Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορω να προτεινω σε nonanime φαν

Εσυ μπορεις να προτεινεις αλλα αν του αλλου δεν του αρεσουν αυτα πλεον και εχει μεινει στις παλιες εποχες Dragonball,pokemon,yu gi oh κλπ τοτε δεν προκειται να δει τιποτα. Αν παλι προτεινεις καποιο anime στο οποιο ο κεντρικος δεν ειναι το τυπικο 15χρονο και σε βαζει καπως και σε σκεψεις αλα Death Note τοτε ναι μπορει να τον τραβηξει καπως και να μην το κανει drop στα πρωτα λεπτα.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσυ μπορεις να προτεινεις αλλα αν του αλλου δεν του αρεσουν αυτα πλεον και εχει μεινει στις παλιες εποχες Dragonball,pokemon,yu gi oh κλπ τοτε δεν προκειται να δει τιποτα. Αν παλι προτεινεις καποιο anime στο οποιο ο κεντρικος δεν ειναι το τυπικο 15χρονο και σε βαζει καπως και σε σκεψεις αλα Death Note τοτε ναι μπορει να τον τραβηξει καπως και να μην το κανει drop στα πρωτα λεπτα.

σε ανθρωπους που βλεπουν  ταινιες και οχι anime.  tsktsktsk

in other news

ειδα το wicked city και μπορω να πω οτι ηταν καλο.

Δημοσ.

ειδα το 

332645.jpg?1462698908

και μπορω να πω οτι ειναι απο τα λιγα πραγματα που μπορω να προτεινω σε nonanime φαν τα τελευταια 5 χρονια. Δεν ξερω πως μου ξεφυγε και δεν το ειχα δει τοσο καιρο...

Ακόμα και εγώ που βλέπω κυρίως ταινίες δεν την είχα δει.

Συνοπτικά

Animation 9

Story  7

Characters 7

Γενικά 7,5

Τίμια προσπάθεια αλλά προσωπικά το στορυ δεν με άγγιξε ιδιαίτερα.

Επίσης,το wicked city εσύ δεν ήσουν που ήθελες να το δεις πέρυσι?Θυμάμαι και είχα προτείνει ταινίες μαζί με το X(2001).

Γενικά πάντως αν κάποιος βλέπει φιλμ αυτού του ύφους ας προτείνει μιας και έχω ξεμείνει.

Τέλος,βγαίνει σειρά vampire hunter D αλλά σε 2d-3d CGI mehhh....και από ότι βλέπω και το one piece gold έχει καλές κριτικές.

Δημοσ.

Ακόμα και εγώ που βλέπω κυρίως ταινίες δεν την είχα δει.

Συνοπτικά

Animation 9

Story 7

Characters 7

Γενικά 7,5

Τίμια προσπάθεια αλλά προσωπικά το στορυ δεν με άγγιξε ιδιαίτερα.

Επίσης,το wicked city εσύ δεν ήσουν που ήθελες να το δεις πέρυσι?Θυμάμαι και είχα προτείνει ταινίες μαζί με το X(2001).

Γενικά πάντως αν κάποιος βλέπει φιλμ αυτού του ύφους ας προτείνει μιας και έχω ξεμείνει.

Τέλος,βγαίνει σειρά vampire hunter D αλλά σε 2d-3d CGI mehhh....και από ότι βλέπω και το one piece gold έχει καλές κριτικές.

Δεν σε άγγιξε το story επειδή δεν παντρεύτηκαν για να πάρουν και σύνταξη μαζί. Pleb.

Επίσης το X το έχω δει μιας και ήταν από τα πρώτα που ήρθαν στην ελλαδα σαν πειρατικά. Oh how I miss the hyper violence era.

In other news

Μάλλον το 91 days (μόνο) θα δω αυτή την σεζόν.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σε άγγιξε το story επειδή δεν παντρεύτηκαν για να πάρουν και σύνταξη μαζί. Pleb.

Αχταρμάς ήταν αντικειμενικά.

Εμφανίζονται και εξαφανίζονται χαρακτήρες χωρίς σωστή εξέλιξη όπως πχ οι άλλοι στο Καζακστάν.Να μην μιλήσω για τον Μ και τον First 2 fail arch enemies όπου για να μας μπερδέψουν παραπάνω δεν ξεκαθαρίζουν τους στόχους τους.

Τελικά στο τέλος τι έγινε?(after credits)

Έδωσε ο watson την ψυχή του στο Friday?Και αν την έδωσε αυτός πήρε άλλη?

Επίσης, οι συσχετισμοί με λογοτεχνία-ήρωες της εποχής απλά δεν κολλούσαν.

Ξεκίνησε δυνατά και καθαρά και μετά μπερδεύτηκε μόνο του χωρίς λόγο και αιτία.

Με αυτά και με αυτά ήρθε η ώρα να ξεκινήσω τα έργα του Makoto Shinkai και το Hotarubi no mori e.

Δημοσ.

ρε παιδια το ELfed Lied γιατι τελειωσε τοσο αποτομα???

για μενα ενα απο τα κορυφαια anime ever...υποθεση,σκληρος ρεαλισμος,νοηματα,σαουντρακαρα...

Δημοσ.

Ρε τι επικό είναι αυτό το joJo. Καλτίλα, τρασίλα, υποκουλτούρα αλλά απίστευτα διασκεδαστικό. Ιπποτισμός με τεστοστερόνη. (μιλάω για τη πρώτη σεζόν, δε ξέρω τι γίνεται στις επόμενες.)

Το D gray man πως σας φαίνεται? Χωρίς fillers όπως είχε τιγκάρει η καταραμένη πρώτη σεζόν δείχνει ξεκάθαρα γιατί αποστρατεί λίγο από κλασσικό Shonen. Μου αρέσει αρκετά μέχρι τώρα. Κάθε τέλος και cliffanger.  

• Like 1
Δημοσ.

ναι δυστυχως. Σαν το hamon δεν εχει. σε οτιδηποτε αμα βαλεις μετα τη λεξη overdrive ακουγεται γαματο.

( ειδικα με τη γιαπονεζικη φωνη του jonathan του πρωτου jojo(best one). oooobaaaardraaaaaiiiiiiiiiibbbbuuuuuuu)

αυτο με τα stand δε μπορεσα να το καταλαβω. μια χαρα ξυλο επεφτε με hamon, και μαλιστα χρειαζοταν κ λιγο εκπαιδευση για να το τελειοποιησει. Ο αλλος εδω δεν ηξερε καλα καλα τι ειναι το stand αλλα ηταν ηδη master στο να το χρησιμοποιει λολ

Δημοσ.

Για το JoJo το ειχα αναφερει και πιο πισω μιας και τα ειχα δει ολα αυτα ψιλο προσφατα οτι μου αρεσε παρα πολυ μεχρι που ξεκινησα την καινουργια(τωρινη)season η οποια ειναι μακραν η εννοια της απογοητευσης σε σχεση με τα παλια.

Δημοσ.

Αχταρμάς ήταν αντικειμενικά.

Εμφανίζονται και εξαφανίζονται χαρακτήρες χωρίς σωστή εξέλιξη όπως πχ οι άλλοι στο Καζακστάν.Να μην μιλήσω για τον Μ και τον First 2 fail arch enemies όπου για να μας μπερδέψουν παραπάνω δεν ξεκαθαρίζουν τους στόχους τους.

Τελικά στο τέλος τι έγινε?(after credits)

Έδωσε ο watson την ψυχή του στο Friday?Και αν την έδωσε αυτός πήρε άλλη?

Επίσης, οι συσχετισμοί με λογοτεχνία-ήρωες της εποχής απλά δεν κολλούσαν.

Ξεκίνησε δυνατά και καθαρά και μετά μπερδεύτηκε μόνο του χωρίς λόγο και αιτία.

Με αυτά και με αυτά ήρθε η ώρα να ξεκινήσω τα έργα του Makoto Shinkai και το Hotarubi no mori e.

μονο το τελος ηταν καπως vague...

επισης και εγω πρεπει να δω το everything flows

(Random post για να μοιραστω το ποσο υπέροχο μου φάνηκε το psycho pass.) 

To psycho pass ήταν υπέροχο.  :D

καλα ναι το ειχαμε καψει οταν ειχε βγει.

Ρε τι επικό είναι αυτό το joJo. Καλτίλα, τρασίλα, υποκουλτούρα αλλά απίστευτα διασκεδαστικό. Ιπποτισμός με τεστοστερόνη. (μιλάω για τη πρώτη σεζόν, δε ξέρω τι γίνεται στις επόμενες.)

Το D gray man πως σας φαίνεται? Χωρίς fillers όπως είχε τιγκάρει η καταραμένη πρώτη σεζόν δείχνει ξεκάθαρα γιατί αποστρατεί λίγο από κλασσικό Shonen. Μου αρέσει αρκετά μέχρι τώρα. Κάθε τέλος και cliffanger.  

το jojo δεν υπαρχει. Το οτι εκανε τοσο καιρο για να βγει σε anime δειχνει ποσο χαζη ειναι η βιομηχανια

ps 

you have been visited by  lord dio and have blessed with extended muscle growth

hqdefault.jpg

• Moderators
Δημοσ.
το jojo δεν υπαρχει. Το οτι εκανε τοσο καιρο για να βγει σε anime δειχνει ποσο χαζη ειναι η βιομηχανια

Είχε βγει το Stardust Crusaders σε OVA παλιά, αλλά δεν είχε την λεπτομέρεια που είχε τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...