Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα ανιμε ορόσημο πάει και αναλόγως την γενιά. Εγώ ξεκίνησα με basilisk/neo genesis/cowboy /death note και είχα πάθει πλάκα με την ταινία ninja scroll. Πλέον έχουν τα hunter /το δεύτερο ολοκληρωμένο full metal / τα ναρουτο κτλ.

Πμ Ανεξάρτητα από τα ανιμε, τα μάνγκα του μπερσερκ είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει !!

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Πμ Ανεξάρτητα από τα ανιμε, τα μάνγκα του μπερσερκ είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει !!

Πράγματι είναι από τα λίγα που πλησιάζουν το Vagabond...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πράγματι είναι από τα λίγα που πλησιάζουν το Vagabond...

Το αντίθετο εννοείς...
  • Moderators
Δημοσ.

To Berserk το δα χτες μονορούφι και έπαθα εκείνη την κατάθλιψη που παθαίνεις όταν έχεις δει κάτι τόσο καλό και τελειώνει. Ευτυχώς έρχεται δεύτερη σεζόν.

Την παλιά σειρά ή τα OVA;

Aυτό που έρχεται τώρα συνεχίζει από τα OVA (που ακολουθούν το manga). Η παλιά σειρά δεν είχε π.χ. Skull Knight rescue.

Όσο για το "την κατάθλιψη που παθαίνεις όταν έχεις δει κάτι τόσο καλό και τελειώνει", πήγαινε στο manga. ^_^

Από το 1989 και ακόμα να τελειώσει. :P

Δημοσ.

Περί κουβέντας για τη ποιότητα των anime, είχα και γω αυτή την ανησυχία, αν φταίει πλέον η ηλικία μου (27) η κάτι δε πάει καλά στη σύγχρονη βιομηχανία. Κατέληξα στο δεύτερο, οτι γνώρισε τέτοια άνθηση τα τελευταία 15 χρόνια που βγαίνουν κάθε σεζόν σειρές με το κιλό. Επομένως, με λίγο απλό deduction, εύκολα γίνεται συνειδητό ότι στο σωρό λίγα πραγματικά έχουν δουλευτεί σωστά και γι αυτό όλο και λιγότερο βλέπουμε κάτι της προκοπής. Δεν είναι τυχαίο ότι πάνε από rebοot σε reboot σε κλασσικές σειρές διαμάντια. (Βλέπε FMA brotherhood, Hunter x Hunter, Db super, Τrigun ταινία μετά από 12 χρόνια κλπ κλπ).

Υπάρχει πλέον και περιορισμένος διαθέσιμος χρόνος επομένως οι όποιες επιλογές πρέπει να γίνονται προσεκτικά και συνειδητά. Να ναι καλά λοιπόν τα fora που δίνουν καλές κατευθυντήριες. 

Κατά τη δικιά μου 14χρονη πορεία στο σπορ τα τοπ 5 που θα πρότεινα σε κάποιον είναι τα εξής

5. Tengen Toppa Gurenn Lagann 

4. Gungrave

3. Fullmetal Alchemist (και του 2004 και του 2009)

2. Hunter x Hunter (και του 2002 και του 2011)

1. GINTAMA    To Holy Grail των Anime, ότι καλύτερο έχω δει στη ζωή μου, 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ότι το Vagabond πλησιάζει το Berserk? Nah...

Καλά γούστα είναι αυτά.
Δημοσ.

Καλο ηταν και το φιναλε του joker game,αν και δεν εμοιαζε για τελευταιο επεισοδιο.Συνολικα η σειρα ηταν καλη,αλλα δεν με αφησε να την ευχαριστηθω πολυ λογω ελλειψης πρωταγωνιστη,καθε επεισοδιο σχεδον εδειχνε αλλον κατασκοπο με την δικια του ιστορια,προς το τελος αρχισε να τους δειχνει ολους,που ηταν και πολυ καλα τα επεισοδια.Παντως σεναριακα το anime ηταν πολυ καλο και σε κραταγε μεχρι το τελος για να δεις τι γινοταν.

• Like 1
Δημοσ.

Την παλιά σειρά ή τα OVA;

Aυτό που έρχεται τώρα συνεχίζει από τα OVA (που ακολουθούν το manga). Η παλιά σειρά δεν είχε π.χ. Skull Knight rescue.

Όσο για το "την κατάθλιψη που παθαίνεις όταν έχεις δει κάτι τόσο καλό και τελειώνει", πήγαινε στο manga. ^_^

Από το 1989 και ακόμα να τελειώσει. :P

Την παλιά σειρά και απ'ότι καταλαβαίνω πρέπει να δω και τα OVA για να παρακολουθήσω τη νέα σειρά. 

Είναι το πρώτο anime μετά από 16 χρονιά , που μ'έχει εξιτάρει να διαβάσω το manga. 'Οταν με το καλό αποκτήσω tablet θα το ψάξω σε ηλεκτρονική μορφή γιατί σε έντυπη δεν βρίσκω τίποτα Ελλάδα. 

Δημοσ.

Τελιωσε και το Bungou Stray Dogs καλο και το φιναλε με αρκετη δραση,τελιωσε καπως αποτομα αλλα υπαρχει 2η σεζον τον Οκτωβριο.Η σειρα ηταν αρκετα καλη ειχε καποια θεματακια στην αρχη πιο πολυ αλλα μετα φτιαχνει αφου μπαινει και περισσοτερη δραση.

Βλεπεις κανεις σας Re:Zero;

Εγω και ο Fulgore σιγουρα :P .Τα εχω πει και πιο πισω το anime ειναι στα top της σεζον μαζι με Boku no Hero Academia και το Kabaneri.

• Like 1
Δημοσ.

Τελιωσε και το Bungou Stray Dogs καλο και το φιναλε με αρκετη δραση,τελιωσε καπως αποτομα αλλα υπαρχει 2η σεζον τον Οκτωβριο.Η σειρα ηταν αρκετα καλη ειχε καποια θεματακια στην αρχη πιο πολυ αλλα μετα φτιαχνει αφου μπαινει και περισσοτερη δραση.

Εγω και ο Fulgore σιγουρα :P .Τα εχω πει και πιο πισω το anime ειναι στα top της σεζον μαζι με Boku no Hero Academia και το Kabaneri.

Δεν μπορω να πω οτι συμφωνω για το Stray Dogs κυριως για αυτο που γραφεις πραγμα που για season finale(και ας γνωριζαμε απο πιο πριν οτι θα εχει και συνεχεια) ηταν μετριοτατο επεισοδιο,ειδικα στο μπλα μπλα πριν το τελος της μαχης....

Βεβαια ναι ειναι αρκετα καλη σειρα σε γενικες γραμμες.

Οσο για το Re Zero η αληθεια ειναι οτι και εγω ψιλο σταματησα να σχολιαζω για αυτο μιας και δεν ειδα πολυ ενδιαφερον εδω αλλα ειναι μακραν η καλυτερη σειρα αυτης της season(για το Academia το βαζω δευτερο και το Kabaneri 3ο ας πουμε.)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...