Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ξεχάσουμε να γράψουμε όποτε δούμε κάποιον να ζητάει spoiler tags. -_-

Γιατι να γραφουμε σε spoilers μπορεις να μου εξηγησεις??? Ειμαστε που ειμαστε 5-6ατομα ολοι και ολοι αυτοι που γραφουμε και βλεπεις αλλωστε και τι ενδιαφερον υπαρχει και για την υπαρχουσα νεα season για να κατσουμε να βαζουμε σε spoilers

Εδω σε μεγαλυτερα site του εξωτερικου που μαζευουν απιστευτα παραπανω κοσμο και βλεπεις και δεν υπαρχει αυτο για τα spoilers ή υπαρχουν ξεχωριστα θεματα ειτε για τα mainstream manga/anime,ειτε για ολα τα anime της νεας season και εμεις για τα λιγα ατομα που μπαινουμε στον κοπο και σχολιαζουμε για ανταλλαγη αποψεων να βαλουμε και spoilers???

Εγω πχ που απο τις προηγουμενες season βλεπω καποια anime που στην ουσια μονο με τον Wozzap ειναι που κουβεντιαζω πρεπει να καθομαστε 2 ατομα να γραφουμε σε spoiler για ποιο λογο???

Και στην τελικη το θεμα υτο ανοιχτηκε περισσοτερο(οπως λεει ο τιτλος)για anime που εχουμε ηδη δει ασχετως αν κρατηθηκε το ιδιο θεμα μεχρι και σημερα επειδη δεν υπηρχε πρωτοβουλια πιο παλια για καποιο νεο topic οπου μπορουσε πχ να υπηρχε ο κανονισμος να γραφονται σε spoiler πχ σχολια για τις νεες σειρες της season.

Ξερεις πολυ καλα και σε αλλα θεματα οτι δεν ειμαι κατα των spoiler αρκει ομως να υπαρχουν περιορισμοι οπως καλη ωρα και στις κανονικες σειρες.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατι να γραφουμε σε spoilers μπορεις να μου εξηγησεις???

Γιατί είναι ο γενικός κανόνας του section του κινηματογράφου, τυπικά μόνο αν υπάρχει "προειδοποήση" στον τίτλο επιτρέπονται...

• Like 2
Δημοσ.

Το spoiler έχει νόημα αν θες να γράψεις σεντόνι ή κάτι άσχετο με το thread για να μην βγει off topic.

Το Spoiler το βλεπουμε στο Insomnia οπως ειπα και στις σειρες ή ταινιες για ατομα που θελουν να πουν την γνωμη τους για ενα επεισοδιο αλλα να μην ενοχλησουν τον αλλο που δεν το εχει δει ακομα.

Φυσικα τα spoiler σε τετοιες στιγμες γραφονται καθως καποιος βαριεται να ανοιξει ενα θεμα που να ειναι spoiler free.

Για παραδειγμα να υπηρχε ενα θεμα αφιερωμενο στο Dragonball που να ελεγε spoiler free μονο για τα παλια επεισοδια και spoilers για σχολιασμο στα νεα επεισοδια,και να υπηρχε και ενα αλλο θεμα spoiler free για τα νεα επεισοδια.

Γιατί είναι ο γενικός κανόνας του section του κινηματογράφου, τυπικά μόνο αν υπάρχει "προειδοποήση" στον τίτλο επιτρέπονται...

Γραφουμε σε θεμα που λεγεται(και αρα και ο λογος που ανοιχτηκε ηταν) ''Manga και anime που σας αρεσαν'' που ακριβως κολλαει αυτο που γραφεις??? Κοινως τι σχεση εχουν τα manga(μιας αναφερονται φυσικα στο θεμα αυτο)με τον κινηματογραφο για να ισχυουν οι γενικοι κανονες???

Δεν εχω κανενα προβλημα αγαπητε να γραφω σε spoiler αν κατι αλλο ειχε αναφερθει απο αυτον που ανοιξε το θεμα ή επειδη ακριβως εξακολουθουμε να το χρησιμοποιουμε αυτο να υπηρχε μια διορθωση στο αρχικο post απο καποιο moderator(αν γινεται φυσικα αυτο)που να αναφερει αυτο το πραγμα.

Δεν νομιζω να γραφω καποια παραλογα πραγματα ή κατι ανευ λογικης.

Αυτα που γραφω μαλιστα θα μπορουσαν να βοηθησουν και νεα ατομα που θελουν να συμμετεχουν στο θεμα αυτο.

Για αλλα εκτως θεματος πραγματα που εχουν γραφτει(οπως πχ για το γνωστο παιχνιδι του yu gi oh)δεν ειδα τετοια αντιδραση ή ενοχληση(βεβαια τα ατομα το μεταφερανε σε αλλο θεμα για να ειμαι δικαιος).

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα ίδια θα σου πει κι οποιοσδήποτε mod, στείλε pm και ρώτα...

Επίσης τυπικά απαγορεύεται να postάρουμε μέχρι και link για online manga reader...

Δημοσ.

Τα ίδια θα σου πει κι οποιοσδήποτε mod, στείλε pm και ρώτα...

Επίσης τυπικά απαγορεύεται να postάρουμε μέχρι και link για online manga reader...

Για το δευτερο εχεις δικιο φυσικα(περι δικαιωματων).Για το πρωτο μαλλον εγω εχω δικιο γιατι δυστηχως υπαρχει μια μικρη τρυπουλα μεταξυ κανονισμων και στον χωρο που εχει μπει αυτο εδω αφου αφορα και τα manga που προφανως δεν εχουν σχεση με τον κινηματογραφο.

Δεν θα δωσω αλλο εκταση και το σταματαω εδω(συγνωμη για τα σεντονια με wall of text) απλα καλο ηταν να αναφερθει/ξεκαθαριστει αυτο(ή αν γινεται καποια στιγμη στο μελλον να γινει)οχι μονο για οσους συμμετεχουν τωρα αλλα και για αλλα νεα ατομα μιας και δεν νομιζω να υπαρξει ορεξη/διαθεση για νεο θεμα.

Δημοσ.

Off Topic

Το θεμα για τα spoilers που εχει γινει,μπορει να κανει μια βολτα απο δω καποιος moderator να το ξεδιαλυνει.

On Topic

Καλο το 4ο του Joker Game.Παλι ειναι διαφορετικος ο κεντρικος χαρακτηρας σε αυτο το επ και δεν ξερω αν καθε βδομαδα ετσι θα το πηγαινει.Στην αρχη χαθηκα λιγο στην μεταφραση,αλλα στο τελος καταλαβα τι επαιζε το οποιο ηταν και ολο το ζουμι του επεισοδιου.Μου αρεσει αρκετα ο ρυθμος δεν ειναι καθολου γρηγορος παροτι εχει μονο 12 επς.Βεβαια λογω των πολλων διαλογων που υπαρχουν και των πολλων γεγονοτων που συμβαινουν δεν το κανει καταλληλο για ολους,αφου μπορει καποιος να το βρει βαρετο και μπερδευτικο.

Δημοσ.

Off Topic

Το θεμα για τα spoilers που εχει γινει,μπορει να κανει μια βολτα απο δω καποιος moderator να το ξεδιαλυνει.

On Topic

Καλο το 4ο του Joker Game.Παλι ειναι διαφορετικος ο κεντρικος χαρακτηρας σε αυτο το επ και δεν ξερω αν καθε βδομαδα ετσι θα το πηγαινει.Στην αρχη χαθηκα λιγο στην μεταφραση,αλλα στο τελος καταλαβα τι επαιζε το οποιο ηταν και ολο το ζουμι του επεισοδιου.Μου αρεσει αρκετα ο ρυθμος δεν ειναι καθολου γρηγορος παροτι εχει μονο 12 επς.Βεβαια λογω των πολλων διαλογων που υπαρχουν και των πολλων γεγονοτων που συμβαινουν δεν το κανει καταλληλο για ολους,αφου μπορει καποιος να το βρει βαρετο και μπερδευτικο.

Μιας και ειδα στην εν λογω σειρα οτι τελικα γινεται καλυτερη(αν κρινω και απο βαθμολογιες)μαλλον θα την ξεκινησω και εγω και ελπιζω οντως να μου αρεσει αν και αρχικα απο πλοκη/σεναριο δεν με πολυγεμιζε. Ειδωμεν.

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε και το πρώτο κανονικής διάρκειας trailer του "Batman: The Killing Joke". Για να δούμε θα είναι τόσο σοκαριστικό και βίαιο όσο λένε!

Το trailer εδώ!

Δημοσ.

^ Γι' αυτό λέω ότι θέλουμε νέο thread για comic books/comic based animation. :P

Και γιατι δεν το ανοιγεις εσυ?:D

Εγω θα ανοιγα ξεχωριστο θεμα ειτε για manga ξεχωριστα ειτε για spoiler free manga ή anime αλλα δεν υπαρχει μεγαλη συμμετοχη ηδη στο παρον θεμα για να αξιζει να ανοιχτει καινουργιο.

• Moderators
Δημοσ.

Naruto Shippuden anime:

Από την μέση (περίπου? To skip-αρα αρκετά) του σημερινού επεισοδίου, φεύγει από Itachi filler και γυρνάει στο κανονικό (επιτέλους).

Next episode:

Kaguya ^_^

Edit:

Και κάτι άσχετο. :P

Δημοσ.

Πολυ καλο το Assasination Classroom και πολυ Badass ο Korosensei.Ωραιο το backstory αν και μου φανηκε πολυ μικρο και δεν φανηκε πολυ καλα η σχεση του με την Yukimura,η οποια ηταν ο λογος που εγινε δασκαλος.

Επισης και το Kabaneri καλουτσικο,πιο ηρεμο απτα προηγουμενα 2 επς,αλλα πολυ καλο το τελος που εδειξε την αλλη πλευρα των πρωταγωνιστων.

Αυτο που θελουν να πιουν αιμα μου θυμισε Blade B)

Και κάτι άσχετο. :P

Δεν εχω δει το Gantz και δεν νομιζω να το δω,αλλα εχω σκεφτει να διαβασω το manga μιας και ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απο το anime.Το εχεις διαβασει???Αξιζει να το δοκιμασω???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...