Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εσκασαν (ονομαστικα)και τα νεα anime της καλοκαιρινης season

http://anichart.net/summer

Σιγουρα ξεχωριζουν στα γρηγορα τα Berserk και Dgray man(αραγε το δευτερο για ποιο λογο το βαζουν στην κατηγορια comedy δεν ξερω),Shogugeki no Souma και Tales of Zestiria(το τελευταιο περισσοτερο λογω του παιχνιδιου που βγηκε περυσι).

• Like 2
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις εσκασαν (ονομαστικα)και τα νεα anime της καλοκαιρινης season

http://anichart.net/summer

Σιγουρα ξεχωριζουν στα γρηγορα τα Berserk και Dgray man(αραγε το δευτερο για ποιο λογο το βαζουν στην κατηγορια comedy δεν ξερω),Shogugeki no Souma και Tales of Zestiria(το τελευταιο περισσοτερο λογω του παιχνιδιου που βγηκε περυσι).

χαλαρα θα δω berserk. για τα υπολοιπα δεν ξερω.

Δημοσ.

χαλαρα θα δω berserk. για τα υπολοιπα δεν ξερω.

Παίζει να είναι το μόνο που θα αξίζει.

Δημοσ.

Τα στανταρακια D Gray Man,Mob Psycho 100(για οποιον δεν ξερει ειναι απο τον δημιουργο του One-Punch Man) και το Berserk αφου τελιωσω το manga που εχω αρχισει να διαβαζω.Απο κει και περα λογικα θα δω τα 2 sport anime Days και Battery το Shokugeki no Souma αφου δω την 1η σεζον και μου αρεσει και ενδιαφερον φαινεται το 91Days.Πιστευω να ξεχωρισει και καποιο αλλο anime μεσα απτην σεζον.Σε σχεση με την ανοιξιατικη σεζον δεν λεει πολλα,αλλα υπαρχουν τα πιο μεγαλα ονοματα που το σωζει.

• Moderators
Δημοσ.

Τέλειωσα και το Part 3 (Stardust Crusaders) του JoJo's Bizarre Adventure anime που έπρεπε να το κάνω κάποια στιγμή, αφού είχα δει το OVA και το παλιό παιχνίδι παλιότερα. Πρέπει να συνεχίσω το manga που το είχα αφήσει πιο νωρίς.

Τρελές καταστάσεις. :D

giphy.gif,

• Like 1
Δημοσ.

Το Boku no Hero Academia (manga) γίνεται καλύτερο. :D

Ώστε ο Shigaraki είναι γιος της προηγούμενος One for All user.

off-topic

Έχει κανείς ιδέα που θα βρώ τα gatsby moving rubber (κερί για τα μαλλιά) εδώ Ελλάδα; :P

Είπα να ρωτήσω εδώ μιας και είναι ιαπωνικά.

Δημοσ.

One Piece:Ειδαμε λιγο Big Mom και τι δουλεια κανει η Pudding,κατα τ'αλλα τιποτα σπουδαιο πιο πολυ κωμικο ηταν το chapter.

Bleach:Ichigo's power up number infinity

Hunter x Hunter:Την εχω ευχαριστηθει πολυ την μαχη Hisoka vs Chrollo και μου αρεσει αρκετα η λογικη του Hisoka να αναλυει ολες της κινησεις του αντιπαλου του και να κανει σεναρια για το ποια θα ειναι η επομενη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...