Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρομερο και το 7ο του Berserk, μακαρι να συνεχισει ετσι 

Δυστηχως η σειρα οτι και να κανει ηταν καταδικασμενη απο το πρωτο trailer και κυριως λογω σχεδιου(καλως ή κακως παντα),3d κλπ εχει φαει τοσο θαψιμο που αυτη τη στιγμη ειναι αναμεσα στις χειροτερες σειρες.

Επισης εβγαλε και το γνωστο(με την κακη εννοια τις περισσοτερες φορες)IGN μια λιστα με προτεινομενα και καλα anime για το καλοκαιρι και πραγματικα ειναι να απορεις με τα ατομα που ασχολουνται και φτιαχνουν τετοιες λιστες

http://www.ign.com/articles/2016/08/11/18-summer-anime-worth-watching

Σε 18anime (και μαλιστα και σε gaming site)δεν χωρεσαν τα Tales of Zestiria,D Gray Man και Shokugeki no Soma(και το Nejimaki δειχνει ψιλο αξιολογο) για να μου βαλουν μεσα το Servamp?

• Like 1
Δημοσ.

atm βλεπω Berserk, mob psycho 100, shokugeki no soma + refile, zero, ενταξει το ανιματιον εχει τα θεματα του αλλα αν το εξαιρεσεις αυτα ειναι ο Guts, πολυ gore demons κλπ κλπ, εμενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αυτη τη season + mob psycho 100

edit: 12 eps μονο  :-(

Δημοσ.

[video=youtube]

Συνηθως τετοια οπλα πηγαινουν σε χαρακτηρες που οντως ξεχωριζουν απο την μαζα των υπολοιπων ηρωων και ταυτιζονται και με το σπαθι,οπως χαρακτηρας/ες πχ απο Berserk,Bleach,One Piece,Soul Eater.

Το ιδιο βεβαια και σε παιχνιδια οπως Devil May Cry,Zelda,FInal Fantasy κλπ

Τωρα για τον Trunks(μεχρι και του Sword Art online εχουν βαλει ελεος.Για την ιδεα του anime οχι για την δουλεια που κανουν οι εν λογω κυριοι )δεν μπορω να πω οτι γενικα αυτος ο χαρακτηρας με το σπαθι ειναι τοσο memorable οσο αρκετοι αλλοι.

Δημοσ.

oh come on, κοβε την καρωτίδα και εχει αρκετο αιμα για να μιλαει για 5 λεπτα. ^^

δεν νομίζω να έκοψε καρωτίδα , πρέπει να έκοψε πιο πέρα χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

atm βλεπω Berserk, mob psycho 100, shokugeki no soma + refile, zero, ενταξει το ανιματιον εχει τα θεματα του αλλα αν το εξαιρεσεις αυτα ειναι ο Guts, πολυ gore demons κλπ κλπ, εμενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αυτη τη season + mob psycho 100

edit: 12 eps μονο  :-(

Και το Zestiria που λεει 24επεισοδια πχ λενε οτι ισως το χωρισουν στα 2 και βγαλει 12 τωρα και 12 αργοτερα,αρα ισως γινει το ιδιο και στο Berserk αν και με τετοιο feedback που εχουν παρει απο τα αρνητικα σχολια μαλλον για 12 το βλεπω να βγαζει.

Για σειρες αν και το ειχα γραψει πιο πισω,εγω προσωπικα παρακολουθω αυτη τη στιγμη

Rezero 

Sousei No Onmyouji

Jojo και

το γνωστο με τον δικηγορο απο προηγουμενη season

Και απο νεα

Amaama to Inazuma

Berserk

D Gray man

MobPsycho 100

Shokugeki No Soma

Tales of Zestiria

Orange 

Nejimaki Seirei και 

New Game

και το Saiki απο mini σειρα με το Re Petite του rezero αν μετρανε αυτα

Επισης παρακολουθω ανετα καποιες σειρες τις οποιες μπορω ανετα να κανω και drop με την εννοια οτι ειναι κυριολεκτικα η εννοια της μετριοτητας,δεν της προτεινω σε κανενα αλλο να τις δει και απλα γεμιζουν τον χρονο μου ενδιαμεσα στην εβδομαδα που δεν βγαινει και τιποτα αλλο

οπως

Sevamp

Taboo Tattoo

Masou Gakuen

Εννοειται οτι ειδα και το Relife το οποιο μου αρεσε αρκετα, και εν οψη της επομενης season ξεκινησα και το Haikyuu το οποιο και αυτο μου αρεσει πολυ(για το ειδος του παντα).

Δημοσ.

Συνηθως τετοια οπλα πηγαινουν σε χαρακτηρες που οντως ξεχωριζουν απο την μαζα των υπολοιπων ηρωων και ταυτιζονται και με το σπαθι,οπως χαρακτηρας/ες πχ απο Berserk,Bleach,One Piece,Soul Eater.

Το ιδιο βεβαια και σε παιχνιδια οπως Devil May Cry,Zelda,FInal Fantasy κλπ

Τωρα για τον Trunks(μεχρι και του Sword Art online εχουν βαλει ελεος.Για την ιδεα του anime οχι για την δουλεια που κανουν οι εν λογω κυριοι )δεν μπορω να πω οτι γενικα αυτος ο χαρακτηρας με το σπαθι ειναι τοσο memorable οσο αρκετοι αλλοι.

Με βάση άλλους χαρακτήρες από το dragonball ή  γενικά σε anime;

Just asking, αν είναι σε σχέση με άλλα anime τότε συμφωνώ. Βέβαια σαν future trunks είχε το σπαθί αλλά πολύ που το είχε κιόλας, το παράτησε αργότερα.

Προτιμώ την εκδοχή του από την ταινία με το Bojack, όταν είχε μακρύ μαλλί + το σπαθί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με επιασε μια λιγουρα σημερα που ειδα το 91 days(οποιος το ειδε καταλαβαινει τι εννοω ;) )

Και το Zestiria που λεει 24επεισοδια πχ λενε οτι ισως το χωρισουν στα 2 και βγαλει 12 τωρα και 12 αργοτερα,αρα ισως γινει το ιδιο και στο Berserk αν και με τετοιο feedback που εχουν παρει απο τα αρνητικα σχολια μαλλον για 12 το βλεπω να βγαζει.

Για το Zestiria το animelist το εχει 12 επεισοδια για τωρα τουλαχιστον,να πω την αληθεια δεν το κοβω για καποιο sequel αλλα θα ηθελα αφου μου αρεσει αρκετα.

Παντως στο Berserk ναι ανακοινωθηκε στα 12 επς με καποιους να λενε οτι θα ειναι 2 cour χωρις ομως να υπαρχει επισημη πηγη.

Επεξ/σία από W0zzAp
Δημοσ.

Το boku no hero academia και το One punch man ειναι ιδια παραγωγη; Ρωταω γιατι τα γραφικα, μουσικη, αστεια, ροη της ιστοριας ειναι σχεδον ιδια..

Υπαρχουν παρομοιες σειρες;

Δημοσ.

Το boku no hero academia και το One punch man ειναι ιδια παραγωγη; Ρωταω γιατι τα γραφικα, μουσικη, αστεια, ροη της ιστοριας ειναι σχεδον ιδια..

Υπαρχουν παρομοιες σειρες;

Οχι δεν ειναι ιδια παραγωγη,αλλα ναι εχουν ομοιοτητες.

Τωρα για παρομοιες σειρες με κατι σαν υπερηρωες δεν ξερω να σου πω,υπαρχει μονο αυτη την σεζον το Mob Psycho 100 που ειναι απτον δημιουργο του One-Punch Man και ειναι αρκετα καλο.

Δημοσ.

εγώ βλέπω darker than black , η πρώτη σεζόν έφυγε μονορούφι και είδα και μερικά απο τη Δεύτερη , αν δεν έτσουζαν τα μάτια μου απ την αϋπνία θα το έπαιρνα σερί   :ph34r:

Δημοσ.

Γούσταρα όταν το είδα, αλλά...αυτό το μάπα CGI...whyyyy....

Γιατί δέν υπάρχει περίπτωση να πιάσεις επίπεδα Miura,όσα χρήματα και να ρίξεις σε CGI.

Απλά.

Κοίτα.

Λεπτομέρειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...