3leven Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τελικα ξεκινησε το HxH manga που λεγανε για πρωτο quarter του 16? Αν ναι ξερει κανεις πανω κατω ποτε μπορει να ξεκινησει και το anime?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 πως στο καλό μου ξέφυγε τοσο καιρό το Haifuri ..... , ghost δες το Shipgirls again? Αν και απ' ότι κατάλαβα από το λίγο που είδα, είναι crew και όχι οι ίδιες ships. Looks cute.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Παιδιά για όποιον διαβάζει attack on titan Να έχει μαζί του χαρτομάντηλα όταν θα διαβάσει το επόμενο chapter.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Από το Girls Und Panzer Der Film https://www.youtube.com/watch?v=-HhvJSsaVoo Από τα highlights.
W0zzAp Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τελικα ξεκινησε το HxH manga που λεγανε για πρωτο quarter του 16? Αν ναι ξερει κανεις πανω κατω ποτε μπορει να ξεκινησει και το anime? Το anime τελιωνει στο chapter 338 και τωρα ειναι στο 356.Για να βγει το anime θελει πολυ περισσοτερα chapter και εξαρταται αν θελει η παραγωγη να κανει πολλα ή λιγα επεισοδια.Εγω θα ελεγα να πηγαινε τουλαχιστον 100 chapter δηλαδη να φτασει γυρω στο 450 και μετα για να γινει anime,αλλα αν περνει συνεχεια hiatus ο mangaka δεν νομιζω να γινει ποτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Παιδιά για όποιον διαβάζει attack on titan Να έχει μαζί του χαρτομάντηλα όταν θα διαβάσει το επόμενο chapter. Το επόμενο είναι το νούμερο πόσο, 82?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Bleach Μάλιστα, bankai, καλή χρονιά...
W0zzAp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Bleach Μάλιστα, bankai, καλή χρονιά... Και νομιζα η προηγουμενη μορφη του ηταν το Bankai . Hunter x Hunter το καλυτερο chapter απο τοτε που επεστρεψε. Τελικα ο Hisoka εχασε και ηταν νεκρος για ενα διαστημα αλλα εκανε τα μαγικα του και αναστηθηκε στην συνεχεια αρχισε να κυνηγαει τα μελη του Phantom Troupe σκοτωνοντας δυο απο αυτους τον πρωτο αποκεφαλισμος και τον δευτερο τον ταϊσε στα κορακια!!!!!!! Στο Academia επιτελους τελιωσε η μαχη. Νικητης ο All Might αλλα αποτι φανηκε τελιωσε σαν ηρωας αφου εδωσε τα σκηπτρα στο Midoriya το ιδιο και ο All For One που τα εδωσε στον Shigaraki. Παντως αυτο το arc ηταν πολυ καλο απτην αρχη μεχρι το τελος. Επισης το manga του Berserk επιστρεφει στις 24 Ιουνιου(μεχρι να παρει και αλλο break )
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Attack on titan *Major Spoiler* Proceed with caution Πέθανε ο Armin Επέζησε ο/η Hange
W0zzAp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Attack on titan *Major Spoiler* Proceed with caution Πέθανε ο Armin Επέζησε ο/η Hange Της ιεροδουλου εγινε(για να το πω πιο κοσμια ) Ναι αποτι φαινεται ο Armin πεθανε δεν νομιζω να εζησε αφου τον εκανε μπαρμπεκιου ο collosal titan,η Hange εφαγε γερο ξυλο αλλα μαλλον εζησε.Το θεμα ειναι ομως οτι επιασαν τους δυο τιτανες.Αντε να δουμε και το επομενο οταν βγει τι θα γινει.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Της ιεροδουλου εγινε(για να το πω πιο κοσμια ) Ναι αποτι φαινεται ο Armin πεθανε δεν νομιζω να εζησε αφου τον εκανε μπαρμπεκιου ο collosal titan,η Hange εφαγε γερο ξυλο αλλα μαλλον εζησε.Το θεμα ειναι ομως οτι επιασαν τους δυο τιτανες.Αντε να δουμε και το επομενο οταν βγει τι θα γινει. Και εγώ αυτό πιστεύω αν και πολλοί εύχονται plot twist, όπου ο Levi θα δώσει το titan serum στον Armin και όχι όπως εικάζεται στον Eric. Για εμένα είναι ο Hange Μου βγαίνει πιο πολύ σε male, ελπίζω κάποια στιγμή να πει το φύλο!. Πραγματικά δεν αντέχω να περιμένω ακόμη 1 μήνα. Πάντως να πω την αλήθεια, δεν θέλω να τελείωσε σύντομα :/.
W0zzAp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Και εγώ αυτό πιστεύω αν και πολλοί εύχονται plot twist, όπου ο Levi θα δώσει το titan serum στον Armin και όχι όπως εικάζεται στον Eric. Για εμένα είναι ο Hange Μου βγαίνει πιο πολύ σε male, ελπίζω κάποια στιγμή να πει το φύλο!. Πραγματικά δεν αντέχω να περιμένω ακόμη 1 μήνα. Πάντως να πω την αλήθεια, δεν θέλω να τελείωσε σύντομα :/. Ναι ειδικα τα τελευταια chapter που εγινε μεγαλος χαμος.Καπου ειχα δει οτι θελουν να τελιωσουν το manga καπου στα 20 volume.Οσο για Hange βλεπω στην wikia οτι στο anime ειναι γυναικα,αλλα στο manga δεν ξερουμε(οτι να'ναι) http://attackontitan.wikia.com/wiki/Hange_Zo%C3%AB Βγηκε και το Kabaneri που και εκει εγινε χαμος.Παρα πολυ δραση μεχρι το τελος του επεισοδιου.
nickarmy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=YmFxGPaquc0 Ναι ειδικα τα τελευταια chapter που εγινε μεγαλος χαμος.Καπου ειχα δει οτι θελουν να τελιωσουν το manga καπου στα 20 volume.Οσο για Hange βλεπω στην wikia οτι στο anime ειναι γυναικα,αλλα στο manga δεν ξερουμε(οτι να'ναι) http://attackontitan.wikia.com/wiki/Hange_Zo%C3%AB Βγηκε και το Kabaneri που και εκει εγινε χαμος.Παρα πολυ δραση μεχρι το τελος του επεισοδιου. ναι εε αντε αύριο γιατι σημερα ειδα το κταπόδι (καλα τα επομενα θα ειναι τα καλύτερα επεισόδια , προβλέπω κλάμα..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα