viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ειδα το A track on Titan και μπορω να πω οτι οσο ωραια ξεκινησε, τοσο ωραια τα γ******** και ψοφησε. Δλδ, πες okay για τον ξαφνικο αποκεφαλισμο. Το autoerotic asphyxiation που το πας? Πως να το δικαιολογησω ετσι και παιξει προβολη? Sakamoto desu ga:Πολυ φαση εχει τελικα με τον cool Sakamoto να ειναι το επικεντρο ολου του σχολειου του.Λογικα αυτη θα ειναι η πιο καλη κωμωδια της σεζον. Παλικάρι ο Sakamoto. βασικα, (ετσι και ειχε λιγa ακομα κιλα) μου θυμιζει τον cake warrior απο εδω
Κάβουρας Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αρχισα σήμερα το GTO πολύ φοβερό. Όσο για το gyakuten saiban το έχουν κάνει να έχει 0 suspense σαν να βλέπεις το παιχνίδι απλά. Δεν ξέρω πως θα κυλήσει. Ελπίζω να βελτιωθεί για να δούμε και το trials and tribulations που για μένα ήταν το καλύτερο της σειράς.
nickarmy Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Agin και τ0 τελευταιο πολύ δυνατό επεισόδιο , Αttack on Titan manga και αυτό είναι σε πολύ κομβικό κομμάτι Αντε να βγει bleach
W0zzAp Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλουτσικο το 2ο επεισοδιακι στο Joker Game,μας εδωσε λιγα στοιχεια(αλλα πρεπει να κρατας σημιωσεις ) και αποτι φαινεται ο πρωταγωνιστης μπαινει γρηγορα στην κατασκοπευτικη φαση. 1
Tenshi Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 2ο επεισόδιο Macross Δ ... γιατί δέν χάνω την ελπίδα, γιατί λεω οτι εγώ είμαι ο περίεργος, γιατί γενικότερα πάσχω απο μαζοχιστικές τάσεις. Αμ δέ. Χάος και catseals 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Girls fight https://www.youtube.com/watch?v=LQm9AW5kl9g 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Hitsugaya ass pulling...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Hitsugaya ass pulling... Κανονικότατα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Καινούριο chapter Huntard X Huntard (350) ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα