W0zzAp Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Και αυτό το βλέπω. Αλλά καλό είναι να δεις το Ane Happy μην κρίνεις από το εξώφυλλο. Btw Το Uchuu Patrol Luluco θυμίζει πολύ το Kill La Kill στο σχέδιο (Να μη πω και αυτό http://myanimelist.net/anime/8795/Panty___Stocking_with_Garterbelt?q=Pantie%20and%20Stocking).Ακόμη προσπαθεί να παει ποιο πολύ σε cartoon το σχέδιο (χωρίς να το κρίνω βέβαια). Προσωπικά προτιμώ από σχέδιο το γουτσου γουτσου προσωπάκι και τους Innocent Χαρακτήρες όπως στο もえたん (Moetan) http://myanimelist.net/anime/2367/Moetan?q=Moetan . Για να πάρετε μαι γεύση δείτε στο http://myanimelist.net/animelist/pc_magas (οκ οκ το ξέρω είμαι ψωνάρα και το δείχνω ) Nice list.Για το Uchuu Patrol ειναι η ιδια ομαδα που εφτιαξε το Kill la Kill γιαυτο και μοιαζουν σχεδιαστικα,αλλα και γενικα το χιουμορ που εχει.Για το Ane Happy θα το τσεκαρω αφου πρωτα δω το Netoge no Yome wa Onnanoko ja Na to Omotta(αλλο ενα anime με τεραστιο ονομα).
discoboyminimal Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 παιδια , μετα το fairytail και το SAO , τι να δω?? τετοια φαση
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ως τωρα απο μενα για anime που παρακολουθω Big Order. 4επεισοδια εχουν βγει ως τωρα και ειναι λιγο δυσκολο στο να καταλαβεις αρκετα πραγματα ακομα βεβαια ειναι ψιλο πρωτοτυπο απο πλευρας σεναριου κυριως οσον αφορα τον κεντρικο χαρακτηρα. Boku no hero academia Απο τα γνωστα anime της season αυτης(λογω και ψιλο φρεσκου manga). Τα πρωτα επεισοδια δεν μπορω να πω οτι με ξετρελαναν αλλα αργοτερα μολις περναει το ολο σκηνικο στην Ακαδημια ηρωων(οπως και το ονομα του )γινεται αρκετα καλυτερο στα πρωτα 5επεισοδια ως τωρα. Bungou Stray Dogs Οποιος κανει το λαθος(που ειχα κανει και εγω στην αρχη)και την προσπερασει την σειρα με βαση την ηλιθια συνοψη της σειρας απο τα διαφορα site τοτε χανει μια απο τις πιο ενδιαφερουσες σειρες της season αυτης. Μετα τα πρωτα 2 επεισοδια η σειρα αρχιζει και παιρνει πολυ τα πανω της οπου εμφανιζονται σιγα σιγα και οι κακοι της υποθεσης που λεμε,και βλεπουμε περισσοτερο και τους υπολοιπους της ομαδας σε δραση. 5 επεισοδια ως τωρα και η σειρα ειναι αρκετα καλη.Εχει και αρκετες κωμικες σκηνες αλλες βεβαια πετυχημενες και αλλες οχι(καθαρα προσωπικο γουστο). Μου θυμισε πολυ το Kekkai sensen Gakushen toshi asterisk 2 Ειναι δευτερη season το εν λογω anime αλλα ξεκινησα αυτες τις μερες να δω αν αξιζει μιας και εβλεπα καλα λογια για την δευτερη season σε σχεση με την πρωτη(πραγμα που ισχυει). Σαν anime δεν εχει κατι το ιδιαιτερο,κλασσικο τουρνουα με μαχες με οπλα και ενα κεντρικο πρωταγωνιστη που ψαχνει να βρει τι εχει απογινει η μεγαλυτερη αδελφη του που χαθηκε. Τιποτα το ξεχωριστο λοιπον σαν anime,θυμιζει αρκετα το Rakudai απο προηγουμενες season,και στην δευτερη season ειναι καλυτερες και μεγαλυτερες οι μαχες. Πιο πολυ για να μου γεμισει η εβδομαδα το ξεκινησα και θα το συνεχισω μιας και σταματησαν τα World Trigger και Fairy Tail που εβλεπα.12επεισοδια η πρωτη season και 4 ως τωρα η δευτερη Gyakuten Saiban Sono Shuntjitsu Igi Ari. Βασισμενη σε γνωστο παιχνιδι της εταιριας Capcom,μια σειρα που βασιζεται στις δικες ενως πρωταρη δικηγορου και πως τα καταφερνει απεναντι σε πολυ δυσκολες δικες. Η σειρα αυτη ειναι η δευτερη απογοητευση για μενα,οχι ομως σαν σειρα αυτη καθαυτη ή μεταφορα,αλλα περισσοτερο οτι μαλλον δεν γινεται να βγει κατι καλο απο το εν λογω παιχνιδι σε anime. Σαν σειρα 6 επεισοδιων ως τωρα, εχει τραγικη συνοχη μεταξυ των επεισοδιων και το κυριοτερο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν σε κανει να θελεις να βγουν πολλα επεισοδια καθως εν μερη δεν εχει και πολυ νοημα ή ενδιαφερον.Περισσοτερο φενεται να πετυχε το στυλακι του conan αλλωστε που δεν ειναι δικηγορικο. Την συνεχιζω αλλα μου ειναι απο τις πιο αδιαφορες σειρες αυτης της season. Koutetsujou no Kabaneri Η συγκριση για τους περισσοτερους με την πολυ γνωστη σειρα Attack on Titan ειναι αναποφευκτη και εν μερη απολυτως λογικο να το λενε αφου σε αρκετα σημεια(αλλα και εν μερη στην ιστορια)θυμιζει την γνωστη σειρα. Ειναι η σειρα που σιγουρα για μενα ξεχωριζει απο αυτη τη season κυριως για την δραση της σε συνδιασμο με καλο σχεδιο αν και θα ηθελα να ειχε λιγο παραπανω μπλα μπλα οσον αφορα τους χαρακτηρες και την ιστορια στα πρωτα 4 επεισοδια ως τωρα. Πολυ καλη σε γενικες γραμμες παντως(αν και την ειχα παρεξηγησει απο το trailer) Mayoiga Η σειρα αυτη δυστηχως ειναι στα πρωτα 4 επεισοδια που εχω δει(εχουν βγει 6 ως τωρα)ειναι η μεγαλυτερη απογοητευση για μενα της season αυτης.Ξεκιναει με ενα τεραστιο cast χαρακτηρων οι οποιοι βρισκονται σε ενα εγκαταλελημενο χωριο και ξαφνικα αρχιζουν να συμβενουν περιεργα πραγματα εκει(πιο πολυ στην αρχη αφορουν εξαφανιση ατομων),αλλα μετα τα πρωτα δυο επεισοδια πραγματικα εχασα καθε ενδιαφερον που ειχα βλεποντας την εξελιξη της σειρας.Δεν ξερω αν αργοτερα τα πραγαμτα γινονται πιο ενδιαφεροντα αλλα στα πρωτα επεισοδια τις περισσοτερες φορες κυριολεκτικα βαριομουν που τα εβλεπα(και μαλιστα στην αρχη του 5του επεισοδιου με πηρε ο υπνος πραγμα οχι καλο για μια σειρα ).Το εχω στα υποψην σε περιπτωση που αργοτερα γινει πιο ενδιαφερον παντως. Netoge No Yome wa Onnanako ja Nai to Ommota? ή οπως λεει η αγγλικη μεταφραση του And you thought there is never a girl online? Αυτη τη σειρα την ξεκινησα τελειως στην τυχη κυριως διαβαζοντας καποια σχολια κατω απο το πρωτο επεισοδιο και μου τραβηξε το ενδιαφερον. Οπως λεει και ο τιτλος αφορα περισσοτερο τις γυναικες gamers και τα στερεοτυπα που εχουν γινει γυρω απο αυτες οσον αφορα τα video games και βεβαια επικεντρωνεται σε μια απο αυτες η οποια αποκτα ψυχωση με αυτα. Συμπαθητικη σειρα παντως και ψιλο πρωτοτυπη απο πλευρας θεματος. Re Zero Kara Hajimerou Isekai Seikatsu Μακραν η αγαπημενη μου σειρα αυτης της season. Ηδη απο τα πρωτα 2 επεισοδια με τραβηξε περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη σειρα καθαρα λογω πρωτοτυπιας.Οι χαρακτηρες εχουν ενδιαφερον και σε αρκετα σημεια ειναι κωμικοι,αν και θα προτιμουσα να ανεφεραν λιγο καλυτερα πως ακριβως ο κεντρικος χαρακτηρας πηγε απο τον δικο μας κοσμο στον φανταστικο που ειναι τωρα. Επεισης τα τελευταια επεισοδια δεν ειναι τοσο καλα οσο τα πρωτα αλλα στο τελος καθε επεισοδιου παντα σου αφηνει το wtf για το τι νομιζες και τι θα γινει στο επομενο επεισοδιο. Την συνεχιζω εννοειται με παρα πολυ ενδιαφερον(στα θετικα οτι θα βγαλει 24επεισοδια). Sousei no Omyouji Σειρα που βασιζεται σε δυο μικρους εξορκιστες(θυμιζει παρα πολυ το kekkaishi). Ωραιο σχεδιο και αρκετες κωμικες σκηνες στην σειρα,αλλα προς το παρον στα πρωτα 5 επεισοδια δεν ξεχωριζει για τιποτα αλλο. Και αυτη την σειρα την βλεπω περισσοτερο για ποικιλια. Joker games και Kiznaiver ειναι επισης στα υποψη οπως επισης και το One piece που το ξαναξεκινησα οπως ειχα πει μετα πριν την μαχη με τον Donflamingo και τωρα το συνεχιζω κανονικα. 1
PC_MAGAS Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μου θυμισε πολυ το Kekkai sensen Gakushen toshi asterisk 2 Ειναι δευτερη season το εν λογω anime αλλα ξεκινησα αυτες τις μερες να δω αν αξιζει μιας και εβλεπα καλα λογια για την δευτερη season σε σχεση με την πρωτη(πραγμα που ισχυει). Σαν anime δεν εχει κατι το ιδιαιτερο,κλασσικο τουρνουα με μαχες με οπλα και ενα κεντρικο πρωταγωνιστη που ψαχνει να βρει τι εχει απογινει η μεγαλυτερη αδελφη του που χαθηκε. Τιποτα το ξεχωριστο λοιπον σαν anime,θυμιζει αρκετα το Rakudai απο προηγουμενες season,και στην δευτερη season ειναι καλυτερες και μεγαλυτερες οι μαχες. Πιο πολυ για να μου γεμισει η εβδομαδα το ξεκινησα και θα το συνεχισω μιας και σταματησαν τα World Trigger και Fairy Tail που εβλεπα.12επεισοδια η πρωτη season και 4 ως τωρα η δευτερη Είσαι του Harem Club και συ;
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Είσαι του Harem Club και συ; Οχι τοσο απλα βαριεμαι να εχω μονο 1-2σειρες να βλεπω. Αλλωστε ακομα και τα μεγαλα ongoing anime τυπου naruto,one piece εχουν αρκετο fan service. Αλλωστε το ειπα οτι δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο η παραπανω σειρα απλα ειναι να μην βαριεσαι
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εχω να ρίξω για το Χ ότι πρόκειται σίγουρα για διαμαντάρα μέχρι τώρα. Ο μόνος λόγος που δεν το είχα δει τόσο καιρό (και ήθελα) ήταν επειδή δεν το έβρισκα πουθενά. Τώρα που το βλέπω λέω ότι έχει γίνει έγκλημα.
W0zzAp Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 παιδια , μετα το fairytail και το SAO , τι να δω?? τετοια φαση Οτι γουσταρεις βλεπεις,δες εδω καποια related anime με αυτα που ειδες,αν θες διαβασε και τι γραφουν:http://myanimelist.net/anime/6702/Fairy_Tail/userrecs http://myanimelist.net/anime/11757/Sword_Art_Online/userrecs Οσο για τα χαρεμια απο πανω,νταξει ολες αυτες οι σειρες απλα βλεπονται,χαλαρα για χαβαλε και για να περασει η ωρα.Απτα πρωτα της κατηγοριας που εγιναν γνωστα ειναι το Love Hina που εκανε καποια εντυπωση.Aπο κει και περα για να τραβηξουν κοσμο βαζουν full fanservice,αλλα βεβαια censored για να αγορασουν οι Ιαπωνες τα dvd-blu ray που βγαινουν uncensored και πανω κατω ολα μεταξυ τους ειναι ιδια στο στορυ,στις σκηνες δρασεις,στο σχεδιασμο,αλλα πιο πολυ στους χαρακτηρες. 1
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 παιδια , μετα το fairytail και το SAO , τι να δω?? τετοια φαση Προφανως και Log Horizon και Grimgar μιας και περισσοτερο φανταζομαι οτι τα βαζεις διπλα διπλα επειδη σου θυμιζουν mmo στο περιπου. Κωμικο ειναι και το περσινο KonoSuba που μοιαζει με τα παραπανω σε καποια σημεια. Να μην ξεχασω βεβαια και το Overlord. 2
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέχρι στιγμής κραταω το sakamoto & mayoiga. Στα maybe dropped είναι Stray dogs, kiznaiver, kabaneri, flying witch. Παραπολλα dropped μαζί με το macross Delta. Υγ. Προφανώς και βλέπω kagewani επειδή όχι μονο είναι καλό (για low budget) αλλά είχε και sekkou boys tribute =] Εχω να ρίξω για το Χ ότι πρόκειται σίγουρα για διαμαντάρα μέχρι τώρα. Ο μόνος λόγος που δεν το είχα δει τόσο καιρό (και ήθελα) ήταν επειδή δεν το έβρισκα πουθενά. Τώρα που το βλέπω λέω ότι έχει γίνει έγκλημα.X the movie or the series?Ή κάτι άλλο?
W0zzAp Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Βγηκαν νεα για το Dragon Ball Super,στο επομενο arc θα υπαρχει ο Future Trunks και καποιο εχθρος ονοματι Goku Black(υποθετω καποια κακη version του Goku απο αλλο universe????) το οποιο ανεφερε ο Toriyama. http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-05-09/dragon-ball-super-anime-starts-future-trunks-arc-in-june/.101915
Grim Ripper Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Λέτε το dragonball af (april fools ή after future) να γίνει πραγματικότητα τελικά; 1
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέχρι στιγμής κραταω το sakamoto & mayoiga. Στα maybe dropped είναι Stray dogs, kiznaiver, kabaneri, flying witch. Παραπολλα dropped μαζί με το macross Delta. Υγ. Προφανώς και βλέπω kagewani επειδή όχι μονο είναι καλό (για low budget) αλλά είχε και sekkou boys tribute =] X the movie or the series? Ή κάτι άλλο? Re zero??Academia??
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 X the movie or the series? Ή κάτι άλλο? Τη σειρά, την ταινία αν και μου είπαν να τη δω πρώτη τελικά διαβάζοντας κατάλαβα ότι πρέπει να τη δω τελευταία και έτσι ξεκίνησα. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει μεγαλύτερη παρουσία η συγκεκριμένη σειρά. Εκτός και αν τα σκατώνει πολύ από κάποιο σημείο και μετά και είναι ανάξια λόγου. Πάντως στο 12 επεισόδιο που είμαι δίνει ρέστα. 1
groot Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Κανένα παρόμοιο με το Basilisk: Kouga Ninpou Chou; Επίσης, κάτι παρόμοιο με Blood Brothers/Vampire Hunter/Devil May Cry; Τέλος, άλλο σαν το Mushi-shi;
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Κανένα παρόμοιο με το Basilisk: Kouga Ninpou Chou; Καρφί για Shigurui πας. Τσέκαρε και Akatsuki no yoma και Samurai X trust and betrayal. Επίσης, κάτι παρόμοιο με Blood Brothers/Vampire Hunter/Devil May Cry; Hellsing ultimate, Fate Zero, KARAS. Αυτά τα ολίγα πάνω πάνω από το κεφάλι μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα