Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ξεκίνησα το Zero kara hajimeru isekai.Βλεπω κινείται πολύ στην πιάτσα και έχει υψηλή βαθμολογία στο ανιμελιστ. Στην αρχή βγάζει πολύ generic αίσθημα μια από τα ίδια. Όταν όμως τελειώσα το πρώτο διπλό επεισόδιο έπαθα πλάκα. Θυμίζει την ταινία του Τομ Κρουζ edge of tomorrow. Στην συνέχεια όμως ρε παιδιά τι ακυρη κολοτουμπα κάνει με την επαυλη. Το παράτησα με κούρασε στο 7ο επεισόδιο. Κατσε γιατι σε εχασα τι εννοεις οτι στην αρχη βγαζει πολυ generic αισθημα?Επειδη παει απο το πουθενα σε αλλο κοσμο χωρις να ξερει τι του γινεται?Μα αυτος ειναι και ο τιτλος του anime ουτως ή αλλως.... Επισης τι εννοεις οτι σε κουρασε στο 7επεισοδιο και το παρατησες?Δεν ειναι ολο μεσα στην επαυλη.
W0zzAp Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ξεκίνησα το Zero kara hajimeru isekai.Βλεπω κινείται πολύ στην πιάτσα και έχει υψηλή βαθμολογία στο ανιμελιστ. Στην αρχή βγάζει πολύ generic αίσθημα μια από τα ίδια. Όταν όμως τελειώσα το πρώτο διπλό επεισόδιο έπαθα πλάκα. Θυμίζει την ταινία του Τομ Κρουζ edge of tomorrow. Στην συνέχεια όμως ρε παιδιά τι ακυρη κολοτουμπα κάνει με την επαυλη. Το παράτησα με κούρασε στο 7ο επεισόδιο. Συνεχισε το,ναι η αρχη του ειναι κλασικη το εχουμε δει και αλλες φορες(αλλα οπως ειπε και ο fulgore το λεει και ο τιτλος αν δεις την μεταφραση),αλλα αποδειχτηκε πολυ καλη σειρα στην συνεχεια.Η επαυλη και μενα με κουρασε λιγο δεν ηταν ασχημο αλλα γινοντουσαν τα ιδια πραγματα πανω κατω,αλλα γινονται πιο ενδιαφερον μετα, ειδικα στο 15ο επεισοδιο(που μιας και ανεφερες το animelist αν δεις ποσα ατομα μιλησαν για αυτο το επ ειναι παρα πολλοι)συνεχισε το μην το dropαρεις. Τωρα στο bleach αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο ρυθμος επρεπε να ειναι ετσι σε ολη την διαρκεια και οχι μονο στο τελος.Επισης μας τρολαρει ο Kubo για χιλιοστη φορα παλι εσπασε το σπαθι του ichigo :mellow: Στο One Piece αντιθετα κλασικα αργος ρυθμος μετα το break,τρεξιμο απτους πρωταγωνιστες και στο τελος να και ο πατερας του Sanji που λεει να το λυσουμε το θεμα με μπουνιες
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Η επαυλη και γενικα τα γεγονοτα ειναι κουραστικα και επαναλαμβανομενα μεχρι ενος σημειου αλλα εχουν σκοπο που ειναι ετσι,και αυτο για να αναπτυξουν την επικοινωνια μεταξυ του κεντρικου χαρακτηρα και των χαρακτηρων που ειναι μεσα στην επαυλη κατι που φενεται και στα επομενα επεισοδια. Κοινως ενω σου βγαζει το ''κουραζει'' που λεμε,ειναι αναγκαιο γιατι μετα θα λεγαμε για ανυπαρκτη αναπτυξη χαρακτηρων οπως στα περισσοτερα anime. Εγω προσωπικα εκτως του Re zero,δικηγορου,και Onmyouji απο προηγουμενη season εχω ξεκινησει απο νεα τα D grayman, Berserk και Shokugeki(γνωστα ονοματα χωρις πολλα να πεις για αυτα). Και απο διαφορετικα anime Mob Psycho 100(δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα) αλλα ψιλο βλεπεται αν και το σχεδιο δεν ειναι καθολου καλο σε αρκετα σημεια New Game,τιποτα το ιδιαιτερο αλλα εχει ψιλο μη χεσω καλη ιδεα/σεναριο. Τα μονα που δεν μαρεσουν κυριως ειναι οτι σου βγαζει για καποιο λογο πολυ πιο ''girl''anime ας το πουμε απο οσο πρεπει.Και το δευτερο οτι ο κεντρικος χαρακτηρας του αν και 18(ναι επιτελους ενα anime χωρις school μεσα!)την εχουν κανει σχεδιαστικα λες και ειναι 14 . Το βλεπω πιο πολυ επειδη εχω περιεργεια λογω σεναριου να δω τι θα γινει κοινως. Taboo Tattoo. Ψιλο generic anime με καποια κωμικα στοιχεια που και που(σε αλλους τους αρεσουν σε αλλους οχι).Την συνεχιζω μονο και μονο λογω περιοδου καλοκαιριου αλλιως υπο αλλες συνθηκες θα ειχε φαει drop οπως και οι αλλες σειρες(πρωτη φορα που κανω drop τοσες μαζεμενες). Servamp. Tales of Zestiria για μενα η εκπληξη ως τωρα της season αν συνεχισει τοσο καλα. Δυστηχως το παιχνιδι δεν το τερματισα καθως δεν μου αρεσε καθολου το συστημα μαχης αλλα φενεται να εκαναν καλη δουλεια εδω. Στα υποψην εχω και το Orange αλλα το αφηνω να μαζευτουν λιγα επεισοδια ακομα. Drop λοιπον εκανα στα μισα του πρωτου επεισοδιου(για να δω αν αξιζουν)τα Qualidea Code,Masou Gakuen(αυτο αναμενομενο εν μερη να πω την αληθεια αλλα ),Ange Vierge και Hatsukoi Monster.
