Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Κοιτα μπορεις να δεις στο anidb για πληροφοριες πανω σε καποιο anime.Λεει και ποτε βγαινουν.Τωρα για fillers αν κανεις μια αναζητηση στο google π.χ.naruto fillers θα βρεις αυτο που θες.
medgio01 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Κοιτα μπορεις να δεις στο anidb για πληροφοριες πανω σε καποιο anime.Λεει και ποτε βγαινουν.Τωρα για fillers αν κανεις μια αναζητηση στο google π.χ.naruto fillers θα βρεις αυτο που θες. thanx nick!
medgio01 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Κοιτα μπορεις να δεις στο anidb για πληροφοριες πανω σε καποιο anime.Λεει και ποτε βγαινουν.Τωρα για fillers αν κανεις μια αναζητηση στο google π.χ.naruto fillers θα βρεις αυτο που θες. thanx nick!
medgio01 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Το claymore εχει σταματησει να βγαινει (σαν anime)?Οσο για το manga...εχει τελειωσει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 θα βγει season 2 αν θυμάμαι καλά... το manga συνεχίζει...
the_end Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 το κέρατο μέσα. πήγα και διάβασα τα δυο τελευταία του claymore. :cry:
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω αρχικα ειχα δει ολο το anime claymore και μετα αρχισα να διαβαζω το manga το οποιο ειναι φοβερο και συνεχιζει ακομα με μεγαλο ενδιαφερον.
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 το κέρατο μέσα.πήγα και διάβασα τα δυο τελευταία του claymore. :cry: May she Rest In Peace
Traumatias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά αυτό που θα πώ είναι λίγο offtopic αλλά μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το claymore(το manga) στην Αθήνα?Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 εντελώς τυχαία κοίταζα πριν λίγο αυτό http://www.in2life.gr/delight/hobbies/articles/151485/article.aspx?apg=2 έχει λίστα μαγαζιών με comics προσωπικά ξέρω το Solaris που είναι κοντά στη Στουρνάρη, τώρα για το αν το έχει δεν γνωρίζω αλλά λογικά με ένα τηλεφώνημα μπορείς να μάθεις
Traumatias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Όντως το solaris φαίνεται να είναι πολύ ενημερωμένο σε ότι αφορά τα manga,ευχαριστώ.Εγώ όσες φορές αγόρασα από την Αθήνα πήγαινα στο funcorner στο σύνταγμα αλλά μου είπαν ότι έκλεισε...δεν είχε και πάρα πολλούς τίτλους βέβαια. Μήπως ξέρεις σε ποια περιοχή είναι ένα κατάστημα με κομιξ που άνοιξε τώρα πρόσφατα και ειδικεύεται στα μανγκα??Δεν έχει ελληνική επωνυμία και δεν τη θυμάμαι αυτή τη στιγμή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 nope δεν έχω ψάξει
Traumatias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Οκ δεν πειράζει ευχαριστώ για τη βοήθεια όπως και να χει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα