f1vettel Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Χλωρινη μα...μα...το almighty ξεπερνα το Kyouka Suigetsu...ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αν ψοφίσει χωρίς να δούμε bankai θα αρχίσω τα μπινελίκια... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 NARUTO Εμετός πραγματικά..................................................... Δεν το ξαναβλέπω εκτός κι αν μάθω οτι σταμάτησε το filler. Ασταδιάλα. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 NARUTO Εμετός πραγματικά..................................................... Δεν το ξαναβλέπω εκτός κι αν μάθω οτι σταμάτησε το filler. Ασταδιάλα. Ενω το One Piece(anime)δεν επιασε παλι filler ειναι καλυτερο Τελικα μονο το Fairy Tail ειχε τα κοτσια να σταματησει το anime επειδη ειχε πλησιασει το manga... Bleach,Naruto και One Piece το milking του αιωνα. Καλα για το One Piece δεν προκαλει εντυπωση(και βεβαια ποσα αλλα filler θα δουμε)οταν ειμαστε μολις στο 65% μετα απο 830volume..... http://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2016-07-20/one-piece-manga-creator-eiichiro-oda-story-is-about-65-percent-finished/.104500 1
evabb Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να πούμε ένα τεράστιο μπράβο στους υπεύθυνους του fairy tail που έχουν τα κότσια να μην βάζουν φιλερς και απλά σταματάνε το ανιμε. Ελάχιστα φιλερς μέχρι στιγμής σε σχέση με άλλα μεγάλα ανιμε. Χίλιες φορές έτσι.
f1vettel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αν ψοφίσει χωρίς να δούμε bankai θα αρχίσω τα μπινελίκια... Ο Aizen ειναι αθανατος,δεν υπαρχει περιπτωση 1
Edel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 To Fairy Tale ως Shonen είναι τίγκα κλισαρισμένο σα το Naruto και one Piece? Να το ξεκινήσω ? Τέλος το kuroko no Basket, εντυπωσιάστηκα το πως κατάφερε να με κοροιδέψει και να παθιαστώ μαζί του ενώ έβλεπα τα ΥΠΕΡτατα ψέμματα. Εύγε του, αξίζει το 8αρι του και με το παραπάνω. Τίμιο και αγνά ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ. Η μόνη μου ένσταση ήταν λίγο το δραματικό στοιχείο που έβαλε με την Generation of Miracles, η διάλυση τους κλπ. Το τράβαγε χωρίς να υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος. Αλλά φευ, συγχωρείται για το όλο πακέτο που δημιούργησε. Αγαπημένος μου μακράν ο Kise! Ξεκίνησα το Shirobako, ως υποκατάστατο του Bakuman, έχει να κάνει και με την εν λόγω βιομηχανία, αλλά δε μπορώ να πω πως βλέποντας τα 2 πρώτα επεισόδια θαμπώθηκα. Πολλά πράγματα, άνθρωποι με πολλές αρμοδιότητες που δε τις γνωρίζω καν με αποτέλεσμα να μη μπορώ ν ακολουθήσω πολλά πράγματα. Είδωμεν. Για διακοπές στο τάμπλετ θα βάλω μερικά επεισόδια Shirobako και κατέβασα και τη πρώτη σεζόν του Jojo. Έχει πιπιλιστεί το μυαλό μου με τόσα πράγματα που έχω ακούσει που η περιέργεια μου βάρεσε κόκκινο. 1
evabb Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 To Fairy Tale ως Shonen είναι τίγκα κλισαρισμένο σα το Naruto και one Piece? Να το ξεκινήσω ? Τέλος το kuroko no Basket, εντυπωσιάστηκα το πως κατάφερε να με κοροιδέψει και να παθιαστώ μαζί του ενώ έβλεπα τα ΥΠΕΡτατα ψέμματα. Εύγε του, αξίζει το 8αρι του και με το παραπάνω. Τίμιο και αγνά ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ. Η μόνη μου ένσταση ήταν λίγο το δραματικό στοιχείο που έβαλε με την Generation of Miracles, η διάλυση τους κλπ. Το τράβαγε χωρίς να υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος. Αλλά φευ, συγχωρείται για το όλο πακέτο που δημιούργησε. Αγαπημένος μου μακράν ο Kise! Ξεκίνησα το Shirobako, ως υποκατάστατο του Bakuman, έχει να κάνει και με την εν λόγω βιομηχανία, αλλά δε μπορώ να πω πως βλέποντας τα 2 πρώτα επεισόδια θαμπώθηκα. Πολλά πράγματα, άνθρωποι με πολλές αρμοδιότητες που δε τις γνωρίζω καν με αποτέλεσμα να μη μπορώ ν ακολουθήσω πολλά πράγματα. Είδωμεν. Για διακοπές στο τάμπλετ θα βάλω μερικά επεισόδια Shirobako και κατέβασα και τη πρώτη σεζόν του Jojo. Έχει πιπιλιστεί το μυαλό μου με τόσα πράγματα που έχω ακούσει που η περιέργεια μου βάρεσε κόκκινο. Από τα υπερτατα πιπινια ο Kise . Το fairy tail είναι ανάλαφρο με αρκετή δράση. Δεν είναι ground breaking shit αλλά είναι ωραία δεμένο. Δεν γυρίζει γύρω από έναν χαρακτήρα αλλά γύρω από μια ομάδα την guild του fairy tail. Θα έλεγα ότι είναι κλασσικό Shonen αλλά καλό. Έχει πολλούς χαρακτήρες αλλά δεν εμφανίζεται όλη την ώρα καινούργιος κακός ακριβώς. Ξέρουμε ποιος είναι ο υπέρτατος από την αρχή αλλά δεν ξέρουμε τίποτα γι αυτόν. Έχει και ένα τικ δράμα ώρες ώρες αλλά λίγο και καλό. Επίσης έχει και λίγους έρωτες και ζευγάρια πολύ sweet φάση τα περισσότερα χωρίς να σου βγάζουν το λάδι όπως αε άλλα anime. Επίσης έχει πολύ girl power. Εγώ προτείνω να δεις 5-6 επεισόδια και να αποφασίσεις. Btw είχα ξεχάσει τον εξωφρενικό αριθμό πιπινιων που είχε το d Grayman. Χαίρομαι που ξαναξεκίνησε. Kanda ????
micos000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Βλέπει κανένας Hitori no shita; Σαν υπόθεση φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά έχει μόνο τρία επεισόδια μέχρι τώρα. Θα περιμένω να μαζευτούν μερικά για να το ξεκινήσω (αφού δω λίγα ακόμα jojo). Το Εndride;;; [...]και κατέβασα και τη πρώτη σεζόν του Jojo. Έχει πιπιλιστεί το μυαλό μου με τόσα πράγματα που έχω ακούσει που η περιέργεια μου βάρεσε κόκκινο. Το ξεκίνησα για την πλάκα το jojo και είδα απανωτά 4 επεισόδια για αρχή. Γελάω πολύ με τις πόζες των χαρακτήρων και τα overlay που δίνουν την αίσθηση manga. Υ.Γ. Ολοκληρώσαμε και το ushio to tora... και tora;;; Μετά τα end credits μας βάζει ψήλους στ' αυτιά!
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Βλέπει κανένας Hitori no shita; Σαν υπόθεση φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά έχει μόνο τρία επεισόδια μέχρι τώρα. Θα περιμένω να μαζευτούν μερικά για να το ξεκινήσω (αφού δω λίγα ακόμα jojo). Το Εndride;;; Καντα Drop και τα δυο,δηλαδη και το Hitori Και το Endride και συνεχισε το πολυ καλο Jojo.Ειδικα απο τα μισα της season που εισαι και μετα(ειδικα απο την επομενη season)γινεται πολυ καλο. http://myanimelist.net/anime/33421/Hitori_no_Shita__The_Outcast Υπαρχουν αλλες πιο ποιοτικες σειρες για να δεις. http://myanimelist.net/anime/season Δεν παιρνω τις βαθμολογιες στα σοβαρα 100% αλλα ως τωρα απο πειρα οτι εχει κατω απο 6.7-.6.8 καλυτερα να το κανει καποιος drop Μονο το Berserk βγαζω απεξω επειδη εχει τοσο χαμηλα κυριως λογω σχεδιου,και οχι γιατι ειναι οντως κακο που δεν ειναι. Ξεκινησα το Amaama to Inazuma που γραφανε καποιοι.Οκ συμπαθητικο ειναι αλλα νομιζω οτι παραεχει υψηλη βαθμολογια με βαση τα επεισοδια ως τωρα και δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο εχει στις κατηγοριες του comedy... Αλλο ενα που ειδα(πηρα φορα μετα το ReLife)ειναι το Orange το οποιο αν αξιολογ σε γενικες γραμμες,δυστηχως παλι μπερδευεται με time travel και λοιπες μπουρδες και με ξενερωνει χοντρα.Ειδικα μιας και διαβασα και το τελος να δω τελικα τι παιζει με το γραμμα και οι φοβοι μου επιβεβαιωθηκαν. Α και φυσικα τελικα δεν αντεξα και ξεκινησα και ενα απο τα χειροτερα anime αυτης της season το Masou Gakuen. Ειναι τοσο κακο και αθλιο που σε πιανουν τα γελια .
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Προσωπικά το Berserk 2016 το θεωρώ αποτυχία μέχρι τώρα και όχι δεν μιλάω για το σχέδιο (CGI) που όντως είναι άθλιο σε συνδυασμό με το κακό art direction. Το θεωρώ αποτυχία γιατί έχει εντελώς διαφορετική απεικόνιση των γεγονότων του manga σε ότι αφορά την σκηνοθεσία. Θέλουν να μας δείξουν πόσο γαμάω τάο είναι ο Gats και αυτό δεν λειτουργεί σωστά. Μπορεί να είναι πράγματι γαμάω τάο αλλά δεν παύει να είναι "συνεσταλμένος". Επίσης βλέπω σκηνές που δεν έχουν νόημα, γιατί μας τη δείχνεις αυτήν; Για να κάνεις και καλά ατμόσφαιρα; Αφού το Berserk είναι character driven ιστορία και εκεί πρέπει να επικεντρωθείς. Η μουσική επίσης...εκτός από ένα κομμάτι στο τέλος που το κάνει ο θεός Susumu Hirasawa, το υπόλοιπο soundtrack χάνει πολύ σε βαθμό που αλλάζει την ταυτότητα του Berserk. Στις ταινίες έγινε φιλότιμη προσπάθεια μίμησης της δουλειάς του Susumu και φαινόταν. Δεν σταματάω να το βλέπω, θεωρώ ότι και πάλι θέλω να μάθω την ιστορία όπως θα την πουν στο anime. Απλά τα πρώτα τρία επεισόδια είναι αρκετά αποκαρδιωτικά. Edit: Βιάστηκα να μιλήσω, το τέταρτο επεισόδιο ήταν πολύ καλό. Στην "ψυχή" του Berserk. Αντε, μακάρι να πάει έτσι από εδώ και έπειτα. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2016 από ikaruga24
costacurta Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Προσωπικά το Berserk 2016 το θεωρώ αποτυχία μέχρι τώρα και όχι δεν μιλάω για το σχέδιο (CGI) που όντως είναι άθλιο σε συνδυασμό με το κακό art direction. Το θεωρώ αποτυχία γιατί έχει εντελώς διαφορετική απεικόνιση των γεγονότων του manga σε ότι αφορά την σκηνοθεσία. Θέλουν να μας δείξουν πόσο γαμάω τάο είναι ο Gats και αυτό δεν λειτουργεί σωστά. Μπορεί να είναι πράγματι γαμάω τάο αλλά δεν παύει να είναι "συνεσταλμένος". Επίσης βλέπω σκηνές που δεν έχουν νόημα, γιατί μας τη δείχνεις αυτήν; Για να κάνεις και καλά ατμόσφαιρα; Αφού το Berserk είναι character driven ιστορία και εκεί πρέπει να επικεντρωθείς. Η μουσική επίσης...εκτός από ένα κομμάτι στο τέλος που το κάνει ο θεός Susumu Hirasawa, το υπόλοιπο soundtrack χάνει πολύ σε βαθμό που αλλάζει την ταυτότητα του Berserk. Στις ταινίες έγινε φιλότιμη προσπάθεια μίμησης της δουλειάς του Susumu και φαινόταν. Δεν σταματάω να το βλέπω, θεωρώ ότι και πάλι θέλω να μάθω την ιστορία όπως θα την πουν στο anime. Απλά τα πρώτα τρία επεισόδια είναι αρκετά αποκαρδιωτικά. Edit: Βιάστηκα να μιλήσω, το τέταρτο επεισόδιο ήταν πολύ καλό. Στην "ψυχή" του Berserk. Αντε, μακάρι να πάει έτσι από εδώ και έπειτα. Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά το 4ο επεισόδιο ήταν αλλού για αλλού. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί θα βγάλω ακόμα περισσότερο hate Όπως λες το χειρότερο είναι ότι δεν μπορουν στο ανιμε να απεικονισουν τον πραγματικό gatts και το πως αλλάζει ο ήρωας από το πρώτο επεισόδιο στο τελευταίο.
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Το θεμα με το Berserk ειναι οτι δεν ηταν το καλυτερο timing αυτο που βγαινει. Ισως εκει να οφειλεται και το χαμηλο budget αλλα και η επιλογη των αγνωστων αυτων studio που τους δωθηκε για να το βγαλουν.
Tenshi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Το θεμα με το Berserk ειναι οτι δεν ηταν το καλυτερο timing αυτο που βγαινει. Ισως εκει να οφειλεται και το χαμηλο budget αλλα και η επιλογη των αγνωστων αυτων studio που τους δωθηκε για να το βγαλουν. Και το χειρότερο παράδειγμα του τι μπορούν να κάνουν αυτά τα studio,δόθηκε στο επεισόδιο 3, εκεί που ο keeper of the hounds την πέφτει στην Farnese απο πίσω και αυτή αρχίζει και λαλάει. Τολμώ να πώ οτι ακόμα και εγώ, που έχω αφήσει την καλλιτεχνική μου φύση πίσω στο δημοτικό, θα μπορούσα να αποδώσω καλύτερα.
evabb Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 αυτο το Re Zero θα μας πεθανει μονο αυτο λεω, καθε επισοδειο καλυτερο απο το προηγουμενο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα