Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να προκαλει εντυπωση πως δεν ξεχωριζεις σε ηλικιες στα anime/manga ενα που ειναι κατω των 18 απο ενα που ειναι κατω των 30.

Το ειδαμε αυτο και στο Relife και στο orange πως και στα δυο οι 10χρονια μεγαλυτεροι εαυτοι τους διαφερουν κυριως στα μαλλια..

Χουμορ κανω χουμορ :P

Ειδα και νεα οσο αφορα για live action Death Note απο netflix(αυτο ειναι γνωστο εδω και καιρο)με τον γνωστο ηθοποιο Wilem Dafoe να κανει την φωνη του Ryuk.

Επισης βγηκε και ειδηση για live action αμερικανικη σειρα για sword art online......

http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-08-02/sword-art-online-gets-live-action-american-tv-series/.104938

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χλωρίνη 

αφού κόψανε όλα τα boss fights, δεν δείξανε τα bankai που περιμέναμε (who cares about hitsugaya?) και δεν κορυφώσανε τα καλά fights δώσανε 10 chapter να τρώει ατελείωτο ξύλο και βιασμό ο Ichigo για να έρθει ο Aizen να καθαρίσει.

1 hit-ko και πάμε 10 χρόνια μετά..

Γενικά όλο το manga απογοήτευση.. Το έβλεπα για να δώ πόσο πάτο θα πάει, και τελικά πήγε πιο κάτω απ'οσο το περίμενα.

• Moderators
Δημοσ.

Χλωρίνη 

αφού κόψανε όλα τα boss fights, δεν δείξανε τα bankai που περιμέναμε (who cares about hitsugaya?) και δεν κορυφώσανε τα καλά fights δώσανε 10 chapter να τρώει ατελείωτο ξύλο και βιασμό ο Ichigo για να έρθει ο Aizen να καθαρίσει.

1 hit-ko και πάμε 10 χρόνια μετά..

Γενικά όλο το manga απογοήτευση.. Το έβλεπα για να δώ πόσο πάτο θα πάει, και τελικά πήγε πιο κάτω απ'οσο το περίμενα.

Να έρθει τώρα ο Yhwach όπως είχε πει όταν θα είναι όλοι όσο πιο χαρούμενοι γίνεται, να τους σκοτώσει και να τελειώνουμε. :P

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ οτι θα ειναι το reatsu του γ@μαω τα πάντα, wise man ichigo μιας και ο Yhwach έλεγε "my son, my creation etc"

• Moderators
Δημοσ.

Θεωρώ οτι θα ειναι το reatsu του γ@μαω τα πάντα, wise man ichigo μιας και ο Yhwach έλεγε "my son, my creation etc"

Θα ήθελα Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ICHIGO να σκοντάψει, σπάσει τον λαιμό του, dead, The End. :P

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως από τις πιο ωραίες στιγμές του anime

Καλυτερα να τελειωσει το anime γιατι δυστηχως κουρασε σε υπερβολικο βαθμο και σιγουρα θα ειναι στην ιστορια μαζι με το Bleach απο γνωστα ongoing που ειχαν τοσα πολλα ενοχλητικα Filler.

Δεν λεω οτι γενικα δεν εχει τις στιγμες του αλλα επρεπε να ειχε τελειωσει(και το manga)εδω και ποσο καιρο. Το ιδιο και το Bleach.

Δημοσ.

Μιας και βλεπω απο πανω naruto,να πω οτι ειδα την ταινια boruto και γενικα μου αρεσε.Την ευχαριστηθηκα αρκετα μιας και μου θυμισε λιγο αρχες του naruto.Πανω κατω οτι δειχνει στο manga του boruto δειχνει στην ταινια.Ωραιο ειναι που εδειξε και λιγο την νεα γενια.Κλασικα λιγο απο δραση-δραμα-κωμωδια.

Παντως για το shippuden ακομα δεν το βλεπω να τελιωνει,διαβασα ειδηση οτι θα κανουν μεταφορα καποιου novel του naruto,μαλλον οπως ειχαν κανει μεταφορα το novel που ειχε σχεση με τον Itachi.

http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-08-02/naruto-epilogue-novels-get-tv-anime-this-winter/.104956

Δημοσ.