costacurta Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 -Ναι, γνωρίζω και είχα διαβάσει το all you need is kill πριν την ταινία απλά την ανέφερα γιατί είναι δημοφιλεστερη μπορούσα να πω και groundhog Day -Το generic πάει στο ότι ξυπνάει σε κόσμο από ονλαιν βιντεογκειμ, σε ανιμε και αρκετά μάνγκα έχει γίνει ένας χαμός την τελευταία πενταετία. -Ε εκεί μετά το 4ο που ξεκινάει η επαυλη και μπαίνουν οι υπόλοιποι χαρακτήρες με κούρασε λίγο μου φάνηκε χαζοχαρουμενο και λίγο κλισέ . Οκ γκαις θα το παλεψω αφού όπως λέτε αξίζει Υγ το bleach ώρες ώρες θυμίζει supernatural. Δεν πάει άλλο τραβηγμα!!! (και εμείς κλασσικά συνεχίζουμε να διαβάζουμε και να βλέπουμε)
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 -Ναι, γνωρίζω και είχα διαβάσει το all you need is kill πριν την ταινία απλά την ανέφερα γιατί είναι δημοφιλεστερη μπορούσα να πω και groundhog Day -Το generic πάει στο ότι ξυπνάει σε κόσμο από ονλαιν βιντεογκειμ, σε ανιμε και αρκετά μάνγκα έχει γίνει ένας χαμός την τελευταία πενταετία. -Ε εκεί μετά το 4ο που ξεκινάει η επαυλη και μπαίνουν οι υπόλοιποι χαρακτήρες με κούρασε λίγο μου φάνηκε χαζοχαρουμενο και λίγο κλισέ . Οκ γκαις θα το παλεψω αφού όπως λέτε αξίζει Υγ το bleach ώρες ώρες θυμίζει supernatural. Δεν πάει άλλο τραβηγμα!!! (και εμείς κλασσικά συνεχίζουμε να διαβάζουμε και να βλέπουμε) Αυτο απο που προκυπτει παλι?Δεν υπαρχει πουθενα καμια αναφορα σε video game.
costacurta Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Έχεις δίκιο δεν αναφέρεται ότι είναι βίντεο παιχνίδι απλά το είπα γιατί βγάζει ένα αίσθημα mmorpg όλο το σκηνικό στην πόλη με τα shops τους δεύτερους χαρακτήρες σαν npc κτλ.
W0zzAp Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Η επαυλη και γενικα τα γεγονοτα ειναι κουραστικα και επαναλαμβανομενα μεχρι ενος σημειου αλλα εχουν σκοπο που ειναι ετσι,και αυτο για να αναπτυξουν την επικοινωνια μεταξυ του κεντρικου χαρακτηρα και των χαρακτηρων που ειναι μεσα στην επαυλη κατι που φενεται και στα επομενα επεισοδια. Κοινως ενω σου βγαζει το ''κουραζει'' που λεμε,ειναι αναγκαιο γιατι μετα θα λεγαμε για ανυπαρκτη αναπτυξη χαρακτηρων οπως στα περισσοτερα anime. Δυστυχως ειναι τετοιο το story το anime δηλαδη ο κεντρικος πεθαινει και μετα ειναι σαν να γυρναει πισω τον χρονο,που οτι αναπτυξη υπαρχει αναμεσα στους χαρακτηρες μηδενιζεται,αυτο με χαλασε σε αυτο το σημειο,νταξει μετα τελιωσε αυτο το arc και ολα εφτιαξαν. Mob Psycho 100(δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα) αλλα ψιλο βλεπεται αν και το σχεδιο δεν ειναι καθολου καλο σε αρκετα σημεια Δυστυχως η πηγη ειναι ετσι,δηλαδη το σχεδιο στο manga ειναι προχειροφτιαγμενο που δεν μπορει το anime να κανει πολλα.Σε αντιθεση με το onepunch που ειναι απτον ιδιο δημιουργο,αλλα εγινε μεταφορα σε αλλο manga με καθαρο σχεδιο.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δεύτερο επεισόδιο berserk και δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος κυρίως από το τραγικό σχέδιο και framerate. Επίσης προσπέρασαν ολόκληρο arc και πήγαμε απευθείας στο arc με τους φανατικούς. Κακό σημάδι επίσης ότι δεν υπάρχουν θηλές στα στήθια των γυμνών γυναικών. Μυρίζομαι λογοκρισία.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ποιο arc; Με την Rosine και τα δαιμονισμένα ιπτάμενα παιδιά; Να τα βλέπουμε να χύνονται από τις φούσκες ή να τα σκοτώνει 100-100 ο Gatsu; Και τώρα στο 3ο θα πρέπει να έχουμε την φάση με το άλογο και το grind πάνω στο σπαθί, αλλά δεν νομίζω να έχει ούτε το ένα, ούτε το άλλο. edit: Nisekoi 226 Κλασσικά, we're done with all the confessions. Πολύ κλάμα έπεσε διαβάζω με τα γράμματα. Άντε Raku, τέλειωνε. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ειναι αυτο που ειχα γραψει πιο πισω οτι εχουν αλλαξει οι καιροι και δεν ξερουμε τι παιζει πισω απο τις εκαστοτε παραγογες. Δεν γινεται πχ αν ηθελαν να μην σου δωσουν το studio σε αλλη εταιρια και να σου λεγανε απο την αρχη,παρε πχ 30επεισοδια αλα JoJo. Με λιγα λογια βλεπω οτι επικρατει πλεον στα anime το ποσοτητα>ποιοτητα και το Berserk ας το βγαλουμε γιατι εχουμε ξεμεινει απο ιδεες και θα τραβηξει κοσμο λογω ονοματος.
Nightshady Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Λίγο retro Nα κι ο retro fan της παρεάς. Respect. Έχω και σχετική ομάδα στο Facebook αν και έχει λιγότερο από 10 μέλη. https://www.facebook.com/groups/1978750569015803/ 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Με το Boruto τι παίζει? Θα είναι η συνέχεια του naruto ή είπαν να βγάλουν έτσι ένα ova....
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μάγκες, το καλοκαίρι του '16 φαίνεται πολύ ωραίο. Έχουμε και λέμε(δε τα βάζω με σειρά υπεργαματοσύνης - just saying) 1) Berserk 2) 91 Days 3) Arslan Senki(πόσο μου έλειψε) 4) D.Gray-man(καλά... αυτό κι αν μου έλειψε 11/10 would watch again) 5) Mob Psycho 100(α ρε ONE!) 6) Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu(προφανώς copypastad - Μπήκε αμέσως στα τοπ 10 καλύτερα άνιμε μου) 7) Taboo Tattoo (δε ξέρω καλό φαίνεται - φοβάμαι μη το διαλύσουν) 8) JoJo Part 4(Ποιο One Piece; Ποιο Bleach; Ποιο Karuto; Το τελειότατο shounen) Danganronpa - δε ξέρω τίποτα, θα δείξει. Α btw, πως γίνεται να μην σας αρέσει το Berserk; OK έχει CGI στις φιγούρες αλλά παλέυεται γιατί είναι Berserk.)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Με το Boruto τι παίζει? Θα είναι η συνέχεια του naruto ή είπαν να βγάλουν έτσι ένα ova.... Υπάρχει η ταινία και τώρα ένα manga (όχι από Kishimoto) που θα πάει στο σενάριο της ταινίας και παραπέρα. Αλλά όπως και το The Last, έχουν spoilers.
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 8) JoJo Part 4(Ποιο One Piece; Ποιο Bleach; Ποιο Karuto; Το τελειότατο shounen) Διαφωνω με το παραπανω γερα επειδη τα ειδα ολα μαζι τα JoJo και προσφατα κιολας.Η νεα season ως τωρα ειναι μακραν η χειροτερη απο πλευρας ενδιαφεροντος σε σχεση με τις προηγουμενες season. Ουτε καποιος μεγαλος κακος υπαρχει(γενικα ουτε πραγματικος κακος δεν υπαρχει ως τωρα μονο random γεγονοτα βλεπουμε),ουτε καποιος πραγματικος σκοπος και αν δεν υπηρχε και ο Jotaro θα ελεγα οτι και οι κεντρικοι χαρακτηρες ειναι για κλωτσιες που μου το πηγαν στα 15χρονα. Τραγικος ειναι ακομα και ο τροπος που γεννηθηκε ο καινουργιος JoJo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα