Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Καταντάει κουραστικό να ανοίγεις τόσα spoiler. by the book όμως 2
W0zzAp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μπραβο για τις πολλες φωτογραφιες.Μου εβγαλαν τα ματια κατι yaoi manga Μπραβο eva.Παρα πολυ υλικο βλεπω.Σιγουρα ξεχωρισα στην αρχη OnePunchman(και οτι ακομα ασχολουνται με το σαπιο Sword art online),και φυσικα πολλα like για φωτο απο προιοντα προς πωληση(μπλουζες,manga,κουπες κλπ) Λογικα μπορει να εκαναν διαφημηση για την ταινια που θα βγει,αλλα και να μην εβγαινε ταινια παλι θα υπηρχε,καλως ή κακως(κακως βεβαια) ειναι απτα πιο γνωστα anime που υπαρχουν.
costacurta Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Γιατι πολυ απλα ετσι τελειωσε το πρωτο anime καλως ή κακως,αρα αν καποιος εχει παραπονα πανω σε αυτο να ειναι στο αρχικο anime(γιαυτο αλλωστε και ειδαμε και puck με το καλημερα). Επισης αυτο το πραγμα με το berserk εχει λιγο παραγινει το κακο. Οκ δεν αρεσει σε αρκετους το σχεδιο,αποδεκτο. Το να μου βαζουν ομως βαθμολογια στον πατο κυριως για αυτο ειναι το λιγοτερο αστειο. Σοβαρα τωρα 6?http://myanimelist.net/anime/32379/Berserk_2016?q=berserk 6 παιρνουν anime που ειναι τελειως σκουπιδια,που τα βλεπεις και ή τα κανεις drop στο πρωτο επεισοδιο ή απλα συνεχιζεις να τα βλεπεις για το ποσο κακα και ανουσια ειναι. Ξεκινάμε από τα βασικά. Το μπερσερκ θεωρείται το κορυφαίο μάνγκα όλων των εποχών και ο γκατς ο μεγαλύτερος αντιηρωας! Οι φαν το περίμεναν χρόνια και οι προσδοκίες ήταν τεράστιες. Λοιοον Το soundtrack είναι άκυρο όσο παει. Τα cgi γραφικά θυμίζουν πσ2 και δεν πλησιάζουν ελάχιστα στην λεπτομέρεια του μιουρα.Επρεπε το λιγότερο να είναι handwritten η όπως αλλιώς λέγεται. Η ιστορία έχει κενά όπως είπα,έχουν προσπεράσει κεφάλαια ενώ αντιστοιχα βγάζει και βιασύνη. Έτσι και οι πιστοί φαν ξενερωνουν ενώ οι νέοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Πιθανον αν ήταν ένα απλό ανιμε θα έπαιρνε άνετα 8 με 8,5 αλλά εδώ μιλάμε για το μπερσερκ. Ντροπή δεν θα το λεγα όπως βλέπω πολλούς να το αποκαλούν αλλά θύμα των εποχών σίγουρα
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ξεκινάμε από τα βασικά. Το μπερσερκ θεωρείται το κορυφαίο μάνγκα όλων των εποχών και ο γκατς ο μεγαλύτερος αντιηρωας! Οι φαν το περίμεναν χρόνια και οι προσδοκίες ήταν τεράστιες. Λοιοον Το soundtrack είναι άκυρο όσο παει. Τα cgi γραφικά θυμίζουν πσ2 και δεν πλησιάζουν ελάχιστα στην λεπτομέρεια του μιουρα.Επρεπε το λιγότερο να είναι handwritten η όπως αλλιώς λέγεται. Η ιστορία έχει κενά όπως είπα,έχουν προσπεράσει κεφάλαια ενώ αντιστοιχα βγάζει και βιασύνη. Έτσι και οι πιστοί φαν ξενερωνουν ενώ οι νέοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Πιθανον αν ήταν ένα απλό ανιμε θα έπαιρνε άνετα 8 με 8,5 αλλά εδώ μιλάμε για το μπερσερκ. Ντροπή δεν θα το λεγα όπως βλέπω πολλούς να το αποκαλούν αλλά θύμα των εποχών σίγουρα Αν δεν υπαρχει το χρημα απο πισω τοτε για ποιο λογο καποιοι δημιουργουν hype χωρις λογο? Για το ολο γραφικο το γνωριζαμε πριν βγει το πρωτο επεισοδιο απο το trailer που βγηκε που ηταν το ιδιο με το manga τωρα αρα? Επισης η season του θα ειναι μολις 13επεισοδια αρα τι να πρωτοπρολαβουν να σου δειξουν στα 13 αυτα επεισοδια.Οσο για τα περι νεων οπαδων παλι ασχετο ειναι. Ξενερωνουν με τι οι νεοι,που δεν ειδαν την προηγουμενη season του berserk?Και σε αυτο φταιει το νεο anime επειδη??? Για τα περι ποιοτητας του manga δεν χρειαζεται να πω κατι γιατι ειναι κατι γενικα αποδεκτο.Σε αυτο ομως που ειμαι τελειως καθετος ειναι οταν δημιουργουνται τετοιες αντιληψεις. Καλως ή κακως αυτο εχουμε σαν μεταφορα anime και σε οποιον αρεσει(αλλιως υπαρχει το manga παντα)αλλιως δεν το βλεπει καθολου(γιατι αυτη η εντυπωση δινεται οτι δηλαδη το βλεπουν με το ζορι ενα πραγμα).Απλα τα πραγματα. Ουτε ειναι τυχαιο πως ειδαμε συνεχεια του Berserk σε Anime μετα απο 18χρονια απο το πρωτο!
W0zzAp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Αν δεν υπαρχει το χρημα απο πισω τοτε για ποιο λογο καποιοι δημιουργουν hype χωρις λογο? Για το ολο γραφικο το γνωριζαμε πριν βγει το πρωτο επεισοδιο απο το trailer που βγηκε που ηταν το ιδιο με το manga τωρα αρα? Επισης η season του θα ειναι μολις 13επεισοδια αρα τι να πρωτοπρολαβουν να σου δειξουν στα 13 αυτα επεισοδια.Οσο για τα περι νεων οπαδων παλι ασχετο ειναι. Ξενερωνουν με τι οι νεοι,που δεν ειδαν την προηγουμενη season του berserk?Και σε αυτο φταιει το νεο anime επειδη??? Για τα περι ποιοτητας του manga δεν χρειαζεται να πω κατι γιατι ειναι κατι γενικα αποδεκτο.Σε αυτο ομως που ειμαι τελειως καθετος ειναι οταν δημιουργουνται τετοιες αντιληψεις. Καλως ή κακως αυτο εχουμε σαν μεταφορα anime και σε οποιον αρεσει(αλλιως υπαρχει το manga παντα)αλλιως δεν το βλεπει καθολου(γιατι αυτη η εντυπωση δινεται οτι δηλαδη το βλεπουν με το ζορι ενα πραγμα).Απλα τα πραγματα. Ουτε ειναι τυχαιο πως ειδαμε συνεχεια του Berserk σε Anime μετα απο 18χρονια απο το πρωτο! Μια διορθωση,δεν υπαρχει επισημη πηγη για το ποσα επεισοδια θα βγουν,η wikipedia δειχνει 24 αλλα δεν υπαρχει καποια πηγη που να το δειχνει. Τωρα για το anime αν ψαξει καποιος να δει τις εταιριες που βγαζουν το anime θα δουν οτι ειναι πολυ καινουργιες και εχουν βγαλει λιγες σειρες(η μια βασικα η οποια εχει κατι σαπια anime,η αλλη δεν εχει βγαλει τιποτα) http://myanimelist.net/anime/producer/1237/Millepensee http://myanimelist.net/anime/producer/1381/GEMBA Οποτε χρησιμοποιουν το ονομα που εχει το berserk(αφου ειναι σχετικα ευκολο χρημα)το βγαζουν σε anime το οποιο ειχε να βγει και χρονια οποτε θα δειξει επιτελους μια συνεχεια(με εξερεση τις ταινιες οι οποιες ξαναδειχνουν το golden arc πιο ολοκληρωμενο),κατεβαζουν το budget του animation(αφου η παραγωγη λογικα δεν θα δινει πολλα χρηματα)και ειναι ετοιμο. Τωρα η λογικη του καλως ή κακως ειναι ετσι η μεταφορα και σε οποιον αρεσει δεν συμφερει τις εταιριες καθολου αφου δεν θα πουλησουν με τετοιο σκεπτικο,αλλα δεν ειναι και σωστη η κριτικη μονο για το animation(το οποιο ουτε σε εμενα αρεσει) εφοσον κανουν μια σωστη μεταφορα στα υπολοιπα επεισοδια μετα το πολυ αποτομο ξεκινημα,γιατι ακομα αρχη ειναι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Το soundtrack είναι άκυρο όσο παει. Τα cgi γραφικά θυμίζουν πσ2 PS2. (gameplay + cutscenes στο intro) (το animation πιο smooth μου φαίνεται από του νέου anime -και της Golden Age τριλογίας- να πω την αλήθεια) Το παιχνίδι το είχα παίξει σε PS2 φίλου, αλλά δεν υπάρχει official translation. Πάει το Millenium Falcon Arc μέχρι τον Grunbeld κι έχει και κάτι fillers μέσα όπως το παιδί με το καπέλο που δείχνει στο intro, που συναντάνε σε μια ερειπωμένη έπαυλη όπου και εμφανίζονται hallucinations των γνωστών μελών της Band of the Hawk. @Eva Πες ότι τσέπωσες την λούτρινη Umaru. 1
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μια διορθωση,δεν υπαρχει επισημη πηγη για το ποσα επεισοδια θα βγουν,η wikipedia δειχνει 24 αλλα δεν υπαρχει καποια πηγη που να το δειχνει. Τωρα για το anime αν ψαξει καποιος να δει τις εταιριες που βγαζουν το anime θα δουν οτι ειναι πολυ καινουργιες και εχουν βγαλει λιγες σειρες(η μια βασικα η οποια εχει κατι σαπια anime,η αλλη δεν εχει βγαλει τιποτα) http://myanimelist.net/anime/producer/1237/Millepensee http://myanimelist.net/anime/producer/1381/GEMBA Οποτε χρησιμοποιουν το ονομα που εχει το berserk(αφου ειναι σχετικα ευκολο χρημα)το βγαζουν σε anime το οποιο ειχε να βγει και χρονια οποτε θα δειξει επιτελους μια συνεχεια(με εξερεση τις ταινιες οι οποιες ξαναδειχνουν το golden arc πιο ολοκληρωμενο),κατεβαζουν το budget του animation(αφου η παραγωγη λογικα δεν θα δινει πολλα χρηματα)και ειναι ετοιμο. Τωρα η λογικη του καλως ή κακως ειναι ετσι η μεταφορα και σε οποιον αρεσει δεν συμφερει τις εταιριες καθολου αφου δεν θα πουλησουν με τετοιο σκεπτικο,αλλα δεν ειναι και σωστη η κριτικη μονο για το animation(το οποιο ουτε σε εμενα αρεσει) εφοσον κανουν μια σωστη μεταφορα στα υπολοιπα επεισοδια μετα το πολυ αποτομο ξεκινημα,γιατι ακομα αρχη ειναι. Εγω με τετοια αποδοχη δεν περιμενω 24επεισοδια να πω την αληθεια. Το θεμα ξερεις ποιο ειναι?Καλως ή κακως εκαναν την επιλογη των εν λογω studio. Εμεις παραπανω πληροφοριες στα χρηματα που ηθελαν να διαθεσουν,τις επιλογες που ειχαν στα studio (ή ακομα και γιατι επελεξαν καλοκαιρι του 2016 να βγει το anime)και παει λεγοντας δεν τα γνωριζουμε αρα δεν εχει και νοημα να γινεται κουβεντα παραπανω στην επιλογη των εν λογω studio και στο σχεδιο. Και για τα επεισοδια γιαυτο και ειπα οτι μαλλον για 13παει γιατι οντως βλεπουμε οντως περνανε αρκετα τευχη του manga πραγμα που κυριως εχουμε δει σε λιγα anime λιγων επεισοδιων χωρις να εχουν σιγουρη την δευτερη season. Προσωπικα να πω οτι εχω οντως δει anime με καλυτερο σχεδιο γενικα ή προσπαθεια 2d-3d(οπως σε Zestiria/God eater καλη ωρα)αλλα μου αρκει που εχουμε παλι μετα απο τοσα χρονια Berserk,μιας και πλεον τα anime/manga εχουν περασει σε περιοδο παρακμης τα τελευταια χρονια δυστηχως γιαυτο δεν εχουμε και πολλες σειρες να ξεχωριζουν οπως παλια.
evabb Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 PS2. (gameplay + cutscenes στο intro) (το animation πιο smooth μου φαίνεται από του νέου anime -και της Golden Age τριλογίας- να πω την αλήθεια) Το παιχνίδι το είχα παίξει σε PS2 φίλου, αλλά δεν υπάρχει official translation. Πάει το Millenium Falcon Arc μέχρι τον Grunbeld κι έχει και κάτι fillers μέσα όπως το παιδί με το καπέλο που δείχνει στο intro, που συναντάνε σε μια ερειπωμένη έπαυλη όπου και εμφανίζονται hallucinations των γνωστών μελών της Band of the Hawk. @Eva Πες ότι τσέπωσες την λούτρινη Umaru. την ηθελα αλλα οχι δεν την πηρα.
costacurta Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 PS2. (gameplay + cutscenes στο intro) https://www.youtube.com/watch?v=TdpqV7RPnTE (το animation πιο smooth μου φαίνεται από του νέου anime -και της Golden Age τριλογίας- να πω την αλήθεια) Το παιχνίδι το είχα παίξει σε PS2 φίλου, αλλά δεν υπάρχει official translation. Πάει το Millenium Falcon Arc μέχρι τον Grunbeld κι έχει και κάτι fillers μέσα όπως το παιδί με το καπέλο που δείχνει στο intro, που συναντάνε σε μια ερειπωμένη έπαυλη όπου και εμφανίζονται hallucinations των γνωστών μελών της Band of the Hawk. @Eva Πες ότι τσέπωσες την λούτρινη Umaru. Το είχα βρει το παιχνίδι αλλά χωρίς μετάφραση αποφάσισα να το αφήσω. Όντως το soundtrack του παιχνιδιού είναι νταρκ /επικ και ταιριάζει αντιθέτως με το χαζοχαρουμενο στο ανιμε. Επίσης δεν μου αρέσουν κάτι κοντινά που προσπαθεί ο σκηνοθέτης και καλά να εντυπωσιάσει. Μου θυμίζει σε ναρουτο /μπλιτς όταν προσπαθούν να μεγαλώσουν τα επεισόδια χωρίς βέβαια φιλερ σκηνές αλλά με τέτοια τρικ. Και τέλος η ιστορία δείχνει ότι τα κορυφαία ανιμε (full metal al, death note, hunter x, βάζω ακόμα και την πρώτη σεζόν ναρουτο παρόλο που ναι πιο μεινστριμ) κάνουν επιτυχία μόνον όταν παραμένουν πίστα κατά 100%στο μάνγκα.....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το είχα βρει το παιχνίδι αλλά χωρίς μετάφραση αποφάσισα να το αφήσω. Όντως το soundtrack του παιχνιδιού είναι νταρκ /επικ και ταιριάζει αντιθέτως με το χαζοχαρουμενο στο ανιμε. Ε, το Sign (ιntro) και Sign 2 (credits) είναι από τον Susumu Hirasawa που είχε κάνει και το Forces για το παλιό anime και το Aria για την πρόσφατη Berserk τριλογία. Και σε αυτό το anime έχει κάνει το Hai yo (δεν ξέρω αν είναι το official name) που παίζει στα next episode previews, επίσης παίζει και ενώ απαγάγει την Farnese o Gatsu. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2016 από GhostRiderLSOV
revolver1990 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Είμαι στα μισά του Barakamon και το περίμενα καλύτερο.Βλέπεται ευχάριστα αλλά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο.Επίσης, το Amaama to Inazuma ξεκίνησε δυνατά.Αν συνεχίσει έτσι θα είναι από τα καλύτερα της season για μένα.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αψογο το χτεσινο Re Zero,παρα πολυ δυνατο απο το πουθενα. Επισης για μενα αν συνεχισει ετσι,η μεγαλη εκπληξη θα ειναι το Tales of zestiria.Φοβερη δουλεια στο σχεδιο αλλα και σαν μεταφορα παιχνιδιου σε anime. 1
evabb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 καναμε binge watch του re zero με τον αντρα μου χθες και το φτασαμε στο 13ο επισοδειο. αυτος ο subaru ολο προβληματα ειναι σαν το breaking bad.
W0zzAp Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ναι ηταν πολυ καλο το τελευταιο rezero,αυτο ειναι που θελω απτην σειρα να ειναι πιο horror αφου του παει περισσοτερο.Αλλα να πω και το αρνητικο,δεν μου αρεσε ο κακος παλι βλεπουμε ενα ψυχακια που λεει τα δικα και τραβλιζει,εχω δει παρομοιους χαρακτηρες πολλες φορες και πια δεν τους συμπαθω καθολου. Επισης καλο και το Attack on Titan Ψιλοfail που ειναι ζωντανοι Armin και Erwin γιατι χαλαει και τις σκηνες που προηγηθηκαν,αλλα πολυ ωραιο σε ποιον απτους δυο θα δωσουν το serum.Πονταρω στον Armin αλλα θα δειξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα