Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Διαφωνω με το παραπανω γερα επειδη τα ειδα ολα μαζι τα JoJo και προσφατα κιολας.Η νεα season ως τωρα ειναι μακραν η χειροτερη απο πλευρας ενδιαφεροντος σε σχεση με τις προηγουμενες season. Ουτε καποιος μεγαλος κακος υπαρχει(γενικα ουτε πραγματικος κακος δεν υπαρχει ως τωρα μονο random γεγονοτα βλεπουμε),ουτε καποιος πραγματικος σκοπος και αν δεν υπηρχε και ο Jotaro θα ελεγα οτι και οι κεντρικοι χαρακτηρες ειναι για κλωτσιες που μου το πηγαν στα 15χρονα. Τραγικος ειναι ακομα και ο τροπος που γεννηθηκε ο καινουργιος JoJo. Δεν έχεις διαβάσει το manga, οπότε απλά περιμένεις. =) Είναι τρελή σεζόν. Όλοι οι JoJo είναι τέλειοι(μέχρι και η θυληκιά JoJo)
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν έχεις διαβάσει το manga, οπότε απλά περιμένεις. =) Είναι τρελή σεζόν. Όλοι οι JoJo είναι τέλειοι(μέχρι και η θυληκιά JoJo) Εγινε αναφορα σε anime της season οχι σε manga αν δεν κανω λαθος,και το anime ως τωρα ειναι αυτο που περιεγραψα πιο πισω.
W0zzAp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ας γραψω και γω τα anime που αρχισα αυτη την σεζον αφου ειναι μπολικες,βαζοντας τες σε σειρα απο αυτο που περιμενω τα περισσοτερα και κατεβαινοντας: D. Gray Man Hollow(προφανως και λογω ονοματος το βαζω πρωτο) 91 Days(θυμιζει Joker Game αλλα φαινεται πολυ καλυτερο) Αmaama to Inazuma(πολυ χαλαρωτικο και λογικα το καλυτερο slice of life για την σεζον) Mob Psycho 100(καλη αρχη μου αρεσε και ο κεντρικος με πολυ OP psychic δυναμεις) Orange(φαινεται οτι θα γινει κατι τραγικο στο τελος απο μακρυα και γιαυτο το συνεχιζω ) Tales of Zestiria the X(ωραια τα πρωτα επς με πολυ καλο animation αλλα επειδη με τα games που γινονται εχουμε δει πολλες πατατες δεν θα μου κανει εντυπωση αν και αυτο αποδειχτει το ιδιο,αλλα δεν το νομιζω) Days(ποδοσφαιρακι κλασικος πρωταγωνιστης αουσαιντερ που του αρεσει το αθλημα και προσπαθει να αναιβει πιο ψηλα) Battery(επισης sport anime με baseball αν και φαινεται πιο πολυ drama-slice of life,πολυ χαλαρωτικο και ωραιος ρυθμος) Taboo Tatoo(δεν εχει τιποτα σπουδαιο αλλα εχει δειξει καλη δραση και γιαυτο το συνεχιζω) Servamp(θα το dropαρα αλλα μου φαινεται οτι θα γινει κατι αξιολογο στην συνεχεια) Saiki Kusuo no Ψ Nan(ναι εχει το ελληνικο γραμμα Ψ ο τιτλος ,short anime 4 λεπτα το επ αυτος ειναι ο λογος που το βαζω κατω κατω αλλα ειναι πολυ αστεια απτα καλυτερα short anime που εχω δει) Επισης και τα anime απο προηγουμενες σεζον Re:Zero,Gyakuten Saiban,Sousei no Omnjouji,DragonBall Super Anime που εκανα drop New Game μου φανηκε πολυ αδιαφορο και το Berserk αλλα επειδη διαβαζω το manga οταν το τελιωσω μπορει να το δω. Λογικα θα δω και το Planetarian αλλα βλεπω οτι θα εχει μονο 5 επς οποτε θα περιμενω να το δω οταν τελιωσει μιας και εχω διαβασει καλα λογια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 new chapter D. Gray Man σήμερα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Berserk 03. Που ναι οι θηλες όσο??? Εκεί που την κυνηγάει το άλογο από το πλάι. (στο manga είχε και το "5ο πόδι" το άλογο από πάνω της) Black screen cut censor, αλλά το έχει το sword riding μετά.
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=oLUFvo7bXGQ random και οτι κατσει φαση?
Edel Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αν διαβάζει κανείς Gintama.... 596 chapter τα διέλυσε όλα. Έχω μείνει με το στόμα στο πάτωμα. Για ακόμα μια φορά δείχνει για ποιο λόγο είναι ο ΘΕΟΣ των Anime/Manga. Ο Sorachi είναι Ι Δ Ι Ο Φ Υ Ι Α συγγραφική.
W0zzAp Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αν διαβάζει κανείς Gintama.... 596 chapter τα διέλυσε όλα. Έχω μείνει με το στόμα στο πάτωμα. Για ακόμα μια φορά δείχνει για ποιο λόγο είναι ο ΘΕΟΣ των Anime/Manga. Ο Sorachi είναι Ι Δ Ι Ο Φ Υ Ι Α συγγραφική. Ειμαι στο 150 επ στο anime,οταν το τελιωσω θα αρχισω και το manga. Θυμηθηκαν και το no game no life,περιμεναμε ολοι μια νεα σεζον και τελικα θα βγαλουν ταινια. http://myanimelist.net/news/46960381
evabb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 παιδια το D Grayman Hallow ειναι sequel ή rebout;
revolver1990 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 παιδια το D Grayman Hallow ειναι sequel ή rebout; Και εγώ δεν έχω δει το 1ο.Sequel είναι.
evabb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 εγω το εχω δει και εχω διαβασει και το μανγκα απλα ηθελα να ξερω τι να περιμενω
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 παιδια το D Grayman Hallow ειναι sequel ή rebout; sequel [μεχρι στιγμης ειναι το ιδιο με το manga] 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα