Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το assassin παρα πολύ καλο , σίγουρα θα μου λείψει και   μπαίνει στην λίστα των πολύ αγαπημένων μου .

kabaneri πολύ βιαστικούρα , έστω δεν το τράβηξαν άντε και καμια ταινία να μάθουμε για τον ιο και αυτό ... 

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορω απο καπου να βρω το Code Geass Akito The Exiled part 4&5 στα Ελληνικα; Μονο τα τρια πρωτα εχω βρει.

Καποιος;

• Super Moderators
Δημοσ.

Καποιος;

12. Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/

Δημοσ.

Και δυστυχώς ηταν αθλιο

Εμενα παντως μαρεσε(γενικα σαν berserk). Τωρα για το αν μπορουσε να γινει καλυτερη ή χειροτερη δουλεια σε σχεδιο/animation κλπ αυτο ειναι κατι που δεν με απασχολει προσωπικα. Με ενδιαφερει που εχουμε παλι μετα απο χρονια berserk.

• Like 1
Δημοσ.

Tokyo Ghoul RE, the feels...

Ναι αλλο ενα πολυ καλο chapter στο Tokyo Ghoul.

Επισης 5 chapter του Hajime no Ippo σε μια μερα και υπαρχει προοδος οσον αφορα το στορυ με το καινουργιο Dempsey Roll που ειχε υποθει απτον Takamura 400 chapter πιο πισω :P

Τωρα σε οτι αφορα για το καινουργιο Berserk δεν ξερω αν θα το δω,αλλα τσεκαρα το 1ο επ.Καπως βιαστικο μου φανηκε αφου δειχνει καποια πραγματα απτο 1ο και 2ο chapter,μετα δειχνει λιγα σημεια απτο golden arc και ξαφνικα περναει το μισο conviction arc με τα χαμενα παιδια(που βεβαια δεν ειναι τιποτα τρομερο),οπως φανηκε στο τελος.Το cgi περιεργο ειδικα σε καποιες στιγμες ειναι λες και βλεπεις ρομποτ τον Guts,αλλα λογικα θα συνηθιστει με την πορεια,οπως εγινε και με το Ajin που ηταν σχετικα παρομοιο.Λογικο το κραξιμο λογω του animation αφου μιλαμε για μεταφορα ενος απτα καλυτερα manga,αλλα πιστευω να κανουν καλη δουλεια στα υπολοιπα κομματια.

Δημοσ.

12. Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/

Φιλε μου υποτιτλους ζηταω.. Που ειναι το παρανομο; Υπαρχει και ειδικη κατηγορια με υποτιτλους. Γιατι πετας εξυπναδες;

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορω απο καπου να βρω το Code Geass Akito The Exiled part 4&5 στα Ελληνικα; Μονο τα τρια πρωτα εχω βρει.

Φιλε μου υποτιτλους ζηταω.. Που ειναι το παρανομο; Υπαρχει και ειδικη κατηγορια με υποτιτλους. Γιατι πετας εξυπναδες;

Τότε γιατί δεν γράφεις "Μπορώ να βρω κάπου υπότιτλους για το Code Geass κτλπ κτλπ" ?

Το αρχικό σου post δείχνει ξεκάθαρα ότι ψάχνεις episodes με έτοιμους ενσωματωμένους υπότιτλους. Δεν φταίει κανείς αν άλλο εννοείς κι άλλο γράφεις...

• Like 1
Δημοσ.

Βγηκε και επιτελους ανακοινωση για την 2η σεζον του Attack on Titan που θα ξεκινησει τελικα την ανοιξη του 2017 και οχι το μεσα στο 2016 που ειχαν πει.

http://myanimelist.net/news/46754268

Τελιωσε και το Sakamoto,ευχαριστη σειρα.Θα μπορουσε να εχει καποια επς παραπανω αλλα και το manga ειναι μικρο.

Αρχισαν ηδη και τα πρωτα επεισοδια απτην νεα σεζον.Ειδα το Days,Orange,Relife(στο οποιο βγηκαν ολα τα 13 επεισοδια με την πρωτη και ειναι αρκετα καλη σειρα),ενδιαφερον φαινονται αλλα περιμενω ακομα.

Δημοσ.

Βγηκε και επιτελους ανακοινωση για την 2η σεζον του Attack on Titan που θα ξεκινησει τελικα την ανοιξη του 2017 και οχι το μεσα στο 2016 που ειχαν πει.

http://myanimelist.net/news/46754268

Αρχισαν ηδη και τα πρωτα επεισοδια απτην νεα σεζον.Ειδα το Days,Orange,Relife(στο οποιο βγηκαν ολα τα 13 επεισοδια με την πρωτη και ειναι αρκετα καλη σειρα),ενδιαφερον φαινονται αλλα περιμενω ακομα.

Θα λεγα τωρα τπτ για το Attack on titan αλλα εχε χαρη....

Οσο για την νεα season οπως και στην προηγουμενη θα αφησω να περασουν 2-3επεισοδια να γραψω προσωπικη γνωμη γιατι ειναι ακομα νωρις.

• Like 2
Δημοσ.

Και δυστυχώς ηταν αθλιο

Tbh εμενα μου αρεσε αρκετα, ισως το περιμενα παρα πολυ καιρο και λογω hype, το animation ηταν καπως αλλα κατ αλλα ηταν πολυ καλο imho

Δημοσ.

sakamoto you will be missed 

:(

in other news

kabaneri: δλδ κανεις δεν το ειδε να ερχεται? Σοβαρα?

kagewani: καλο ηταν αλλα δεν ειναι σιγουρος για το tease στο τελος

stray dogs: μετριο το τελος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...