di maria kun Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μολις τελειωσα το εξαιρετικο boku dake ga inai machi,στο ανιμελιστ τα Kabaneri of the Iron fortress και boku no hero academia ειναι τα δημοφιλεστερα,λενε τιποτα,ψαχνω κατι ετσι πιο ωριμο και με δραση
W0zzAp Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μολις τελειωσα το εξαιρετικο boku dake ga inai machi,στο ανιμελιστ τα Kabaneri of the Iron fortress και boku no hero academia ειναι τα δημοφιλεστερα,λενε τιποτα,ψαχνω κατι ετσι πιο ωριμο και με δραση Δες τα,το kabaneri εχει την περισσοτερη δραση σε αυτη την σεζον απτις υπολοιπες σειρες και το Academia πολυ καλο.Επισης πολυ καλο ειναι και το Re:Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu(ναι ειναι λιγο μεγαλο το ονομα ) το οποιο ειναι και αυτο στα top της σεζον.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 δεν το εχω δει Περιμένω τα φώτα σου, ecchi-senpai.
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Να δούμε πόσο θα διαρκέσουν τα επεισόδια με Indra/Ashura. 1
Edel Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 To Boku no Hero Academia είναι πολύ generic Shonen. Μετά το hunter x Hunter τα Shonen ποτέ ξανά δε θα είναι ίδια. Επίσης, απορώ πως έχει βγει η βρώμα ότι το Kuroko no Basket είναι καλύτερο από το Slam Dunk. Η νέα γενιά θεατών μάλλον έχει ρίξει τα στάνταρ ποιότητας. 1
W0zzAp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 To Boku no Hero Academia είναι πολύ generic Shonen. Μετά το hunter x Hunter τα Shonen ποτέ ξανά δε θα είναι ίδια. Επίσης, απορώ πως έχει βγει η βρώμα ότι το Kuroko no Basket είναι καλύτερο από το Slam Dunk. Η νέα γενιά θεατών μάλλον έχει ρίξει τα στάνταρ ποιότητας. Ναι το Academia ειναι αρκετα καλο,εχω καιρο να διαβασω ενα καλο manga-anime shounen.Οσο για την συγκρισει Kuroko με Slam Dunk απλα με πιανει αναγουλα οταν το ακουω.Το Kuroko δεν ειναι sport anime ειναι πολυ υπερφυσικα αυτα που γινονται απλα το βλεπεις για την φαση,το Slam Dunk απτην αλλη ειναι επος(το anime δυστυχως δεν εδειξε ολο το στορυ του manga) και ειναι το καλυτερο sport manga και να πω οτι εκανε πιο γνωστο το αθλημα του μπασκετ στην Ιαπωνια,απο anime το Hajime no Ippo(η 1η σεζον πιο πολυ) το καλυτερο του ειδους.Τελευταιο καλο anime sport ειναι το Haikyuu καπως υπερβολικες οι υψηλες βαθμολογιες αλλα ειναι πολυ καλο.
nickarmy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Big Order τετεοιο τέλος ΟΥΤΕ ΤΟ EVANGELION δεν είχε και δεν ακουω κουβέντα χαχ τελικα θα το κανει με την αδελφή του , την αλλη που μάντευε , αυτη που ήθελε να τον σκοτώσει ή και τις τρεις...
Grim Ripper Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μιας και είπατε για το Slam Dunk και το Kuroko. Slam Dunk ( = Τρίποντο )Kuroko No Basuke ( = Γκέι έκδοση του Slam Dunk ) Από την frikipaideia. http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Anime Neon Genesis Evangelion ( = Νέο Γένεσις Ευαγγέλιον, του Κυρίου Δειθόμεν ). Full Metal Alchemist ( = Ολοκληρωτικά Μεταλλικός Αλχημιστής (και Ολοκληρωτικά Μεταλλικός Αλχημιστής: Αδελφοκουκούλα) ή πώς να επαναφέρω τη μαμά ) Final Fantasy (=Τελική Φαντασία Αναφερόμενη στα Παιδιά (Final Fantasy Advent Children) ή πώς ένας ξανθός πλανόδιος πωλητής κατάφερε να κάνει Omnislash Version 5 στη Γένοβα αφου δολοφόνησε ψυχρά τον Σέφιρο πρίν καταφέρει να του κάνει Octaslash ) 1
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Big Order τετεοιο τέλος ΟΥΤΕ ΤΟ EVANGELION δεν είχε Δεν εχω δει το Evangelion αλλα το μονο που μπορω να πω στο Big Order ειναι οτι ενω σε καποια σημεια το τελευταιο επεισοδιο μου εβγαζε συναισθηματα σαν καλυτερο της season σε αρκετα αλλα μου εδειξε σαν υπερβολικα βιαστηκο και τραβηγμενο. Εδω μεχρι και η τελευταια σκηνη κοβεται αποτομα στα τελευταια δευτερα. Σε γενικες γραμμες πολυ καλη σειρα δεν ηταν αφου το σεναριο μια πηγαινε να ανεβει λιγο και μια επιανε πατο αρα την θεωρω ψιλο μετρια σειρα και παλι καλα που εγινε και complete με αυτο το τελος.
W0zzAp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Τελιωσαν τα 2 χειροτερα anime που εβλεπα αυτη την σεζον το Big Order και Mayoiga.Πολυ μετρια και τα δυο. Το Big Order μονο τα 2 τελευταια επς αξιζαν,αλλα σαν συνολο δεν ηταν καλο,προσπαθησε να το κανει ο δημιουργος Mirai Nikki αλλα δεν πετυχε.Για να κανουν πιο ενδιαφερον το περιεχομενο κλασικα εβαλαν fanservice(μπας και πουλησει το ριμαδι στο japan ) το οποιο καλυπτοταν απο ακτινες φωτος και ας μην ειχε ηλιο απεξω Big Order τετεοιο τέλος ΟΥΤΕ ΤΟ EVANGELION δεν είχε και δεν ακουω κουβέντα χαχ τελικα θα το κανει με την αδελφή του , την αλλη που μάντευε , αυτη που ήθελε να τον σκοτώσει ή και τις τρεις... Ναι ειναι λιγο παρτουζοκατασταση,τα κλασικα χαρεμια Το Mayoiga επισης πολυ βαρετο στην αρχη και μεση,πιο ενδιαφερον εγινε στα τελευταια επς,αφου εξηγουσε σιγα σιγα τι συνεβαινε,αλλα και παλι δεν το εσωσε και το φιναλε πολυ ξαφνικο και γρηγορο το οποιο δεν φανηκε σαν τελος της σειρας(ελπιζω να μην βγαλουν sequel).
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλα εκανα και το εκανα drop το Mayoiga ειμαι πολυ χαρουμενος
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν εχω δει το Evangelion αλλα το μονο που μπορω να πω στο Big Order ειναι οτι ενω σε καποια σημεια το τελευταιο επεισοδιο μου εβγαζε συναισθηματα σαν καλυτερο της season σε αρκετα αλλα μου εδειξε σαν υπερβολικα βιαστηκο και τραβηγμενο. Εδω μεχρι και η τελευταια σκηνη κοβεται αποτομα στα τελευταια δευτερα. Σε γενικες γραμμες πολυ καλη σειρα δεν ηταν αφου το σεναριο μια πηγαινε να ανεβει λιγο και μια επιανε πατο αρα την θεωρω ψιλο μετρια σειρα και παλι καλα που εγινε και complete με αυτο το τελος. https://www.youtube.com/watch?v=RDvhdQ-hw5E Με τον κηδεμόνα σου αύριο!
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 mecha anime σε γενικες γραμμες δεν με τραβανε Τωρα πχ εχω ξεκινησει ενα αλλο γνωστο anime που αναφερθηκε και πιο πριν το Jojos Bizzare adventures και μου αρεσει περισσοτερο απο οτι περιμενα μπορω να πω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα