Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινησα Code Geass, αφου τελειωσα το One Outs. Λεω να δω ολα τα anime που μοιαζουν με monster, death note, δλδ ειναι ψυχολογικα θριλερ και εχουν mind games.

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει τα OVAs απο το Code Geass με ποια σειρα τα βλεπω και που βρισκονται χρονολογικα σε σχεση με τις δυο season;

Δημοσ.

Έχει δει κανείς το καινούργιο Kabaneri of the Iron, στα πρώτα δύο επεισόδια φαίνεται πολύ δυνατό

το βλέπω , ενδιαφέρον και πολύ ωραίο  αλλα οχι καμια τρομερή πλοκή

Μπορει καποιος να μου πει τα OVAs απο το Code Geass με ποια σειρα τα βλεπω και που βρισκονται χρονολογικα σε σχεση με τις δυο season;

οι ταινίες που βγηκαν μετα το code geass  καλύπτουν τα γεγονότα ανάμεσα στις δυο season 

• Like 1
Δημοσ.

Αφου απαντηθηκε πιο πανω το ερωτημα σου εγω θα σου πω,κανε μια χαρη στον ευατο σου και μην δεις τα ova ειναι πολυ μετρια σε σχεση με το επος των δυο σεζον code geass,απλα εχει λιγο καλυτερο animation τιποτα αλλο,δεν χανεις κατι αν δεν τα δεις.

Έχει δει κανείς το καινούργιο Kabaneri of the Iron, στα πρώτα δύο επεισόδια φαίνεται πολύ δυνατό

Καλο ειναι εχει αρκετη δραση,καλο animation και σχεδιο,αλλα οτι ειπε παραπανω μην περιμενεις σπουδαια πλοκη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλο ειναι εχει αρκετη δραση,καλο animation και σχεδιο,αλλα οτι ειπε παραπανω μην περιμενεις σπουδαια πλοκη.

σπουδαια πλοκη οχι αλλα το τελευταίο επ ηταν καπως περιεργο ως προς το Plot twist.

Δημοσ.

Αφου απαντηθηκε πιο πανω το ερωτημα σου εγω θα σου πω,κανε μια χαρη στον ευατο σου και μην δεις τα ova ειναι πολυ μετρια σε σχεση με το επος των δυο σεζον code geass,απλα εχει λιγο καλυτερο animation τιποτα αλλο,δεν χανεις κατι αν δεν τα δεις.

Θα τα δω οπως εκανες και εσυ και μετα θα σχηματισω αποψη. Το θεμα ειναι να τα δω οταν τελειωσει η πρωτη season ή μετα την δευτερη; Ισως να εμπεριεχουν spoiler;

Τα Akito the Exiled ειναι τετραλογια απ'οτι βλεπω. Ποια αλλα ειναι;

Πχ το <<Code Geass: Nunnally in Wonderland>> φαινεται μαπα και μαλλον δε θα το δω.

Δημοσ.

Θα τα δω οπως εκανες και εσυ και μετα θα σχηματισω αποψη. Το θεμα ειναι να τα δω οταν τελειωσει η πρωτη season ή μετα την δευτερη; Ισως να εμπεριεχουν spoiler;

Πχ το <<Code Geass: Nunnally in Wonderland>> φαινεται μαπα και μαλλον δε θα το δω.

να τα δεις μετα τα R1 R2 ...  Code Geass: Boukoku no Akito 1 και πάει λέγοντας 

κατι dramas κτλ μην ασχοληθείς καθόλου

Δημοσ.

σπουδαια πλοκη οχι αλλα το τελευταίο επ ηταν καπως περιεργο ως προς το Plot twist.

Ναι το τελευταιο ηταν πολυ δυνατο.

Καλυτερα δες 1η-2η σεζον και μετα τα Akito(ουτως ή αλλως μολις δεις το φιναλε της 1ης σεζον θα θελεις να ξεκινησεις στα καπακια την 2η :D).Εμπεριεχει κατι μικροspoilers το Akito αν και ειναι διαφορετικο στορυ,αρα καλυτερα δες τις κανονικες σειρες πρωτα και μετα το αλλο.Οχι δεν χρειαζεται να δεις κατι αλλο,απλα κατι σαν filler επεισοδια ειναι οπως αυτο που ανεφερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...