seirei. Αξιολογη σειρα απλα θα ελεγα οτι ως τωρα εχει ψιλο αργο ρυθμο και δεν εχουμε δει πολλα πραγματα.
viper2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ψαχνω καποιο καλο καμμενο anime για να αρχισω που να βγαζει γελιο.Δεν με ενδιαφερει αν ειναι παλιο ή καινουργιο. Υπάρχουν πολλά όπως: Sakamoto, inferno cop, ninja something (trigger), school rumble, kill la kill, hen zemi Και τα σχετικά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Διάβαζα τα spoilers του τελευταίου chapter του Bleach. Αν ισχύουν, τότε η τελευταία έκφραση στο manga, το συνοψίζει απόλυτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα