revolver1990 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ξεκινησα το Amaama to Inazuma που γραφανε καποιοι.Οκ συμπαθητικο ειναι αλλα νομιζω οτι παραεχει υψηλη βαθμολογια με βαση τα επεισοδια ως τωρα και δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο εχει στις κατηγοριες του comedy... Βλέπεται αλλά μιας και δεν υπάρχει κάτι ποιοτικό σε slice ή comedy έχει ανέβει σαν μονόδρομος.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Βλέπεται αλλά μιας και δεν υπάρχει κάτι ποιοτικό σε slice ή comedy έχει ανέβει σαν μονόδρομος. Σε Slice το Relife ειναι σχετικα αξιολογο οπως και το mob 100(και το new game μαρεσει καπως). Ξεκινησα και το Nejimaki Seirei και σιγουρα το συνεχιζω αν και για καποιο λογο ειναι περισσοτερο military παρα fantasy αλλα τεσπα(κοινως εχουν μπερδεψει τις κατηγοριες )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 new chapter Berserk 4
W0zzAp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 αυτο το Re Zero θα μας πεθανει μονο αυτο λεω, καθε επισοδειο καλυτερο απο το προηγουμενο Ωραιο ηταν,το τελος το εκανε πολυ ενδιαφερον οσον αφορα τον πρωταγωνιστη,αλλα δεν το θεωρω καλυτερο απτο 15. Σε Slice το Relife ειναι σχετικα αξιολογο οπως και το mob 100(και το new game μαρεσει καπως). Δεν ξερω για πιο λογω το mob psycho 100 το εχουν βαλει σε κατηγορια slice of life.Γενικα δεν εχει δειξει στοιχεια απτην κατηγορια το συγκεκριμενο anime,εκτος του οτι ο πρωταγωνιστης πηγαινει σχολειο,αλλα με αυτη την λογικη το 90%(μην πω και παραπανω) των anime θεωρειται slice of life. Οσο για το amaama to inazuma αρκετα καλο,ναι δεν ειναι κωμωδια και εχει αρκετα υψηλη βαθμολογια για αρχη,αλλα βλεπεται με ανεση ειναι ωραιο πολυ χαλωρωτικο και καλη ευκαιρια να ξεφυγουμε απτα κλασικα shounen.Βεβαια η συγκεκριμενη κατηγορια δεν ειναι για ολους, καποιος που εχει συνηθισει να βλεπει action anime λογικο ειναι να του φανει βαρετο,οποτε πρεπει να εχει και καμια ιδεα εχοντας δει καποιες παρομοιες σειρες ή ταινιες τυπου ghibli.
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Θεούλης ο τύπος που τα έκανε upload https://www.youtube.com/playlist?list=PL1MyENJwN_wwq5EekV4KL6IboPWGoMMXc 1
revolver1990 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 ολα τα φωτα στο video παρακαλω https://youtu.be/cO0JsSYTFzQ Φαίνεται δυνατό.Θέλω να δω κάτι παραπάνω για να έχω μια γεύση. 2
W0zzAp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Θυμαμαι ειχαν βγει κατι σαπια ova του Blame,ενω υπαρχει πολυ καλο υλικο απτο manga.Αποτι φαινεται η polygon pictures εχει καποια συνεργασια με netflix που θα βγαλει την ταινια,οπως εκανε με το ajin και το sidonia no kishi αν δεν κανω λαθος. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πρόσφατα άρχισα να διαβάζω το Iryu - Team Medical Dragon και μου αρέσει το στυλ του. Πολλές ίντριγκες. 1
costacurta Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Tales of demons and gods Chapter 1 - Chapter 86 σε 2,5 μέρες! Approved! 1
evabb Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 ολα τα φωτα στο video παρακαλω τι φαση ρε φιλε; netflix; θα τρελαθουμε; φαινεται δυνατο. Tales of demons and gods Chapter 1 - Chapter 86 σε 2,5 μέρες! Approved! το approved ηταν περιττο μονο το 2,5 μερες τα λεει ολα. εγω καθομαι και διαβαζω βρωμιες που μου πασαρει ενα μελος εδω μεσα.....2 μερες κι εγω κι εχω βγαλει 4 τομους. αντι να καθομαι να διαβασω αυτη την φρεσκια αγορα 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Bleach, σιχτίρια... 1
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Πρόσφατα άρχισα να διαβάζω το Iryu - Team Medical Dragon και μου αρέσει το στυλ του. Πολλές ίντριγκες. Το διάβαζα πέρσι μου φαίνεται. Καλό είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα