micos000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Με είπανε για δύο παιδικά που έχει μάχες με σπαθιά.το πρώτο τελείωνε σε φορτρες και το δεύτερο χεξ ή ντεξ κάπως έτσι.Μια βοήθεια να τα βρω Για το πρώτο, τα μόνα που βρίσκω είναι το Tank Knight Fortress το οποίο είναι με ρομπότ, το Iron fortress που είναι με ζόμπι και δύο macross που είναι με εξωγήινους. Μια ομολογουμένως εκτενή λίστα με anime που περιέχουν μάχες με σπαθιά είναι εδώ. Για το 2ο δε βρίσκω τίποτα.
viper2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Βγήκαν τα spoilers για το yugioh http://tachishini.tumblr.com/post/143242399662/yu-gi-oh-the-darkside-of-dimensions =]
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Gyakuten Saiban - αυτή τη φορά στο Animefreak έβαλαν από άλλο group την μετάφραση, οπότε είχε τα αγγλικά ονόματα, όπως στο παιχνίδι. Στο game πάντως, ο Phoenix λιποθυμούσε αφού έβλεπε την channeled Mia για πρώτη φορά και του έδινε το τελευταίο clue έξω από την αίθουσα, αφού έκαναν μικρό διάλλειμα για να συνέλθει. Και ναι, έβαλαν το Cornered αυτή τη φορά. Το αντίστοιχο case in-game: (βέβαια, μιας και είναι walkthrough, περνάει τα περιττά pressings στο κάθε τι που λέει ο μάρτυρας και σου δίνουν στοιχεία αν δεν είσαι σίγουρος.) Και στο επόμενο ξεκινάει η Silver Samurai case. (και έχει μια κουλή witness...) Γενικά είμαι πολύ φαν της σειράς στα παιχνίδια, αλλά είναι πολύ γρήγορο το pace στο anime...
W0zzAp Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Να πω την αληθεια δεν μου αρεσε το Gyakuten Saiban με το πως εγινε η δικη. Εκτος του σημαντικου στοιχειου που ουτε καν ειδε ο πρωταγωνιστης(την αποδειξη εννοω),στην ουσια τoν εσωσε η Mia μεσω της αδερφης της με ενα πνευματικο τροπο(WTF!!!!),δειχνοντας μια λιστα στον White,που αντι να πει τι βλακειες ειναι αυτα που γραφεις,λεει εγω την σκοτωσα(lol).Εντομεταξυ ειναι λες και ο Δικαστης βγαζει την αποφαση και οχι οι ενορκοι.Καλα δεν περιμενα να ηταν σαν την πραγματικοτητα,αλλα καποια πραγματα δεν μου αρεσουν,ισως να φταει και ο ρυθμος της σειρας που ειναι γρηγορος.Νταξει την σειρα θα την δω με αλλο ματι και ελπιζω οι επομενες δικες να ειναι καλυτερες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Να πω την αληθεια δεν μου αρεσε το Gyakuten Saiban με το πως εγινε η δικη. Εκτος του σημαντικου στοιχειου που ουτε καν ειδε ο πρωταγωνιστης(την αποδειξη εννοω),στην ουσια τoν εσωσε η Mia μεσω της αδερφης της με ενα πνευματικο τροπο(WTF!!!!),δειχνοντας μια λιστα στον White,που αντι να πει τι βλακειες ειναι αυτα που γραφεις,λεει εγω την σκοτωσα(lol).Εντομεταξυ ειναι λες και ο Δικαστης βγαζει την αποφαση και οχι οι ενορκοι.Καλα δεν περιμενα να ηταν σαν την πραγματικοτητα,αλλα καποια πραγματα δεν μου αρεσουν,ισως να φταει και ο ρυθμος της σειρας που ειναι γρηγορος.Νταξει την σειρα θα την δω με αλλο ματι και ελπιζω οι επομενες δικες να ειναι καλυτερες. Στο παιχνίδι η Mia δίνει την λίστα στον Phoenix κι εκείνος την διαβάζει και μετά αυτή λέει στον White να ομολογήσει, αλλιώς η λίστα θα πάει στον Τύπο (yep, εκβιασμός μέσα στην δίκη. ). Γενικά ο δικαστής είναι ο μόνος που βγάζει την απόφαση (και στα παιχνίδια ειδικά δεν στροφάρει πολύ γρήγορα...). Επίσης κάτι άλλο που είναι γνωστό για τα PW (ακριβώς για να μπορείς να κερδίσεις) είναι ότι η ψευδορκία πάει σύννεφο Τα περισσότερα από αυτά δεν θα πέρναγαν καν από κανονική δίκη, οπότε...take it with a (big) grain of salt. Το θέμα άλλωστε στο παιχνίδι είναι να βρεις τα σωστά στοιχεία και να τα δείξεις, ενώ αν το βλέπεις autopilot (ειδικά στο anime) χάνει αρκετά νομίζω. 1
W0zzAp Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Στο παιχνίδι η Mia δίνει την λίστα στον Phoenix κι εκείνος την διαβάζει και μετά αυτή λέει στον White να ομολογήσει, αλλιώς η λίστα θα πάει στον Τύπο (yep, εκβιασμός μέσα στην δίκη. ). Γενικά ο δικαστής είναι ο μόνος που βγάζει την απόφαση (και στα παιχνίδια ειδικά δεν στροφάρει πολύ γρήγορα...). Επίσης κάτι άλλο που είναι γνωστό για τα PW (ακριβώς για να μπορείς να κερδίσεις) είναι ότι η ψευδορκία πάει σύννεφο Τα περισσότερα από αυτά δεν θα πέρναγαν καν από κανονική δίκη, οπότε...take it with a (big) grain of salt. Το θέμα άλλωστε στο παιχνίδι είναι να βρεις τα σωστά στοιχεία και να τα δείξεις, ενώ αν το βλέπεις autopilot (ειδικά στο anime) χάνει αρκετά νομίζω. Αυτα γινονται οταν υπαρχει πολυ γρηγορος ρυθμος στο anime και αφηνει πολλα σημαντικα στοιχεια του παιχνιδιου το οποιο απο αυτα εχει γινει και γνωστο και μακαρι να γινοταν ετσι και στο anime.Το game δεν το εχω παιξει αλλα γνωριζω οτι ειναι πολυ καλο,το θεμα ειναι οτι το adaptation που εχουν κανει δεν ειναι καλο,απλα θελουν να βαλουν οσες περισσοτερες δικες μπορουν μεσα σε λιγα επς,αφηνοντας αρκετα πραγματα πισω. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Πάντως γενικά, μην περιμένει κανείς να δει σοβαρά νομικά πράγματα να γίνονται. Π.χ. αν έχει 2η σαιζόν, θα δούμε την άλλη κατήγορο, την Franziska που έχει μαστίγιο. Μες την αίθουσα. Και χτυπάει όποιον θέλει. Και όλοι κωλώνουν.
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Αυτα γινονται οταν υπαρχει πολυ γρηγορος ρυθμος στο anime και αφηνει πολλα σημαντικα στοιχεια του παιχνιδιου το οποιο απο αυτα εχει γινει και γνωστο και μακαρι να γινοταν ετσι και στο anime.Το game δεν το εχω παιξει αλλα γνωριζω οτι ειναι πολυ καλο,το θεμα ειναι οτι το adaptation που εχουν κανει δεν ειναι καλο,απλα θελουν να βαλουν οσες περισσοτερες δικες μπορουν μεσα σε λιγα επς,αφηνοντας αρκετα πραγματα πισω. Εγω βασικα το βλεπω να ειναι καλο το adaptation αν σκεφτουμε οτι δεν ειναι σειρα που θα εχει τα επεισοδια του detective conan για να μπορει να εχει παραπανω επεισοδια η καθε δικη. Οταν σου λενε οτι θα βγαλεις τοσα επεισοδια και δεν ειναι καν σιγουρη η δευτερη season,τι να πρωτοκανουν και αυτοι.
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Τελικά αυτός ο toriyama που το πάει το πράγμα μια από δω μια από κει..... μετά το σουπερ προηγούμενο επεισόδιο με SSJB kaioken πάλι μαλακίες, παραιτείται ο goku και ο άλλος τελειώνει τον Hit με μια μπουνιά ούτε που ξέρουμε πως..... Τελικά δεν επιβεβαιώθηκε το transformation του Monaka στην μάχη όπως είχε διαρρεύσει σε διάφορα video και sites. Τώρα..... kings of everything, devil dragons και τρέχα γύρευε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 DB Super Και ο Hit παραιτήθηκε. Σιγά μην είχε delay 2 λεπτών μέχρι να νιώσει το χτύπημα. 1
W0zzAp Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 DBS: Καλυτερα που ο Goku παραιτηθηκε αφου και παλι θα εχανε.Οσο για τον Monaka απτην αρχη φαινοταν η μπλοφα του Beerus να τον βαλει λεγοντας πως ειναι ο πιο δυνατος που εχει παλεψει για να δωσει κινητρο σε Goku-Vegeta(τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω).Στο Battle of Gods ο Beerus λεει πως ο Goku ειναι ο 2ος πιο δυνατος που εχει παλεψει μετα τον Whis,δεν υπαρχει καμια αναφορα για αλλον.Ο Hit εχασε απτον Monaka με τον ιδιο τροπο που εχασε η 18 απτον Satan στο DBZ,δηλαδη τον αφησε να κερδισει.Αντε να δουμε τωρα τι παιζει με αυτον που εμφανιστηκε στο τελος. 2
Fulgore Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 spoiler για τι πραγμα λολ..... Ελεος spoiler σε ολο το θεμα που αφορα manga και anime για 4-5ατομα που καθομαστε και μπαινουμε στον κοπο και σχολιαζουμε. Μην χαλασουμε στον αλλο(που δεν μπαινει καν να αφησει ενα σχολιο)το τρομερο σεναριο του dragonball..... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μην ξεχάσουμε να γράψουμε όποτε δούμε κάποιον να ζητάει spoiler tags.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα