Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα το Relife(στο οποιο βγηκαν ολα τα 13 επεισοδια με την πρωτη και ειναι αρκετα καλη σειρα)

Θα μπορουσε να ειναι με διαφορα η σειρα της season αλλα καπως τα κανουν μανταρα μετα τα μισα περιπου δυστηχως και το τελος αν δεν βγει και επομενη season δεν ειναι και οτι το καλυτερο.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν μικρά μου πουτανακια, το Σάββατο θα πάω στο Japan expo στο Παρίσι. Αναμείνατε φωτογραφίες.

• Like 6
Δημοσ.

Λοιπόν μικρά μου πουτανακια, το Σάββατο θα πάω στο Japan expo στο Παρίσι. Αναμείνατε φωτογραφίες.

Awwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Βγάλε ότι έχει σε Sakata Gintoki!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά να περάσεις!!!!!

Βγηκε και επιτελους ανακοινωση για την 2η σεζον του Attack on Titan που θα ξεκινησει τελικα την ανοιξη του 2017 και οχι το μεσα στο 2016 που ειχαν πει.

http://myanimelist.net/news/46754268

Τελιωσε και το Sakamoto,ευχαριστη σειρα.Θα μπορουσε να εχει καποια επς παραπανω αλλα και το manga ειναι μικρο.

Αρχισαν ηδη και τα πρωτα επεισοδια απτην νεα σεζον.Ειδα το Days,Orange,Relife(στο οποιο βγηκαν ολα τα 13 επεισοδια με την πρωτη και ειναι αρκετα καλη σειρα),ενδιαφερον φαινονται αλλα περιμενω ακομα.

Δεν θες να περιμένεις διάβασε το μανγκα.

Δημοσ.

Καλά να περάσεις!!!!!

Καλα αν περιμενε για το ποτε θα εβγαινε η δευτερη season σε σχεση με την πρωτη(γενικα ο οποιοσδηποτε),ζητω που καηκαμε.....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλα αν περιμενε για το ποτε θα εβγαινε η δευτερη season σε σχεση με την πρωτη(γενικα ο οποιοσδηποτε),ζητω που καηκαμε.....

Είναι πολλοί, πίστεψε με -.-

Δημοσ.

Καλά να περάσεις!!!!!

Αν μιλας για Attack on Titan,διαβαζω το manga :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν μιλας για Attack on Titan,διαβαζω το manga :P

Αααα βρήκα ακόμη έναν που το διαβάζει :P

Θέλω να δω που ο Levi θα δώσει το serum :S

Δημοσ.

Τέλος και η δεύτερη σεζόν του Kuroko no Basket. Πάω φουλ για τη τρίτη. Λοιπόν, όσο έκραζα στην αρχή άλλο τόσο μου αρέσει τώρα. Αν καταφέρεις ως ακροατής ν αποβάλεις την έλλειψη αληθοφάνειας και ότι βλέπεις νίντζα να παίζουν μπάσκετ η σειρά είναι απολαυστικότατη. Εννοείται δε συγκρίνεται με το παραμικρό στο υπέρτατο διαμάντι Slam Dunk, αλλά μαγκιά του δημιουργού του που έχει φτιάξει ένα αγνό Shonen σε συνδυασμό με sport. Αγαπημένος μου μέχρι στιγμής ο Kise, ανυπομονώ να δω και το τελευταίο μέλος της "γενιάς των θαυμάτων".

Παράλληλα βλέπω και το Sakamoto, είμαι στο 7ο επ, μάλλον από κάποια gifakia που είχα δει το περίμενα καλύτερο. Έχει αρκετά νεκρά σημεία αλλά για ένα την ημέρα που βλέπω είναι μια χαρά. Βέβαια δε μπορώ να το βάλω δίπλα στις top κωμωδίες anime που έχω δει.

Από νέα σεζόν θα ξεκινήσω σίγουρα Orange, D Gray man και Berserk. Αν υπάρξει κάποια άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση αναφέρετε.  

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...