guardianx71 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Εχει δει κανεις τις 3 ταινιες Kara no Kyokai - Garden of Sinners? Nαι , αν και αυτη η χρονική μετάβαση απο movie σε movie , μπρος και πίσω στο χρονο στα γεγονότα δλδ μου την έσπαγε , οι ταινίες οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν αρκετά καλές. P.S. Το μοναδικό παράπονο μου ήταν ότι ήθελα να δώ περισσότερο την αδερφή του . Μου άρεσε περισσότερο σαν χαρακτήρας
medgio01 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Για οσους κοιτανε Bleach και δεν εχουν ξενερωσει στις 4 Δεκεμβριου βγαινει Νew Bleach Movie[Jigoku Hen (Hell Chapter)].Παρτε ενα link με περισσοτερα info. Kαι εδω το trailer : http://www.youtube.com/watch?v=6yIVUiUNQc4 Το εχω αρχισει και κολλησα,σημερα μονο ειδα καμια 20αρια επεισοδια.Νομιζω το καλυτερο απ'οτι εχω δει...αντε και το Fullmetal Alchemist.
medgio01 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Για οσους κοιτανε Bleach και δεν εχουν ξενερωσει στις 4 Δεκεμβριου βγαινει Νew Bleach Movie[Jigoku Hen (Hell Chapter)].Παρτε ενα link με περισσοτερα info. Kαι εδω το trailer : http://www.youtube.com/watch?v=6yIVUiUNQc4 Το εχω αρχισει και κολλησα,σημερα μονο ειδα καμια 20αρια επεισοδια.Νομιζω το καλυτερο απ'οτι εχω δει...αντε και το Fullmetal Alchemist.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Demon Prince Enma! Ειδα και τα 4 OAV και μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλα και ψυχο-τρομακτικα.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Demon Prince Enma! Ειδα και τα 4 OAV και μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλα και ψυχο-τρομακτικα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τελευταία είδα το Trigun που έλεγα να δω καιρό τώρα. Μου άρεσε κι ας μην ήταν κάτι special. Είδα επίσης και το Tengen Toppa Gurren Lagann και πωρώθηκα. Μου την δίνει που στις 2 ταινίες που είναι βασικά τα επεισόδια σε συμπυκνωμένη κατάσταση, άλλες σκηνές είναι καλύτερες και άλλες χειρότερες απ'ότι στην σειρά. Περιμένω Hellsing OVA VIII (όπως αρκετοί μάλλον) και έχουμε και την 3η σαιζόν του Black Lagoon (Roberta's Blood Trail). Από manga τα γνωστά, Naruto, Berserk, Franken Fran and stuff.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τελευταία είδα το Trigun που έλεγα να δω καιρό τώρα. Μου άρεσε κι ας μην ήταν κάτι special. Είδα επίσης και το Tengen Toppa Gurren Lagann και πωρώθηκα. Μου την δίνει που στις 2 ταινίες που είναι βασικά τα επεισόδια σε συμπυκνωμένη κατάσταση, άλλες σκηνές είναι καλύτερες και άλλες χειρότερες απ'ότι στην σειρά. Περιμένω Hellsing OVA VIII (όπως αρκετοί μάλλον) και έχουμε και την 3η σαιζόν του Black Lagoon (Roberta's Blood Trail). Από manga τα γνωστά, Naruto, Berserk, Franken Fran and stuff.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 η 3 season του Black Lagoon είναι κάτι σαν OVA νομίζω
viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) shiki... http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=7268 μου κοπηκε το αιμα σε αυτο το σημειο... Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2010 από viper2005
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 η 3 season του Black Lagoon είναι κάτι σαν OVA νομίζω Πάλι με επεισόδια φαίνεται να παίζει πάντως, είδα το πρώτο και περιμένω το δεύτερο να "έρθει". Το manga περιμένω να προχωρήσει κάμποσο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6645 5 episodes, OVA
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ok, OVA it is then. Πού είναι το πρόβλημα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 το ότι αργούν να βγουν μιας και δεν είναι εβδομαδιαία το καλό βέβαια είναι ότι έχω διαβάσει το manga οπότε ξέρω τι θα γίνει...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 το ότι αργούν να βγουν μιας και δεν είναι εβδομαδιαία το καλό βέβαια είναι ότι έχω διαβάσει το manga οπότε ξέρω τι θα γίνει... True... Παρομοίως για το manga, αλλά όπως και με το Hellsing, θέλω να δω πώς θα είναι animated.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα