Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Super saiyan god kaioken! https://www.youtube.com/watch?v=ZKMJR2H5i-c
SilverVAR Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Zsqz7uV03gc
W0zzAp Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Στα τελευταια του DBS εχει δειξει κινησεις που ειχα να δω πολυ καιρο,galick gun και final flash του Vegeta,το Kaioken του Goku και εχει επιτελους dragonball ξυλικη στην μαχη με τον Hit.Καλα ο Goku πιο OP απο ποτε με τον συνδιασμο Blue Super Saiyan με Kaioken x10. Επισης θετικη εκπληξη το Re:Zero Kara,το 3ο επ πολυ καλο full δραση απτην αρχη ως το τελος.Ευτυχως θα εχει 25 επς που σημαινει θα δειξει πολλα παραπανω. Στο Gyakuten Saiban το πρωτο μισο του 3ου επ δεν μου αρεσε,αλλα το 2ο μισο ηταν αρκετα καλο με την συγκεκριμενη εξελιξη που πηρε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Στα τελευταια του DBS εχει δειξει κινησεις που ειχα να δω πολυ καιρο,galick gun και final flash του Vegeta,το Kaioken του Goku και εχει επιτελους dragonball ξυλικη στην μαχη με τον Hit.Καλα ο Goku πιο OP απο ποτε με τον συνδιασμο Blue Super Saiyan με Kaioken x10. Nα δούμε τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο, σύμφωνα με το preview.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Gyakuten Saiban ep 3 που είδα, πολύ ρεζουμέ το έχουν κάνει και μερικές εκφράσεις του παιχνιδιού γίνονται πολύ απότομα. Γενικά είναι κάπως περίεργη η ροή όταν δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ το pressing και να βρεις τις σωστές αποδείξεις.
W0zzAp Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παρα πολυ καλο το 3ο Joker Game.Αποτι φαινεται αυτο θα ειναι το πιο ποιοτικο anime της σεζον.Εχω δει αρκετες ταινιες με τετοιο περιεχομενο αλλα ποτε anime(δεν γνωριζω αν το Baccano ειναι παρομοιο με αυτο??),οποτε το βλεπω με πιο πολυ διαθεση. Μπερδευτηκα λιγο με το ποιος ειναι αυτος ο Shimano,λογικα ειναι ο Hatano αλλα μου μοιαζει και λιγο με τον Miyoshi.
vrwmiaris Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Με είπανε για δύο παιδικά που έχει μάχες με σπαθιά.το πρώτο τελείωνε σε φορτρες και το δεύτερο χεξ ή ντεξ κάπως έτσι.Μια βοήθεια να τα βρω
suffocater Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παρα πολυ καλο το 3ο Joker Game.Αποτι φαινεται αυτο θα ειναι το πιο ποιοτικο anime της σεζον.Εχω δει αρκετες ταινιες με τετοιο περιεχομενο αλλα ποτε anime(δεν γνωριζω αν το Baccano ειναι παρομοιο με αυτο??),οποτε το βλεπω με πιο πολυ διαθεση. Μπερδευτηκα λιγο με το ποιος ειναι αυτος ο Shimano,λογικα ειναι ο Hatano αλλα μου μοιαζει και λιγο με τον Miyoshi. Thx που με "επεισες" να το ξεκινήσω. Ειδα τα πρωτα 2. Φαινεται πολυ ενδιαφέρον. Μ αρέσουν τετοιου ειδους σενάρια,οποτε αν εχεις να προτινεις οτιδηποτε παρομοιο,θα ημουν ευγνώμων
W0zzAp Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Thx που με "επεισες" να το ξεκινήσω. Ειδα τα πρωτα 2. Φαινεται πολυ ενδιαφέρον. Μ αρέσουν τετοιου ειδους σενάρια,οποτε αν εχεις να προτινεις οτιδηποτε παρομοιο,θα ημουν ευγνώμων Δυστυχως και γω ειμαι πρωταρης σε τετοιο ειδους anime.Εχω διαβασει απο ατομα οτι εχει καποιες ομοιοτητες με το Baccano,αλλα δεν το εχω δει για να σου πω σιγουρα,ομως εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα καλο. Δες υποθεση και μετα αν θες ριξτου μια ματια:http://myanimelist.net/anime/2251/Baccano 1
W0zzAp Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Bungou Stray Dogs:Μετα απτα 2 πρωτα επς που ηταν αρκετα μετρια στο 3ο μπηκε στο ζουμι.Πολυ δυνατο με αρκετη δραση και δεν υπηρχε censorship σε καποιες πιο βιαιες σκηνες.Ελπιζω καπως ετσι να συνεχισει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Χλωρίνη Marvel vs Capcom 3 Combo Super
W0zzAp Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 One Piece: Αυτα ειναι,ο Luffy πρωτη φορα βλεπει εικονα του πατερα του(lol),εμφανιση Kaido που πλακωσε στο ξυλο τον Kid,επιτελους ειδαμε Sanji και την Purin την οποια υποτιθεται θα παντρευτει που τελικα δεν ειναι μπαζο. Hunter x Hunter: Chrollo Lucifer vs Hisoka,απο το πουθενα ηρθε αυτη η μαχη σε τουρνουα και φαινεται πως θα συνεχισει και στο επομενο chapter(ελπιζω). Bleach: Ο ενηλικος Hitsugaya μπορει να παγωσει τα παντα.............και με λιγο teamwork απο τον κουλο Kenpachi και κατι σπαθια στο τελος του Byakuya τελιωνουν(υποθετω) τον γιγαντα quincy.
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Το Hunter x hunter το manga το κανω προσωπικα drop μεχρι να αρχισει αργοτερα το anime(Οποτε αρχισει)γιατι απο τα πρωτα τευχη του επομενου arc που ειχε σταματησει το manga δεν μου πολυ αρεσε αυτο που διαβαζα,ουτε βεβαια και το προηγουμενο με το πως σωθηκε ο Gon μου αρεσε γιατι ηταν κουλο αλλα τεσπα One Piece Ze ha ha ha
W0zzAp Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Assassination Classroom:Μετα απο μια σκηνη Nagisa x Kayano μπηκαμε επιτελους στο παρελθον του Korosensei. Δεν ξερω αν διαβαζει κανεις το manga του Boku no Hero Academia,παντως γινεται χαμος στα τελευταια chapter.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Yeah, ειδικά στο σημερινό που έσκασε μούρη ο άλλος για 1η φορά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα