Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα υπαρχουν και χειροτερα οπως το Detective Conan που αν κοιταξεις ποσα επεισοδια εχουν βγει και ποσα εχουν αμεση σχεση με τον κεντρικο χαρακτηρα/πλοκη θα σε πιασουν τα γελια.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ευτυχως εχει τελειωσει. Βασικα το Naruto επρεπε να τελειωσει στην μαχη με τον Pain/nagato που για πολλους ισως ειναι και η καλυτερη μαχη της σειρας. Μετα δυστηχως το τραβηξανε υπερβολικα πολυ,ειδικα στην τελευταια μαχη τωρα σε σημειο να εχει καταντησει αηδια. Θα μου πει καποιος γιατι ομως να το τραβηξουν τοσο πολυ το Anime. Για τον πολυ απλο λογο οτι βγαινουν παιχνιδια,ταινιες,κουκλακια,hentai,κορνιζες και δεν ξερω και εγω τι αλλο με αυτο οσο ακομα κυκλοφορει και υπαρχει καποιο ενδιαφερον για αυτο.

Προσωπικα για να καταλαβεις μεχρι και αρκετα chapters του manga απεφυγα λογω του υπερβολικα βαρετου μπλα μπλα που ειχαν σε αρκετα σημεια.

Και φυσικα μολις τελειωσει και επισημα το Naruto και το Bleach απο manga και anime και μεινει το One piece,δεν θελω καν να φανταστω ποσο καιρο θα κανει οταν φτασει στο τελευταιο arc. Υπολογιζω χοντρικα 1-1.5χρονο ανετα.

Επισης διολου τυχαιο που δεν γινεται στο topic αυτο αναφορα και στο anime του One Piece λογω του υπερβολικα αργου ρυθμου του,κοινως μολις στο προηγουμενο επεισοδιο τελειωσε αλλο ενα μικρο filler arc.

Στο προηγουμενο επεισοδιο τα 17 απο τα 24λεπτα ηταν ενα ανουσιο recap του Luffy απο οταν ηταν μικρος μεχρι τωρα.

Διαφωνω στο οτι επρεπε το Naruto να τελιωσει στον Pain,αφου δεν ηταν ο κεντρικος εχθρος στην ιστορια και προφανως θα αφηνε κενα.Αποκει και περα στο arc με τον πολεμο ηταν λιγο τραβηγμενο σε διαρκεια αλλα δεν ηταν κωλοτραβηγμα οπως στο Bleach.Οσο για το μπλα μπλα που ειχε,το λεγομενο talk no jutsu ειναι η μονη σειρα που μπορουσα να το δω χωρις να με πειραξει για καποιο λογο,ολα αυτα οσον αφορα το manga παντα,το anime δεν το ειδα λογω των πολλων filler με εξερεση καποιες μαχες οπως με τον Pain.

Τωρα για το One Piece ειναι ο λογος που παρατησα το anime ο παρα πολυ αργος ρυθμος(βεβαια διαβαζω το manga)αλλα χωρις να βαζει πολλα filler,ομως υπαρχουν πολλοι extra διαλογοι,διαφορες αχρειαστες σκηνες,μερικες φορες βαζει μεσα σε κανονικο arc filler χαρακτηρες,συνεχεια οι πρωταγωνιστες μας τρεχουνε και τρεχουν λες και ειναι ο Forrest Gump και περιπου μετα τo time skip το animation επεσε σε ποιοτητα.Αλλα επειδη το manga εχει αρκετα αργο ρυθμο λογικο ειναι και το anime να εχει ακομα πιο αργο.

Δημοσ.

Το one piece είναι ακόμα στο 65% η ιστορία. Βγήκε και το είπε ο ίδιος ο συγγραφέας. Οπότε έχει άλλα 10 χρόνια μες στο νερό.

Δημοσ.

10 χρόνια σίγουρα ακόμα για το manga.To anime έτσι όπως το πάνε 15.

Δημοσ.

Mob psycho 100, ειδα τα 5 πρωτα σημερα, αν και δεν μου αρεσε το ουαν παντσ, αυτο μου εκανε πολυ καλη εντυπωση, να το τσεκαρετε ασαπ  B)

Δημοσ.

Μια χαρά κρατάει το ανιμε του one piece (αν εξαιρέσουμε τα φιλερ που μπαίνουν για την χρονική διαφορά).

Μου θυμίζει τον τελευταίο των μοικανων.

Το soundtrack με luffy battle theme παίζει να είναι κορυφαίο κομμάτι εβερ!

Δημοσ.

Μιάς και έχω δει ολα τα gundam σχεδόν και λάτρης των mech άρχισα το καινούργιο Gundam iron blooded orphans , ειναι 25 επεισόδια και μεχρι στιγμής ειναι αρκετά ενδιαφέρον αν και λίγο διαφορετικό απο τα κλασικά gundam οποτε προτείνω να το δείτε , παρακάτω και ενα opening

https://youtu.be/y1tqrz-EVXE

Δημοσ.

Naruto, φάγαμε μισό επεισόδιο με την γνωστή ιστορία του obito.... και από οτι φαίνεται και το επόμενο μισό θα σπαταληθεί με κάτι άλλο.

Γιαυτο και ολως τυχαιως δεν σχολιαζει κανεις για Naruto και OnePiece anime :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...