Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν εχω δει το Gantz και δεν νομιζω να το δω,αλλα εχω σκεφτει να διαβασω το manga μιας και ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απο το anime.Το εχεις διαβασει???Αξιζει να το δοκιμασω??? Ως συνήθως με anime που βγαίνουν στην μέση του manga, κάνει adaptation την αρχή και μετά κάνει τα δικά του. Δεν είναι από τα πιο χαρούμενα πράγματα γενικά και προς το τέλος το "WTF" factor ανεβαίνει. Why not. 1
viper2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) δεν μπορω δεν μπορω δεν δεν Επεξ/σία 30 Απριλίου 2016 από viper2005
W0zzAp Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Στο Sakamoto αρχιζω να γελαω πριν αρχισει το επεισοδιο,εκει που λεει ο αφηγητης cool,cooler,coolest με την ιαπωνικη προφορα .Το 2ο μισο του σημερινου ολα τα λεφτα,εμοιαζε καποιες στιγμες με θριλερ και η παραπανω σκηνη πολυ γελιο. Στο Mayoiga μονο ενα θα πω:WTF!!!!!!! Gyakuten Saiban:Σημερα μου αρεσε πιο πολυ απτα προηγουμενα για καποιο λογο.Απλα εχω καποιες ερωτησεις: Ο Naruhodo θα ειναι παντα δικηγορος υπερασπισης και απεναντι του ο αλλος με τα κοκκινα κατηγορος??Θα χασει καμια δικη ποτε του??Θα γινει κανα plot twist και το θυμα που υπερασπιζεται να ειναι τελικα ο θυτης??Μαλλον πολλα περιμενω . 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Στο Sakamoto αρχιζω να γελαω πριν αρχισει το επεισοδιο,εκει που λεει ο αφηγητης cool,cooler,coolest με την ιαπωνικη προφορα .Το 2ο μισο του σημερινου ολα τα λεφτα,εμοιαζε καποιες στιγμες με θριλερ και η παραπανω σκηνη πολυ γελιο. Στο Mayoiga μονο ενα θα πω:WTF!!!!!!! Gyakuten Saiban:Σημερα μου αρεσε πιο πολυ απτα προηγουμενα για καποιο λογο.Απλα εχω καποιες ερωτησεις: Ο Naruhodo θα ειναι παντα δικηγορος υπερασπισης και απεναντι του ο αλλος με τα κοκκινα κατηγορος??Θα χασει καμια δικη ποτε του??Θα γινει κανα plot twist και το θυμα που υπερασπιζεται να ειναι τελικα ο θυτης??Μαλλον πολλα περιμενω . Πάντα defence attorney είναι. Ο Edgeworth (χρησιμοποιώ τα αγγλικά ονόματα) είναι ο "rival". Για plot twists...εξαρτάται.
Alastor192 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 shingeki no bahamut εχει δει κανεις? Αξιζει?
viper2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 shingeki no bahamut εχει δει κανεις? Αξιζει? οι μαχες σιγουρα, για τα υπολοιπα δεν ξερω. Επισης θα βγει η δευτερη σεζον σε μερικες μερες?
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Στο Sakamoto αρχιζω να γελαω πριν αρχισει το επεισοδιο,εκει που λεει ο αφηγητης cool,cooler,coolest με την ιαπωνικη προφορα .Το 2ο μισο του σημερινου ολα τα λεφτα,εμοιαζε καποιες στιγμες με θριλερ και η παραπανω σκηνη πολυ γελιο. Στο Mayoiga μονο ενα θα πω:WTF!!!!!!! Gyakuten Saiban:Σημερα μου αρεσε πιο πολυ απτα προηγουμενα για καποιο λογο.Απλα εχω καποιες ερωτησεις: Ο Naruhodo θα ειναι παντα δικηγορος υπερασπισης και απεναντι του ο αλλος με τα κοκκινα κατηγορος??Θα χασει καμια δικη ποτε του??Θα γινει κανα plot twist και το θυμα που υπερασπιζεται να ειναι τελικα ο θυτης??Μαλλον πολλα περιμενω . Να σου πω την αληθεια,εχω την εντυπωση οτι τελικα το γεγονος οτι το πανε σαν μεταφορα του παιχνιδιου(αν και το τρεχουν λιγο)μαλλον αυτο ειναι το προβλημα της σειρας. Κοινως ισως ηταν καλυτερο να βλεπαμε ακομα και τις πρωτες υποθεσεις να ηταν τελειως διαφορετικες απο τα παιχνιδια και προσαρμοσμενες στα επεισοδια που εχουν σκοπο να δειξουν. Σε αυτο εν μερη καταλαβαινεις για το αν θα χασει ή οχι κιολας. Εγω που βλεπω που και που και το Detective Conan σιγουρα δεν μου αρεσει οπως κανουν τις υποθεσεις αλλα και τον τροπο που συνδεουν τα στοιχεια,παρολα αυτα εχω συνηθισει και δεν πολυ εχω θεμα. Παλι καλα που εχει και την κοπελιτσα βοηθο ο Naruhodo και σπαει καπως την μονοτονια αυτων των δυο(ασε που ο Naruhodo αν και κεντρικος χαρακτηρας ειναι και παρα πολυ νουμπας και μου την ψιλο σπαει αυτο ). Για το mayoiga δεν το εχω δει ακομα αρα δεν μπορω να πω. Για το Ushio ωραιο απο πλευρας δρασης ως τωρα(σε σχεση με τα δεδομενα της σειρας παντα),αλλα δεν μου πολυ αρεσει ο ρυθμος της season ως τωρα και πως βλεπεις ωρες ωρες ατομα να πεταγονται απο το πουθενα χωρις λογο και αιτια. Το kabaneri ακομα δεν εχει δειξει κατι το συναρπαστικο και απλα βλεπεται. Μονο το Re Zero οπως ειχα πει και πιο παλια μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον παρα πολυ αυτη τη season. Τελος αντε να δουμε και στο επομενο One Piece αν και πως θα δειξουν τον Kaido. Παντως στα τελευταια επεισοδια μου αρεσε πολυ το backstory του Sabo σε σχεση με τα πολυ πιο παλια επεισοδια σε πιο μικρη ηλικια,ηταν πολυ πιο ευχαριστα στο να τα παρακαλουθεις.
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ποια η γνώμη σας για το σημερινό dbsuper? Πάλι καλά που δεν καταστράφηκε όλο το σύμπαν με το κάλεσμα του super shenron.
W0zzAp Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Το DBS δεν εγινε τιποτα σπουδαιο.Ο super shenron αρκετα καλος εμφανισιακα αν και εκαναν ενα 5λεπτο μεχρι να τον δειξουν ολοκληρο.Ο king of everything ηρθε και εφυγε.Ολο το επ θα μπορουσαν να το ειχαν κανει σε 10 λεπτα το πολυ,αλλα το τραβηξαν Πολυ καλο και το Boku no Hero Academia με την εμφανιση του Aizawa και τα αθλητικα τεστ που κανουν. Re:Zero Kara σαν το προηγουμενο επεισοδιο ηταν,αρκετα ηρεμο,αλλα στο τελος το γκαζωσε(υπαρχει σκηνη μετα το ending theme).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ολο το επ θα μπορουσαν να το ειχαν κανει σε 10 λεπτα το πολυ,αλλα το τραβηξαν Every Dragonball episode ever.
W0zzAp Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Every Dragonball episode ever. Πιο σωστα every toei animation episode..............
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 yay new chapters OP/Bleach Δευτεριάτικα... Πάλι break το ΟP... !_@#$*(_#!)(@$_!@#)*$%!_@)*!#5
W0zzAp Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Bleach:Ηρθε η ωρα να δουμε και τον Ichigo σε δραση(καλως η κακως)που εχει χαθει τελειως τα τελευταια 50 chapter. One Piece:Ωραιο chapter,και εκει που παμε να δουμε ενα συγγενη του Sanji παρε το break στην μαπα......... Επισης ανακοινωθηκε 2η σεζον του Ajin για τον Οκτωβρη.Η σειρα μου αρεσε αρκετα οποτε καλοδεχουμενη:http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-05-02/ajin-tv-anime-gets-2nd-season-in-october/.101709
Grim Ripper Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Να δω πότε θα τελειώσει η βλακεία που λέγεται Bleach. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα