Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 sailor moon!!!
sigur_ros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 προχθές είδα το the girl who leapt through time και μου άρεσε πάρα πολύ! παιδιά έχει πέσει ο server του anime gr? γιατί δεν μπορώ να μπω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 όχι μια χαρά είναι...
sigur_ros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 sorry τώρα για το off topic αλλά γιατί δε μπορω να μπω; δεν ειναι και τοσο επειγον απλα μια χαρα εμπαινα στο φορουμ σημερα μου βγαζει server not found.
Traumatias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Hayao Miyazaki εκτός από το cat returns.Όχι ότι δεν ήταν καλό απλά σε σχέση με τις υπόλοιπες ταινίες... Επίσης steamboy, grave of the fireflies, byousoku, the place promised in our early days, και από σειρές one piece, ghost hunt, dragoball, wolf's rain. Manga:blame! από τα αγαπημένα μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 sorry τώρα για το off topic αλλά γιατί δε μπορω να μπω; δεν ειναι και τοσο επειγον απλα μια χαρα εμπαινα στο φορουμ σημερα μου βγαζει server not found. http://www.anime.gr/ μπαίνει κανονικά και το http://downforeveryoneorjustme.com/www.anime.gr το βλέπει επίσης UP... λογικά θα έχει πρόβλημα ο ISP σου?
sigur_ros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 πιθανό, θα το τσεκάρω αύριο. ευχαριστώ για την απάντηση!
medgio01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μολις ξεκινησα το Kuroshitsuji.Μετα απο 3 επεισοδια που ειδα μου φανηκε καλουτσικο αν και λιγο βαρετο σε καποια σημεια...εναι πολυ νωρις ομως για να πω...το εχει δει κανεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ναι, αν και προτιμώ το manga του κλασικά το anime ειναι στη season 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 όχι ιδιαίτερα, δεν βγαίνει και συχνά
medgio01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καλως αν ειναι το συνεχιζω,προς το παρον χλιαρο χωρις κατι ιδιαιτερο...
medgio01 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) υπαρχει καποιο site στο οποιο λεει ποτε βγαινουν τα anime,ποια ειναι fillers κ.λπ.? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2010 από medgio01
medgio01 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) υπαρχει καποιο site στο οποιο λεει ποτε βγαινουν τα anime,ποια ειναι fillers κ.λπ.? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2010 από medgio01
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Κοιτα μπορεις να δεις στο anidb για πληροφοριες πανω σε καποιο anime.Λεει και ποτε βγαινουν.Τωρα για fillers αν κανεις μια αναζητηση στο google π.χ.naruto fillers θα βρεις αυτο που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα