Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καρφί για Shigurui πας. Τσέκαρε και Akatsuki no yoma και Samurai X trust and betrayal.

Hellsing ultimate, Fate Zero, KARAS.

Αυτά τα ολίγα πάνω πάνω από το κεφάλι μου.

Thnx.

Το Hellsing και τα Fate τα έχω δει, το Samurai X το έχω βάλει στα plan to watch, οπότε πάω για τα άλλα.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανένα παρόμοιο με το Basilisk: Kouga Ninpou Chou;

Επίσης, κάτι παρόμοιο με Blood Brothers/Vampire Hunter/Devil May Cry;

Τέλος, άλλο σαν το Mushi-shi;

Βαλε και το Akame ga kill καλου κακου αν δεν το εχεις δει.

Το devil may cry(αν και κλασσικα μεγαλος οπαδος των παιχνιδιων)ειναι απογοητευση πλεον μονο που αναφερεται το anime αφου ηταν στην καλυτερη μετριο.....

Δεν ξερω ποιος ακριβως εφταιγε στην μεταφορα του παιχνιδιου αλλα η εκτελεση ηταν το λιγοτερο τραγικη. Dante χωρις Devil Trigger ειναι για μηνυση που λεμε....

Σαν το Devil may cry(και αυτο ειχε παιχνιδι απο πισω του)ειναι ψιλο γνωστο το Gungrave. Αλλο αξιολογο(και αν σου διαβασει και το anime διαβασε οπωσδηποτε το manga Που εχει τελειωσει)ειναι και το ΠΑΡΑ πολυ καλο Claymore

Και το D gray man Μπορεις να δεις αν δεν το εχεις δει ηδη.

• Like 2
Δημοσ.

Claymore all ready seen και είναι όντως φοβερό! D gray man το έχω αρχίσει αλλά δεν με τραβάει τόσο...

Το Shigurui το άρχισα ήδη και είναι αρκετά καλό!

• Moderators
Δημοσ.

Καρφί για Shigurui πας. Τσέκαρε και Akatsuki no yoma και Samurai X trust and betrayal.

Hellsing ultimate, Fate Zero, KARAS.

Αυτά τα ολίγα πάνω πάνω από το κεφάλι μου.

Προσθέτω λίγο και την γνώμη μου σαν συμπληρωματικό διατροφής. :P

Shigurui μαυρίλα τελείως, δες το manga, στο anime δεν έχει όλο το στόρυ.

Rurouni Kenshin (Samurai X στην Αμερική δεν το λένε; ) είναι πολύ πιο ανάλαφρο, αλλά έχει και τις σοβαρές στιγμές του. Τα OVA πάντως που είναι prequel και (δεν άρεσε στον creator, αλλά spoilers) "sequel" είναι πιο σοβαρά. Έχει επίσης και 3 live action ταινίες που δεν είναι άσχημες, αλλά έχουν κοπεί πολλά φυσικά.

Ηellsing Ultimate, manga ή anime (πρόσεξε μην δεις την παλιά σειρά που φεύγει το σενάριο μετά), ό,τι θες, μια χαρά είναι και πλήρης η ιστορία. Badass Alucard is badass.

Karas δεν έχει manga αν δεν κάνω λάθος, συμπαθητικό anime πάντως και ωραίο main theme μουσικής.

Eπίσης αναφέρθηκε και το Claymore και ναι, πρέπει κι εκεί να διαβάσεις όλο το manga, μιας και έχει ολοκληρωθεί το στόρυ.

Δημοσ.

Τη σειρά, την ταινία αν και μου είπαν να τη δω πρώτη τελικά διαβάζοντας κατάλαβα ότι πρέπει να τη δω τελευταία και έτσι ξεκίνησα. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει μεγαλύτερη παρουσία η συγκεκριμένη σειρά. Εκτός και αν τα σκατώνει πολύ από κάποιο σημείο και μετά και είναι ανάξια λόγου. Πάντως στο 12 επεισόδιο που είμαι δίνει ρέστα.

Η ταινία είναι πιο απλή αλλά την έθαψαν επειδή δεν την κατάλαβαν (duality των χαρακτήρων)

Επίσης αν εχεις το γνωστό amv τοτε εχεις δει και το τέλος της ταινίας

• Moderators
Δημοσ.

Η ταινία είναι πιο απλή αλλά την έθαψαν επειδή δεν την κατάλαβαν (duality των χαρακτήρων)

Επίσης αν εχεις το γνωστό amv τοτε εχεις δει και το τέλος της ταινίας

Εγώ ακόμα έχω κολλήσει ότι είχα δει την ταινία και μου έκαναν εντύπωση τα πρόσωπα μισοφέγγαρα. Έπρεπε να περάσουν χρόνια για να μάθω ότι ήταν shoujo. :P

Δημοσ.

Bleach:Ichigo vs Yhwach.Ο Ichigo χωρις plot armor δεν προκειται να κερδισει.

Hunter x Hunter:Εχουν κανει ενα χαμο Hisoka με Chrollo,ωραιο chapter με πολυ δραση.

Επισης εχει βγει εδω και κατι μερες το Attack on Titan που ηταν ενα απτα καλυτερα chapter ολης της σειρας.

Πεθανε μαλλον ο Erwin μαζι με ολα τα ατομα που πηγαν μαζι του με πολυ brutal τροπο,ο Levi επρεπε να σκοτωσει τον πιθηκο τιτανα που τον ειχε μπροστα του,αλλα του ξεφυγε και απτην αλλη πλευρα θα πλακωθουν Eren-Armin vs Colossal Titan και Mikasa-Jean vs Armored Titan.

Δημοσ.

Εγώ ακόμα έχω κολλήσει ότι είχα δει την ταινία και μου έκαναν εντύπωση τα πρόσωπα μισοφέγγαρα. Έπρεπε να περάσουν χρόνια για να μάθω ότι ήταν shoujo. :P

Νταξ τώρα και εσύ...

=]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...