SNK ch84 out...

Ανεμενομενο το αποτελεσμα,αλλα καποια στιγμη σκαλωσα και ειπα μπας και γινει το αντιθετο,αλλα οχι.

Δημοσ.

Καλυτερα να τελειωσει το anime γιατι δυστηχως κουρασε σε υπερβολικο βαθμο και σιγουρα θα ειναι στην ιστορια μαζι με το Bleach απο γνωστα ongoing που ειχαν τοσα πολλα ενοχλητικα Filler.

Δεν λεω οτι γενικα δεν εχει τις στιγμες του αλλα επρεπε να ειχε τελειωσει(και το manga)εδω και ποσο καιρο. Το ιδιο και το Bleach.

Ναι συμφωνώ απόλυτα, εγώ δεν διάβαζα το manga και δεν ξέρω λεπτομερώς τι θα παιχτεί στα επόμενα επεισόδια του anime. Αλήθεια το manga δεν τελείωσε ακόμα;

Παντως για το shippuden ακομα δεν το βλεπω να τελιωνει,διαβασα ειδηση οτι θα κανουν μεταφορα καποιου novel του naruto,μαλλον οπως ειχαν κανει μεταφορα το novel που ειχε σχεση με τον Itachi.

http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-08-02/naruto-epilogue-novels-get-tv-anime-this-winter/.104956

Καλά κρασά!

Δημοσ.

Ναι συμφωνώ απόλυτα, εγώ δεν διάβαζα το manga και δεν ξέρω λεπτομερώς τι θα παιχτεί στα επόμενα επεισόδια του anime. Αλήθεια το manga δεν τελείωσε ακόμα;

Καλά κρασά!

Ναι ευτυχως εχει τελειωσει. Βασικα το Naruto επρεπε να τελειωσει στην μαχη με τον Pain/nagato που για πολλους ισως ειναι και η καλυτερη μαχη της σειρας. Μετα δυστηχως το τραβηξανε υπερβολικα πολυ,ειδικα στην τελευταια μαχη τωρα σε σημειο να εχει καταντησει αηδια. Θα μου πει καποιος γιατι ομως να το τραβηξουν τοσο πολυ το Anime. Για τον πολυ απλο λογο οτι βγαινουν παιχνιδια,ταινιες,κουκλακια,hentai,κορνιζες και δεν ξερω και εγω τι αλλο με αυτο οσο ακομα κυκλοφορει και υπαρχει καποιο ενδιαφερον για αυτο.

Προσωπικα για να καταλαβεις μεχρι και αρκετα chapters του manga απεφυγα λογω του υπερβολικα βαρετου μπλα μπλα που ειχαν σε αρκετα σημεια.

Και φυσικα μολις τελειωσει και επισημα το Naruto και το Bleach απο manga και anime και μεινει το One piece,δεν θελω καν να φανταστω ποσο καιρο θα κανει οταν φτασει στο τελευταιο arc. Υπολογιζω χοντρικα 1-1.5χρονο ανετα.

Επισης διολου τυχαιο που δεν γινεται στο topic αυτο αναφορα και στο anime του One Piece λογω του υπερβολικα αργου ρυθμου του,κοινως μολις στο προηγουμενο επεισοδιο τελειωσε αλλο ενα μικρο filler arc.

Στο προηγουμενο επεισοδιο τα 17 απο τα 24λεπτα ηταν ενα ανουσιο recap του Luffy απο οταν ηταν μικρος μεχρι τωρα.

Δημοσ.

One piece..... Θυμάμαι τα πρώτα επεισόδια του anime που τα έπαιζαν μεταγλωτισμένα στο ALTER, μαθητής β ή γ' λυκείου τότε.

Απορώ πως αντέχουν οι παραγωγοί και όσοι φτιάχνουν την πλοκή και το σενάριο των επεισοδίων τόσα χρόνια.

Στο naruto, όντως η μάχη με τον pain είναι η καλύτερη από κάθε άποψη. Πάντως πιστεύω αν ήθελαν οι παραγωγοί θα μπορούσαν να φτιάξουν μια γαμάτη μάχη με την kaguya ίδια ή ακόμα καλύτερη με τον pain, αλλά το γαμησαν με τα fillers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...