Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ναι ηταν πολυ καλο το τελευταιο rezero,αυτο ειναι που θελω απτην σειρα να ειναι πιο horror αφου του παει περισσοτερο.Αλλα να πω και το αρνητικο,δεν μου αρεσε ο κακος παλι βλεπουμε ενα ψυχακια που λεει τα δικα και τραβλιζει,εχω δει παρομοιους χαρακτηρες πολλες φορες και πια δεν τους συμπαθω καθολου. Επισης καλο και το Attack on Titan Ψιλοfail που ειναι ζωντανοι Armin και Erwin γιατι χαλαει και τις σκηνες που προηγηθηκαν,αλλα πολυ ωραιο σε ποιον απτους δυο θα δωσουν το serum.Πονταρω στον Armin αλλα θα δειξει. Δεν ήταν 100% βέβαιο ότι ήταν νεκροί. Και όπως προείπα ήταν σίγουρο ότι ο Isayama θα εβαζε το δίλημμα Armin or Erwin. Προσωπικά, πιο πολύ με ενδιαφέρει να μάθω γιατί ο Zeke είπε στον Eren ότι έγινε brainwashed από τον πατέρα του... :S
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 τα cosplay ειναι λιγο προβλημα γιατι κανει παρα πολυ ζεστη και τα κουστουμια ειναι θανατος. δεν ασχοληθηκα και πολυ η αληθεια να κυνηγαω cosplayers. ποσο εκανε το πακετο του GTO? Επισης το οτι υπηρχε seinen corner ειναι more than enough for me. ^____^ 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Βγήκε και το μικρό OVA από Naruto (όσοι βλέπετε ακόμα το anime / δεν ξέρετε το τέλος του manga / δεν έχετε δει το The Last, spoilers) που είναι η μέρα που γίνεται Hokage, but stuff happens. https://www.youtube.com/watch?v=OQ7sxWPToI0 Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2016 από GhostRiderLSOV
nickarmy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 orange -> ενδιαφέρον , λυπηρό ανιμε μεχρι στιγμης Amaama to Inazuma το καλύτερο μάλλον του καλοκαιριού planetarian ενδιαφέρον για το tales εννοείτε οτι είναι σε άλλο επίπεδο απο όλα τα άλλα Scared Rider Xechs και που αντεξα και το είδα όλο θαύμα...
L0k0p0k013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Τώρα ξεκίνησα το attack titan το οποίο μπορώ να πω πως γαμει! Δεν τα είχα σε εκτίμηση τα anime! Μετά απο 2-3 που είδα μου τράβηξαν αρκετά το ενδιαφέρον.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 orange -> ενδιαφέρον , λυπηρό ανιμε μεχρι στιγμης Amaama to Inazuma το καλύτερο μάλλον του καλοκαιριού planetarian ενδιαφέρον για το tales εννοείτε οτι είναι σε άλλο επίπεδο απο όλα τα άλλα Scared Rider Xechs και που αντεξα και το είδα όλο θαύμα... Καλά είχε πέσει θλίψη μεγάλη, όταν διάβαζα το orange...
evabb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 ποσο εκανε το πακετο του GTO? Επισης το οτι υπηρχε seinen corner ειναι more than enough for me. ^____^ δεν κοιταξα τιμη απλα το εβγαλα φωτογραφια γιατι αγαπαω GTO. παντως τα παντα ειναι ακριβα σε τετοια μερη, πιο ακριβα απ οτι θα τα εβρισκε αλλου. για τα μανγκα και τα dvd βγαζουν καλες προσφορες στα conventions αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι κλαφτα. 2
Liakos10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Πείτε μου ρε παιδιά κάνα καλό site με greek subs εκτός από το animeclipse... Και με την ευκαιρία προτείνετε καμιά σειρά γιατί είμαι νέος στο άθλημα, έχω δει afro samurai, dragonball, attack on titan, persona4, deathnote, όλα ήταν εκπληκτικά εκτός του persona4 που νομίζω υστερούσε σε κάποια πράματα, τώρα βλέπω το gungrave... Θα προτιμούσα να έχει δράση και να έχει ίσως λίγο χιούμορ, μην είναι δηλαδή τέρμα μίζερα σαν τα deathnote και attack on titans. Δε με πειράζει η ηλικία του άνιμε αρκεί να μπορώ να βρω greek subs με jap voice. Ευχαριστώ :)
Grim Ripper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αυτά από εμένα. Full Metal Alchemist Rurouni Kenshin 1
W0zzAp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αρχισα τα Mob Psycho 100 και 91 Days. Το 1ο ωραιο,εχει πολυ καλο animation,σχεδιαστικα δεν μπορω να πω κατι αφου και το manga του ειναι απο τον ONE.Εχει και στιγμες που θυμιζει Onepunch στο animation αλλα και επειδη ο κεντρικος ειναι σαν τον Saitama με μαλλια Το 2ο ενδιαφερον φαινεται,μου θυμισε λιγο το Joker Game απτην προηγουμενη σεζον. Πείτε μου ρε παιδιά κάνα καλό site με greek subs εκτός από το animeclipse... Και με την ευκαιρία προτείνετε καμιά σειρά γιατί είμαι νέος στο άθλημα, έχω δει afro samurai, dragonball, attack on titan, persona4, deathnote, όλα ήταν εκπληκτικά εκτός του persona4 που νομίζω υστερούσε σε κάποια πράματα, τώρα βλέπω το gungrave... Θα προτιμούσα να έχει δράση και να έχει ίσως λίγο χιούμορ, μην είναι δηλαδή τέρμα μίζερα σαν τα deathnote και attack on titans. Δε με πειράζει η ηλικία του άνιμε αρκεί να μπορώ να βρω greek subs με jap voice. Ευχαριστώ :) Full Metal Alchemist Brotherhood Code Geass Hunter x Hunter(2011) One Punch Man Fate Zero και Fate Stay Night Unlimited Blade Works Για αρχη καλα ειναι,τωρα ελληνικοι υποτιτλοι καπου θα υπαρχουν λογικα,τσεκαρε το και στο google. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Πείτε μου ρε παιδιά κάνα καλό site με greek subs εκτός από το animeclipse... Και με την ευκαιρία προτείνετε καμιά σειρά γιατί είμαι νέος στο άθλημα, έχω δει afro samurai, dragonball, attack on titan, persona4, deathnote, όλα ήταν εκπληκτικά εκτός του persona4 που νομίζω υστερούσε σε κάποια πράματα, τώρα βλέπω το gungrave... Θα προτιμούσα να έχει δράση και να έχει ίσως λίγο χιούμορ, μην είναι δηλαδή τέρμα μίζερα σαν τα deathnote και attack on titans. Δε με πειράζει η ηλικία του άνιμε αρκεί να μπορώ να βρω greek subs με jap voice. Ευχαριστώ :) Το persona 4 είναι videogame. Προφανώς και το παιχνίδι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλύτερο και ειδικά η αναβαθμισμένη version golden (η οποία έχει και εκείνη anime). δεν κοιταξα τιμη απλα το εβγαλα φωτογραφια γιατι αγαπαω GTO. παντως τα παντα ειναι ακριβα σε τετοια μερη, πιο ακριβα απ οτι θα τα εβρισκε αλλου. για τα μανγκα και τα dvd βγαζουν καλες προσφορες στα conventions αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι κλαφτα. Ανάλογα τα cons. Σε cons π.χ που πάνε επίσημοι αντιπρόσωποι figure conpanies (Goodsmile Comoany π.χ) οι τιμές είναι χαμηλότερες από τις κανονικές.
costacurta Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ξεκίνησα το Zero kara hajimeru isekai.Βλεπω κινείται πολύ στην πιάτσα και έχει υψηλή βαθμολογία στο ανιμελιστ. Στην αρχή βγάζει πολύ generic αίσθημα μια από τα ίδια. Όταν όμως τελειώσα το πρώτο διπλό επεισόδιο έπαθα πλάκα. Θυμίζει την ταινία του Τομ Κρουζ edge of tomorrow. Στην συνέχεια όμως ρε παιδιά τι ακυρη κολοτουμπα κάνει με την επαυλη. Το παράτησα με κούρασε στο 7ο επεισόδιο.
afentiko Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Συνεχισε το...δε θα σε απογοητευσει. Θα παει για anime της χρονιας ανετα. Ειδικα το επεισοδιο 15 δινει ρεστα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Θυμίζει την ταινία του Τομ Κρουζ edge of tomorrow. To Edge of Tomorrow είναι βασισμένο στο ιαπωνικό "All You Need Is Kill" novel. Στα σημερινά: Χλωρίνη Είπα να δούμε κανένα καλό Yhwach vs Aizen και έρχεται Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ICHIGO και πάλι κρατς. YΓ. Πήρε το Master Sword Magic Plot Arrow o Ishida για να κάνει το (μάλλον) killing shot. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα