Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλο ενα επικο chapter στο Academia συνεχιζεται η μαχη One For All vs All For One.

Αποτι φαινεται ο All Might θα φυγει αναπηρος απο αυτη την μαχη αν οχι νεκρος.Μετα απο την συγκρουση μπουνιων ο All Might εχασε την μια γροθια του,αλλα συνεχιζει να βαραει με το αλλο.

Hunter x Hunter:Ωραια παλι η συνεχεια μαχης Chrollo-Hisoka και αποτι φαινεται τελιωνει στο επομενο chapter.

Δημοσ.

dbz_futuretrunks.jpg

Επισης για το καινουργιο D.Gray Man ανακοινωθηκε οτι θα βγουν 13 επεισοδια.Πολυ λιγα σε σχεση με οτι περιμενα............

Δημοσ.

Για καποιο λογο,αν και το ειχα παντα στην ακρη του μυαλου μου για να το δω απο προτροπες φιλων,δεν ειχα ασχοληθει ποτε.

Τελικα τα βιντεακια σου με επεισαν να το ξεκινήσω.

O hisoka ειναι υπέροχα αρρωστος. :)

Δημοσ.

Εχω παθει κολλημα με το Basilisk και το Claymore...Νομιζω τα αγαπημενα αν κ οχι τοσο γνωστα και συμπαθη στο ευρη κοινο . Αλλα δεν τα αλλαζω

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εχω παθει κολλημα με το Basilisk και το Claymore...Νομιζω τα αγαπημενα αν κ οχι τοσο γνωστα και συμπαθη στο ευρη κοινο . Αλλα δεν τα αλλαζω

Το Basilisk είναι πολύ ωραίο και η εισαγωγή με το γεράκι και το φίδι, όλα τα λεφτά και πολύ καλή παρομοίωση του τι γίνεται. :D

Το Claymore έχει τελειώσει στο manga, στο anime κλασσικά τελειώνει κάπως περίεργα, ενώ στο manga έχει πολύ ψωμί ακόμα μετά από εκείνο το arc.

• Like 1
Δημοσ.

Για καποιο λογο,αν και το ειχα παντα στην ακρη του μυαλου μου για να το δω απο προτροπες φιλων,δεν ειχα ασχοληθει ποτε.

Τελικα τα βιντεακια σου με επεισαν να το ξεκινήσω.

O hisoka ειναι υπέροχα αρρωστος. :)

Χαχα, βασικά δεν παρακολουθώ το anime, αλλά βρήκα τα βιντεάκια αυτά και με έψησαν να αρχίσω να το βλέπω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...