W0zzAp Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τέλος και η δεύτερη σεζόν του Kuroko no Basket. Πάω φουλ για τη τρίτη. Λοιπόν, όσο έκραζα στην αρχή άλλο τόσο μου αρέσει τώρα. Αν καταφέρεις ως ακροατής ν αποβάλεις την έλλειψη αληθοφάνειας και ότι βλέπεις νίντζα να παίζουν μπάσκετ η σειρά είναι απολαυστικότατη. Εννοείται δε συγκρίνεται με το παραμικρό στο υπέρτατο διαμάντι Slam Dunk, αλλά μαγκιά του δημιουργού του που έχει φτιάξει ένα αγνό Shonen σε συνδυασμό με sport. Αγαπημένος μου μέχρι στιγμής ο Kise, ανυπομονώ να δω και το τελευταίο μέλος της "γενιάς των θαυμάτων". Παράλληλα βλέπω και το Sakamoto, είμαι στο 7ο επ, μάλλον από κάποια gifakia που είχα δει το περίμενα καλύτερο. Έχει αρκετά νεκρά σημεία αλλά για ένα την ημέρα που βλέπω είναι μια χαρά. Βέβαια δε μπορώ να το βάλω δίπλα στις top κωμωδίες anime που έχω δει. Από νέα σεζόν θα ξεκινήσω σίγουρα Orange, D Gray man και Berserk. Αν υπάρξει κάποια άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση αναφέρετε. Αυτο που εχω πει για το Kuroko το βλεπεις για την φαση.Στο Sakamoto δεν πεθαινεις στο γελιο αλλα καλο ειναι(ειδικα τωρα που βλεπω το gintama και μου αρεσει πολυ η κωμωδια του).Απτην καινουργια σεζον αν θες τσεκαρε το Relife που εχουν βγει ολα τα επεισοδια για καποιο λογο,καλο anime. το berserk ηταν ετσι και ετσι. Το D.gray man το ειδε κανεις? Το ειδα το D.Gray Man,δεν ηταν κατι σπουδαιο,ψιλοβαρετο μονο το τελος εδωσε καποιο ενδιαφερον. Αααα βρήκα ακόμη έναν που το διαβάζει Θέλω να δω που ο Levi θα δώσει το serum :S Δεν ξερω αν ειναι αναγκαστικο να το δωσει καπου,αλλα για να υπαρχει καποιο ρολο θα παιξει και αυτο.Μπορει να το παρει και ο ιδιος
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 intro επεισοδιο το D gray man και κλασσικα λιγη δραση στην αρχη του επεισοδιου. Το ova του Tales of Zestiria ειδα και ειναι κυριολεκτικα(40λεπτα εισαγωγη στην σειρα στην ουσια)ακριβης μεταφορα της αρχης του παιχνιδιου σε Anime. Παρα μα παρα πολυ καλη δουλεια.
nickarmy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 το ταλεσ ειναι τρομερο (ειχα δει την ταινιουλα που ειχε βγει και τωρα θελω να δω και το επεισόδιο ...) 1
Edel Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 To D gray man με δυσκόλεψε στη προσαρμογή, είχα δει τη πρώτη σειρά πριν 8 χρόνια, δε θυμάμαι και πολλά πράγματα. Το Sakamoto, αντίχρηστε άνθρωπε, δε φέρνει στο παραμικρό στο Holy Grail των ανιμε το Gintama. Θα πέσει Madao να σε κάψει 1
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Λογω καλοκαιρινης περιοδου και μεχρι να δουμε και τι λεει η νεα σειρα,ξεκινησα και ειδα την πρωτη season του code geass(σημερα το βραδυ ή αυριο θα τελειωσω και την δευτερη).Πολυ καλο σχεδιο και αρκετα συμπαθητικο σαν anime παρολο που η αρχη του και ειδικα το τελευταιο επεισοδιο δεν ειναι και οτι το καλυτερο. Εχει αρκετες Wtf στιγμες η πρωτη season και ισως οταν ειχε βγει να αξιζει τις τοσο υψηλες βαθμολογιες αλλα με δεδομενα του σημερα ειναι πιο πολυ στο 7.5-8 για μενα. Επομενο το Evangelion για μενα. Οσο για το Gintama το ξεκινησα και εγω αν και στα πρωτα 5 επεισοδια δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει ιδιαιτερα αλλα θα δω μερικα ακομα γιατι εχει πολλα επεισοδια και λογικα αργοτερα θα γινεται καλυτερο.
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 το d.gray man δεν ηταν κακο αλλα απο την αλλη περιμενω να δω την ιστορια με τον apocryphos. One can hope. 1
Edel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Λογω καλοκαιρινης περιοδου και μεχρι να δουμε και τι λεει η νεα σειρα,ξεκινησα και ειδα την πρωτη season του code geass(σημερα το βραδυ ή αυριο θα τελειωσω και την δευτερη).Πολυ καλο σχεδιο και αρκετα συμπαθητικο σαν anime παρολο που η αρχη του και ειδικα το τελευταιο επεισοδιο δεν ειναι και οτι το καλυτερο. Εχει αρκετες Wtf στιγμες η πρωτη season και ισως οταν ειχε βγει να αξιζει τις τοσο υψηλες βαθμολογιες αλλα με δεδομενα του σημερα ειναι πιο πολυ στο 7.5-8 για μενα. Επομενο το Evangelion για μενα. Οσο για το Gintama το ξεκινησα και εγω αν και στα πρωτα 5 επεισοδια δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει ιδιαιτερα αλλα θα δω μερικα ακομα γιατι εχει πολλα επεισοδια και λογικα αργοτερα θα γινεται καλυτερο. Περί Gintama το quote. Υπομονή μέχρι τα 26-30 πρώτα επεισόδια. Απογειώνεται μετά η σειρά. Ειλικρινά.
W0zzAp Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Περί Gintama το quote. Υπομονή μέχρι τα 26-30 πρώτα επεισόδια. Απογειώνεται μετά η σειρά. Ειλικρινά. Ναι ισχυει σιγα σιγα βελτιωνεται πολυ το χιουμορ,αλλα και τα πρωτα δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσαν μια χαρα τα εβλεπα.Μεχρι το 75επ που εχω δει την ευχαριστιεμαι πολυ την σειρα. Και μια ειδηση οτι μπαινει στο τελευταιο arc το manga:http://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2016-07-07/gintama-manga-enters-final-arc/.104053
nicolinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Πότε βγήκε το Ghost in the Shell στις αίθουσες για να μάθετε τα anime ? Θυμηθείτε πότε ήμασταν μικροί (δεν είναι και πολύ μακριά) και πείτε όλα τα anime που έπαιζε χρόνια ο antenna! Dragonball Sailormoon Jumaru Ο τίτλος που με γοήτευσε αλλά τελικά ποτέ δε βρήκα ήταν το Nausicaa. Με είχε συγκινήσει πολύ το anime πριν 8-9 χρόνια, ασχολήθηκα με το manga αλλά πλέον όχι. Αν κανείς ξέρει τον τίτλο, ας μου πει πάντως... Kaze no tani no Naushika, σε αυτο δεν αναφερεσαι; με ενα ψαξιμο στο google σιγουρα κατι θα βρεις στα γνωστα μερη
Tmark Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σκέφτομαι να δώ κάποιο anime με λιγότερα από 75 επεισόδια. Είμαι ανάμεσα σε Berserk και Full Metal Alchemist. Να πω ότι τα δύο αγαπήμένα μου anime ως τώρα είναι το Claymore & το Attack on Titan. Για αυτό τείνω προς Berserk. Εσείς τι λέτε?
W0zzAp Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σκέφτομαι να δώ κάποιο anime με λιγότερα από 75 επεισόδια. Είμαι ανάμεσα σε Berserk και Full Metal Alchemist. Να πω ότι τα δύο αγαπήμένα μου anime ως τώρα είναι το Claymore & το Attack on Titan. Για αυτό τείνω προς Berserk. Εσείς τι λέτε? Full Metal με τα χιλια.Berserk μονο το manga το anime δεν το εχουν κανει τοσο καλο και εχουν κοψει σκηνες. 1
Tmark Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Full Metal με τα χιλια.Berserk μονο το manga το anime δεν το εχουν κανει τοσο καλο και εχουν κοψει σκηνες. Έχω δει δύο επεισόδια από FMA: Brotherhood και ενώ μ άρεσε πολύ με χάλασε λίγο το humour που διακόπτει την ροή σαν fillers. Ενώ το Berserk έχω ακούσει ότι είναι πιο σοβαρό, dark and gritty anime, κάτι που με τραβάει.
W0zzAp Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Έχω δει δύο επεισόδια από FMA: Brotherhood και ενώ μ άρεσε πολύ με χάλασε λίγο το humour που διακόπτει την ροή σαν fillers. Ενώ το Berserk έχω ακούσει ότι είναι πιο σοβαρό, dark and gritty anime, κάτι που με τραβάει. Η αρχη του FMAB ειναι καπως ξαφνικη επειδη δειχνει περιπου τα ιδια πραγματα με το προηγουμενο FMA επειδη ειναι remake,αλλα μετα φτιαχνει μην κολας στη χιουμορ δεν ειναι τιποτα. Το Berserk anime απτην αλλη με εξερεση το πρωτο επ ολο ειναι backstory και τελιωνει παρα πολυ αποτομα.Γιαυτο σου λεω οτι καλυτερα να διαβασεις το manga(εφοσον εχεις ορεξη).Αλλα ναι ειναι πολυ brutal και σοβαρο. Κατα τ'αλλα εσυ θα διαλεξεις πιο θα δεις. 1
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Έχω δει δύο επεισόδια από FMA: Brotherhood και ενώ μ άρεσε πολύ με χάλασε λίγο το humour που διακόπτει την ροή σαν fillers. Ενώ το Berserk έχω ακούσει ότι είναι πιο σοβαρό, dark and gritty anime, κάτι που με τραβάει. To Berserk το ειδα προσφατα και σου προτεινω να μην το δεις ουτε για πλακα(το παλιο)γιατι θα απογοητευτεις παρα πολυ απο πλευρας του τι περιμενεις/θελεις να δεις και τι θα δεις στο τελος. Το Full Metal Alchemist και το Brotherhood απο πλευρας Anime ξεχωριζουν με κλειστα ματια. Οσο για το Attack on titan μπορεις να δεις το καινουργιο που μολις τελειωσε Kabaneri με μολις 13επεισοδια που ειναι παρομοιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα