Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εντάξει...το τι κάνει πάλι το Ooarai στο Girls und Panzer δεν λέγεται! Και φυσικά το αγαπημένο μου crew: Master arm, on!Fire! Βέβαια την 3η φορά... 1
nickarmy Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 μονο εσυ με καταλαβαίνεις ! χαχ πάντως θα προτιμούσα περισσότερο tactics αν και πάλι ξεπερναει σε ποιότητα τις 2 τελευταιες ταινίες του code geass
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 μονο εσυ με καταλαβαίνεις ! χαχ πάντως θα προτιμούσα περισσότερο tactics αν και πάλι ξεπερναει σε ποιότητα τις 2 τελευταιες ταινίες του code geass Όπως λέει και το TV Tropes "Confusion Fu", αυτή είναι η τακτική της Miho που πιάνει. 1
W0zzAp Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Βγηκαν οι πωλησεις του 1ου μισου του 2016 σε manga και light novel: http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-05-29/top-selling-manga-in-japan-by-series-2016/.102636 http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-05-29/top-selling-light-novels-in-japan-by-series-2016/.102641 Κλασικα στα manga μια ζωη πρωτο το One Piece μονοπωλειο δηλαδη,το Assas. Class. πανω απτο Attack on Titan,αλλα καπου εκει θα μεινει αφου τελιωσε η σειρα,τα υπολοιπα σχετικα αναμενωμενα εκτος του Dagashi Kashi που μου εκανε εντυπωση και απο αυτο φαινεται τα διαφορετικα γουστα των Ιαπωνων με τον υπολοιπο κοσμο.Αλλα γενικα πολυ πεσμενα τα πραγματα σε σχεση με προηγουμενες χρονιες Στα light novel πρωτο το Konosuba με το anime boost παντα και απο κατω SAO και Irregural Highschool,πιο χαμηλα Grimgar και Re:Zero το οποιο υποθετω θα ανεβει μεχρι το τελος του χρονου.No Game no Life και Overlord καλες πωλησεις και ακομα περιμενω καποια 2η σεζον και απτα δυο.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πωωωω τι κλάμα έριξα με το orange. Από τα πιο συγκινητικά manga που έχω διαβάσει. Must read!
viper2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Πωωωω τι κλάμα έριξα με το orange. Από τα πιο συγκινητικά manga που έχω διαβάσει. Must read! τοσο καλο?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Πωωωω τι κλάμα έριξα με το orange. Από τα πιο συγκινητικά manga που έχω διαβάσει. Must read! Ωχ ωχ, διάβασα λίγο το concept, είναι και shoujo, μην μας κάνεις τέτοια... προβλέπω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Disclaimer: Δεν είμαι άνδρας και δεν έκλαψα λόγω romance. Δεν λέω περισσότερα γιατί θα είναι spoiler.
W0zzAp Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το orange και μην ξεχναμε οτι βγαινει σε anime την καλοκαιρινη σεζον μεσα στον Ιουλιο και αν ειναι τοσο καλο οσο λενε ισως να ειναι το anime της σεζον.
nickarmy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 https://www.facebook.com/tokyootakumode/videos/1296561967038022/ The pancake has more emotion then rei lol
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Context: Το crew των πρωτοετών είναι movie buffs.
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ωχ ωχ, διάβασα λίγο το concept, είναι και shoujo, μην μας κάνεις τέτοια... προβλέπω. Είπε και άφησε για λίγο στην άκρη το nisekoi 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 oh shit just got real στο Bleach... One Piece πάλι break την άλλη βδομάδα...!Q_@#)*$!_@#$(!_#$(!@$_#
W0zzAp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 oh shit just got real στο Bleach... One Piece πάλι break την άλλη βδομάδα...!Q_@#)*$!_@#$(!_#$(!@$_# Στο Bleach OP as shit θα ελεγα,αλλα τουλαχιστον εχει δραση Στο One Piece βλεπω το κομματι Sanji-Pudding και νομιζω οτι ειναι το μοναδικο ρομαντζο που εχει δειξει η σειρα μεχρι τωρα . Και οπως παντα break.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εγώ δεν αντέχω που το Attack on Titan είναι μια φορά το μήνα, το ίδιο και με το black butler -.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα