Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πραγματικά μπορεί κάποτε να βάλει ένα τέλος, δεν είναι και νέος πια, μην μας πάθει τίποτα και το αφήσει το έργο μισοτελειωμένο...

Δημοσ.

Τελιωσαν αλλα 3 anime που εβλεπα:

Ushio to Tora 2,δεν το περιμενα τοσο καλο,η 1η σεζον ηταν καλη αλλα δεν ειχε κατι το τρομερο,κατι που το ειχε η 2η σεζον που ολα τα επεισοδια ειχαν πολυ δραση,μονο η αρχη ηταν καπως αποτομη,αλλα η συνεχεια αξιζε και ο Hakumen ωραιος κεντρικος κακος.

Netoge,δεν ξερω γιατι το ειδα,το 1ο επ ειναι καλο που με τραβηξε κυριως η κωμωδια και οτι το anime βασιζεται πως και οι γυναικες παιζουν games(στην συγκεκριμενη περιπτωση mmorpg) ας το πω λιγο πρωτοτυπο,αλλα η συνεχεια απλα αδιαφορη μεχρι το τελος.Ειχε καποιες καλες στιγμες κωμικες κυριως κατα τ'αλλα δεν ειχε να δειξει κατι.

Uchuu Patrol Luluco,το αρχισα χωρις προσδοκιες απλα γιατι ηταν απο studio trigger,αλλα τελικα δεν ηταν καθολου ασχημο και ας ηταν short anime.Καλη κωμωδια,ιδιαιτερο-περιεργο animation,αστειους χαρακτηρες και ειχε και καποια δραση.Στο τελος δειχνει και το little witch academia το οποιο θα γινει full anime.

Επισης προτελευταιο επ στο Assassination Classroom

πεθανε ο korosensei,το τραβηξαν καπως το επεισοδιο ειδικα εκει που λεει τα ονοματα των μαθητων ενα-ενα,αλλα μου αρεσε που αφιερωσαν ολο το επ σε αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.

Τελειωσα και εγω μερικες σειρες(αν και ηθελα να γραψω ενα μονο σχολιο για σουμα.

Για το Big Order τα ειπαμε πισω δεν χρειαζεται κατι να πω.

Hundred και Gakushen Tosi Asterisk 2. Τα βαζω μαζι και τα δυο μιας και δεν διαφερουν και πολυ μεταξυ τους.Το πρωτο ψιλο κλασσικο αδιαφορο anime απλα για να περασει η ωρα(και αν).Το δευτερο ειναι η δευτερη Season και σε γενικες γραμμες θα ελεγα οτι ειναι καλυτερη απο την πρωτη με μεγαλη απογοητευση το τελευταιο επεισοδιο οσον αφορα την αδελφη του κεντρικου χαρακτηρα(οσοι το βλεπουν θα καταλαβουν).

Οσο για το Netoge και συμφωνω και διαφωνω με το παραπανω. Συμφωνω οτι ειχε να δειξει κατι το ψιλο πρωτοτυπο απο πλευρας video games και αντιδρασεις εκτως κοσμου(σε αντιθεση δηλαδη με Log Horizon και Sword Art)αλλα επειδη σαν μεγαλυτερο κομματι πηγαινε στις γυναικειες αντιδρασεις πανω σε αυτα γιαυτο και ηταν αρκετα περιεργο οπως συνεχιστηκε μετα τα πρωτα επεισοδια.

Τοσο κακο οσο το Hundred(ή το Cerberus απο την αλλη εβδομαδα)δεν ειναι απλα ειναι λιγο ιδιοτροπο και δυσκολο να το καταλαβεις πραγμα που οδηγει πανω κατω στο παραπανω που γραφτηκε. Κοινως χαρηκα που ειδα και αυτη την πλευρα των video games(και καλα),απλα θα ηταν καλυτερο να βγαζανε λιγοτερα επεισοδια ή να ηταν μικροτερης διαρκειας.

Επισης ειδα και ολα τα παλια JoJo μεχρι και το τελευταιο και μπορω να πω με σιγουρια οτι η νεα αυτη season ειναι μακραν η χειροτερη ολης της σειρας απο πλευρας υποθεσης/χαρακτηρων και κεντρικου κακου(που αναθεμα και αν υπαρχει)....

Η βαθμολογια που εχει(βεβαια εχει το 1/3 των ψηφων απο  το Stardust Crusaders 2 αλλα τεσπα)ειναι αδικαιολογητα υψηλη και πρεπει να ειναι απο τις πιο overrated season(ως τωρα)που εχω δει http://myanimelist.net/anime/31933/JoJo_no_Kimyou_na_Bouken__Diamond_wa_Kudakenai?q=jojo

Α και για το Ushio συμφωνω και εγω οτι ηταν μακραν η δευτερη season καλυτερη απο την πρωτη(και με λιγοτερα επεισοδια η δευτερη νομιζω αυτο τα λεει ολα)αν και το τελος για καποιο λογο δεν με γεμισε τοσο πολυ οσο το περιμενα(και αυτο το εχω το παραπονο γενικα απο την σειρα)οτι βγαζει πολυ μελοδραμα χωρις λογο ρε γμτ.Παρολα αυτα ηταν απο τα πολυ καλα anime της προηγουμενης season

Δημοσ.

Tokyo Ghoul RE, wtf?!

Ναι ηταν ενα μικρο plot twist και οπως ειπε καποιος σε ενα σχολιο

ο μονος που μπορει να σκοτωσει τον Arima ειναι ο Arima ειναι τοσο op :P

Δημοσ.

μονο εγω σπαραζω  στο κλαμα με το assassins ??

Λογικα λες για το assassination classroom,ναι ωραιο ηταν καπως αργος ο ρυθμος για να το χωρεσουν σε ολο το επεισοδιο.Να πω την αληθεια η σκηνη στο manga μου φανηκε πιο συγκινητικη απτο anime.Αλλο ενα για το τελος.

ωραια δλδ να το αρχισω το Re: zero

Ναι ειναι το στανταρακι αυτο,εχει ενα θεμα με τον ρυθμο που ειναι καπως αργος αλλα η σειρα ειναι πολυ καλη.Και το σημερινο επεισοδιο πολυ ωραιο επισης.

Τελιωσε και το Academia καλο το φιναλε και ανακοινωθηκε και 2η σεζον,λογικο γιατι εχουν να δειξουν πολλα ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...