Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 oh shit just got real στο Bleach... Σε 13 σελίδες, shit doesn't even get warm now. Είπε και άφησε για λίγο στην άκρη το nisekoi Not yet, damn you. 1
W0zzAp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Αλλο ενα επικο chapter στο Academia συνεχιζεται η μαχη One For All vs All For One. Αποτι φαινεται ο All Might θα φυγει αναπηρος απο αυτη την μαχη αν οχι νεκρος.Μετα απο την συγκρουση μπουνιων ο All Might εχασε την μια γροθια του,αλλα συνεχιζει να βαραει με το αλλο. Hunter x Hunter:Ωραια παλι η συνεχεια μαχης Chrollo-Hisoka και αποτι φαινεται τελιωνει στο επομενο chapter.
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ανοίγει σχολή για sexy jutsu, όσοι ενδιαφέρονται ας στείλουν μήνυμα. 3
nickarmy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Cardcaptor Sakura returns as a middle-schooler - and new anime project announced! 1
Κάβουρας Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αρχισα τo lupin με την ιστορια της fujiko. Από τα καλύτερα που χω δει. Περιμενω τώρα τα blu-ray του 4 chapter
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Έρχεται ο cell..... What.
W0zzAp Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Επισης για το καινουργιο D.Gray Man ανακοινωθηκε οτι θα βγουν 13 επεισοδια.Πολυ λιγα σε σχεση με οτι περιμενα............
suffocater Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Pbhw_2i4o6A Για καποιο λογο,αν και το ειχα παντα στην ακρη του μυαλου μου για να το δω απο προτροπες φιλων,δεν ειχα ασχοληθει ποτε. Τελικα τα βιντεακια σου με επεισαν να το ξεκινήσω. O hisoka ειναι υπέροχα αρρωστος.
scorpioss Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εχω παθει κολλημα με το Basilisk και το Claymore...Νομιζω τα αγαπημενα αν κ οχι τοσο γνωστα και συμπαθη στο ευρη κοινο . Αλλα δεν τα αλλαζω 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εχω παθει κολλημα με το Basilisk και το Claymore...Νομιζω τα αγαπημενα αν κ οχι τοσο γνωστα και συμπαθη στο ευρη κοινο . Αλλα δεν τα αλλαζω Το Basilisk είναι πολύ ωραίο και η εισαγωγή με το γεράκι και το φίδι, όλα τα λεφτά και πολύ καλή παρομοίωση του τι γίνεται. Το Claymore έχει τελειώσει στο manga, στο anime κλασσικά τελειώνει κάπως περίεργα, ενώ στο manga έχει πολύ ψωμί ακόμα μετά από εκείνο το arc. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Για καποιο λογο,αν και το ειχα παντα στην ακρη του μυαλου μου για να το δω απο προτροπες φιλων,δεν ειχα ασχοληθει ποτε. Τελικα τα βιντεακια σου με επεισαν να το ξεκινήσω. O hisoka ειναι υπέροχα αρρωστος. Χαχα, βασικά δεν παρακολουθώ το anime, αλλά βρήκα τα βιντεάκια αυτά και με έψησαν να αρχίσω να το βλέπω. 1
nickarmy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 πως στο καλό μου ξέφυγε τοσο καιρό το Haifuri ..... , ghost δες το
suffocater Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Χαχα, βασικά δεν παρακολουθώ το anime, αλλά βρήκα τα βιντεάκια αυτά και με έψησαν να αρχίσω να το βλέπω. totally worth it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα