Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Naruto Shippuden Μόλις πήγαμε να ξεκινήσουμε...Kaguya filler? Oh, come on! Όντως αλλά εντάξει, δεν πιστεύω να το κρατήσουν πολύ, 2-3 επεισόδια μάλλον.
JohnJohn3484 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Άλλα 2 θα είναι τα filler αλλά ντάξει, λες μετά από τόσους μήνες filler θα αργήσει να ξαναβάλει filler....
Fulgore Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Τελικα ξεκινησα και το spinoff(ή ova οτι θεωρειται τελος παντων)της ιστοριας του Sinbad απο το γνωστο Magi.Αντε να δουμε αυτο ποτε θα το συνεχισουν στο anime.
Grim Ripper Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Βασικά υπάρχει και anime (έστω spin-off) του Sinbad αλλά και OVA.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Gyakuten Saiban / Phoenix Wright Είχε φάση πώς έγινε το σημερινό, αλλά too much dramatisation. Τα "χτυπήματα" και ο αέρας. Όποιος θέλει να δει πώς ήταν η 3η case στο παιχνίδι: 17 parts είναι Next episode ξεκινάει η τελευταία case του πρώτου παιχνιδιού (είχε μπει και 5η μετά, αλλά ήταν της DS έκδοσης).
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 δεν μπορω να πω οτι το kabaneri ειναι attack on titan με αλλα αυτο το τεραστιο πραγμα στο τελος του ep (που ειναι και ζεματιστο) με εμποδιζει να το δω σαν κατι αλλο.
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ξεκινησα(μιας και ειναι περιεργη περιοδος)απο σειρες τα Kiznaiver(ενδιαφερον ψιλο πρωτοτυπη ιδεα αλλα δεν μου πολυ αρεσει η πλοκη ως τωρα και μερικοι χαρακτηρες) Hundred. Τιποτα το ιδιαιτερο ή πρωτοτυπο σαν anime αλλα περναει η ωρα και δεν βαριεμαι με τα επεισοδια(ισως επειδη δεν εχω και υψηλες προσδοκιες ). Flying Witch.Αυτο ακομα δεν ξερω τι περιμενα απο την σειρα αυτη πριν την ξεκινησω και εν μερη δεν ξερω γιατι την συνεχιζω και την βλεπω αλλα τελος παντων. παντως το ολο comedy που υποτιθεται εχει η σειρα δεν ειναι και οτι το καλυτερο και εν μερη δεν καταλαβαινω πως και εχει τοσα θετικα σχολια σε σχολια σε ξενα streaming site... Οσο για τον γνωστο δικηγορο,αν καταλαβα καλα παμε για την τελευταια δικη της season που λογικα θα την τραβηξουν μεχρι το τελος. Σαν σειρα ως τωρα παντως δεν μου αρεσει σχεδον καθολου αν και η μεταφορα απο οτι βλεπω απο το παιχνιδι ειναι ψιλο καλη,μαλλον δεν τραβαει και πολυ σαν anime. Ισως φταιει και το γεγονος οτι μου αρεσει πολυ και το detective conan(αν και δεν εχει και πολλη σχεση).
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Α, για το kiznaiver Η ιδέα είναι καλη αλλά το pacing το καταστρεφει
Darky Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Το Re: Zero γινεται ολο και καλυτερο, ενα επεισοδιο την εβδομαδα ειναι παρα πολυ λιγο, ειδικα το 7 ηταν κορυφη. Τουλαχιστον αυτην την φορα δεν χασανε χρονο με opening και ending, καταλαβαινουν τον κοσμο XD
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Το Re: Zero γινεται ολο και καλυτερο, ενα επεισοδιο την εβδομαδα ειναι παρα πολυ λιγο, ειδικα το 7 ηταν κορυφη. Τουλαχιστον αυτην την φορα δεν χασανε χρονο με opening και ending, καταλαβαινουν τον κοσμο XD Οπως εχω πει ειναι μακραν η αγαπημενη μου σειρα και ,οπως ειχε πει και ο Wozzap νομιζω πιο πισω, βοηθαει το γεγονος οτι θα βγουν 24 επεισοδια αλλιως αν ηταν μονο 12 ισως καποια πραγματακια σεναριακα αλλα και με χαρακτηρες να μην μου αρεσαν τοσο. Παντως αν και δεν εχει κατι το τρομερα καινουργιο η σειρα(κλασσικα ενας κατω των 18 βρισκεται χωρις λογο και αιτια σε ενα φανταστικο κοσμο)εχει παρα πολυ εξυπνο τον τροπο που προχωραει σε καθε επεισοδιο,κοινως αυτο που λεμε περιμενεις με αγωνια να δεις τι θα γινει στο επομενο. Κατι που κακα τα ψεματα στις περισσοτερες σειρες αυτης της season(και οχι μονο)σπανια το πετυχαινεις. Επισης και το Academia δεν ειναι κακο,αν και με προβληματιζει λιγο το πως θα τελειωσει αυτη η season(σε περιπτωση που δεν ανακοινωθει 2ρη),ισως να ξενερωσει κοσμο. Παντως και τα Hundred και Asterisk(και εν μερη και Netoge)ειναι και αυτες ψιλο ευχαριστες(στο να περασει η ωρα φυσικα)σειρες. Για το kabaneri λιγο φοβαμαι οπως εχω πει καθως εχουν περασει τοσα επεισοδια και απο σεναριο και υποθεση εχουμε δει πολυ λιγα πραγματα πραγμα καθολου καλο αν μιλαμε για 12επεισοδια σειρα.Εχει ομως καλη δραση τυπου Attack On Titan και καλο σχεδιο(βεβαια απεχθανομαι το μαλι του κεντρικου ηρωα αλλα αυτο ειναι ασχετο ) Σε σχεση με τις προηγουμενες season παντως αυτη ειναι σιγουρα απο τις καλυτερες που εχουμε δει σε γενικες γραμμες.
viper2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το gundam unicorn το βλέπει κανείς? Αν ναι ποιο είναι το επόμενο στην σειρα (χρονολογικά)? Άκυρο Μονο το seed αξιζει http://kotaku.com/5920413/the-gundam-multiverse-is-huge-and-confusing-and-were-here-to-help/
W0zzAp Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Α, για το kiznaiver Η ιδέα είναι καλη αλλά το pacing το καταστρεφει Το Kiznaiver δυστυχως και αυτο θα εχει 12 επς με βαση το myanimelist,αυτος ειναι ενας λογος.Επισης δεν εχει δειξει κατι το ιδιαιτερο αν και το στορυ μπορω να πω οτι ειναι πρωτοτυπο.Βεβαια απτην αλλη εχει παρα πολυ καλη αναπτυξη στους χαρακτηρες ενω εχουν βγει μονο 6επς σε αυτο του το δινω,αλλα πρεπει να δειξει κατι παραπανω για να γινει καλυτερη η σειρα. Το Re: Zero γινεται ολο και καλυτερο, ενα επεισοδιο την εβδομαδα ειναι παρα πολυ λιγο, ειδικα το 7 ηταν κορυφη. Τουλαχιστον αυτην την φορα δεν χασανε χρονο με opening και ending, καταλαβαινουν τον κοσμο XD Ναι ισχυει το anime αυτο συνεχιζει να με εκπλησσει θετικα με το 7ο επ να μπερδευει την κατασταση κανοντας το ακομα πιο ενδιαφερον.Αυτο που λες για τα op και ed το εχουν κανει σχεδον στα μισα επεισοδια πραγμα καλο γιατι δειχνει ολα τα 24 λεπτα. Οπως εχω πει ειναι μακραν η αγαπημενη μου σειρα και ,οπως ειχε πει και ο Wozzap νομιζω πιο πισω, βοηθαει το γεγονος οτι θα βγουν 24 επεισοδια αλλιως αν ηταν μονο 12 ισως καποια πραγματακια σεναριακα αλλα και με χαρακτηρες να μην μου αρεσαν τοσο. Παντως αν και δεν εχει κατι το τρομερα καινουργιο η σειρα(κλασσικα ενας κατω των 18 βρισκεται χωρις λογο και αιτια σε ενα φανταστικο κοσμο)εχει παρα πολυ εξυπνο τον τροπο που προχωραει σε καθε επεισοδιο,κοινως αυτο που λεμε περιμενεις με αγωνια να δεις τι θα γινει στο επομενο. Κατι που κακα τα ψεματα στις περισσοτερες σειρες αυτης της season(και οχι μονο)σπανια το πετυχαινεις. Επισης και το Academia δεν ειναι κακο,αν και με προβληματιζει λιγο το πως θα τελειωσει αυτη η season(σε περιπτωση που δεν ανακοινωθει 2ρη),ισως να ξενερωσει κοσμο. Παντως και τα Hundred και Asterisk(και εν μερη και Netoge)ειναι και αυτες ψιλο ευχαριστες(στο να περασει η ωρα φυσικα)σειρες. Για το kabaneri λιγο φοβαμαι οπως εχω πει καθως εχουν περασει τοσα επεισοδια και απο σεναριο και υποθεση εχουμε δει πολυ λιγα πραγματα πραγμα καθολου καλο αν μιλαμε για 12επεισοδια σειρα.Εχει ομως καλη δραση τυπου Attack On Titan και καλο σχεδιο(βεβαια απεχθανομαι το μαλι του κεντρικου ηρωα αλλα αυτο ειναι ασχετο ) Σε σχεση με τις προηγουμενες season παντως αυτη ειναι σιγουρα απο τις καλυτερες που εχουμε δει σε γενικες γραμμες. Το academia με βαση τον ρυθμο που παει εχω μια υποψια που μπορει να τελιωσει η σεζον,αν σκεφτουμε κιολας οτι στα 7 επς(13 θα εχει η σεζον) που εχουν βγει εχουν καλυφθει μονο τα 11 chapter του manga. Το Kabaneri απτην αλλη ενω εχει καλη δραση-σχεδιο-animation οπως ειπες εχει δεν δειχνει πολλα απο σεναριο,αλλα δεν υπαρχουν και πολλοι διαλογοι για να βοηθησουν την σειρα.Επεισοδια δεν εχουν ανακοινωσει ακομα αλλα με βαση τον γρηγορο ρυθμο το κοβω για 12-13 επς. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2016 από W0zzAp
viper2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το Kiznaiver δυστυχως και αυτο θα εχει 12 επς με βαση το myanimelist,αυτος ειναι ενας λογος.Επισης δεν εχει δειξει κατι το ιδιαιτερο αν και το στορυ μπορω να πω οτι ειναι πρωτοτυπο.Βεβαια απτην αλλη εχει παρα πολυ καλη αναπτυξη στους χαρακτηρες ενω εχουν βγει μονο 6επς σε αυτο του το δινω,αλλα πρεπει να δειξει κατι παραπανω για να γινει καλυτερη η σειρα. . Μονο 12 eps? Damn...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Είπα να συνεχίσω την 3η σαιζόν (Stardust Crusaders) του JoJo's Bizarre Adventure. The important things:
Nightshady Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Είπα να συνεχίσω την 3η σαιζόν (Stardust Crusaders) του JoJo's Bizarre Adventure. The important things: Την λατρεύω την σκηνή αυτή στο manga (που το 'χα διαβάσει πολλά χρόνια πριν την tv anime σειρά). Στο anime την κάνανε ακόμα καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα