Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mayoiga Δεν ξερω τι ρολο βαραει η σειρα απο manga/light novel αλλα θα συνεχισω να την δω για το γμτ. Το πρωτο επεισοδιο παντως ουτε ζεστη ουτε κρυο.

Original anime ειναι,δεν ειναι βασισμενο καπου.

Επισης ειδα το Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu(πιο μεγαλο ονομα δεν μπορουσαν να βαλουν) που ειναι διπλο επεισοδιο και μου φανηκε πολυ καλο,αν και η αρχη φαινοταν για κωμωδια σε στυλ Konosuba τελικα δεν ειναι μονο αυτο αλλα γινεται πιο σοβαρο και ειναι αρκετα καλος ο πρωταγωνιστης.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Original anime ειναι,δεν ειναι βασισμενο καπου.

Επισης ειδα το Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu(πιο μεγαλο ονομα δεν μπορουσαν να βαλουν) που ειναι διπλο επεισοδιο και μου φανηκε πολυ καλο,αν και η αρχη φαινοταν για κωμωδια σε στυλ Konosuba τελικα δεν ειναι μονο αυτο αλλα γινεται πιο σοβαρο και ειναι αρκετα καλος ο πρωταγωνιστης.

Ειδα και το Grimgar που ειχα αφησει και δυστηχως αν και ειχε δυνατοτητες να ξεχωρισει,δυστηχως με σχεδον ανυπαρκτο σεναριο/υποθεση και οτι να ναι τελος εγινε και αυτο αλλο ενα αδιαφορο/forgettable anime. Κριμα

Το παραπανω θα το δω μαζι με κανα δυο ακομα που μου κεντρισαν το ενδιαφερον απο την νεα season και ο Θεος βοηθος.

• Moderators
Δημοσ.

Gyajyten σιγουρα θα το συνεχισω. Λιγο βεβαια στην μεταφραση ελπιζω να μην χαθω αλλα μου αρεσε.

Εξαρτάται και το group μάλλον. Στο animefreak κράτησαν τα ιαπωνικά ονόματα, ενώ στα Phoenix Wright, έχουν αμερικανοποιηθεί (e.g. Phoenix Wright και όχι Ryūichi Naruhodo). Όπως και γενικά ότι τα ονόματα και πολλά άλλα έχουν διάφορα λογοπαίγνια.

Δημοσ.

Εξαρτάται και το group μάλλον. Στο animefreak κράτησαν τα ιαπωνικά ονόματα, ενώ στα Phoenix Wright, έχουν αμερικανοποιηθεί (e.g. Phoenix Wright και όχι Ryūichi Naruhodo). Όπως και γενικά ότι τα ονόματα και πολλά άλλα έχουν διάφορα λογοπαίγνια.

Οχι ρε δεν καταλαβες.Στα ονοματα δεν με πειραζει.Στα δικαστικα εννοω μηπως δεν καταλαβαινω τι γινεται.Το detective conan που που το βλεπω που και που(μονο στα μη filler επεισοδια)δεν εχει τετοια πχ.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ProTip: Αν οι δίκες γίνονταν στην πραγματικότητα όπως στα PW (ειδικά με τον δικαστή αυτόν), την κάτσαμε. :P

Edit: Να πως είναι η πρώτη δίκη στο παιχνίδι (κλασσικά, η 2η οθόνη του DS δεν φαίνεται. Είναι εκεί που διαλέγεις απαντήσεις, ποιες αποδείξεις να δείξεις, κλπ).

Είναι η μικρότερη case όλων των παιχνιδιών, μιας και είναι το πρώτο tutorial.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.

Ειδα το Joker Game και μπορω να πω οτι ηταν το καλυτερο πρωτο επεισοδιο που εχω δει απο τα anime αυτης της σεζον.Ειναι πολυ στα γουστα μου και εχει πολυ ενδιαφερον χαρακτηρες.Ειναι απτα anime που περιμενω πολλα.

Δημοσ.

ειδα το επεισοδιάκη πολυ ωραίο (και το μοναδικο που βλέπω μεχρι στιγμής απο τα φετινά)

θα δω την ταινία αφου τελείωσει μην φαμε καμια σπολα..

βγήκε και ταινια code geass.. :-D

• Like 1
Δημοσ.

ενώ ξεκινάει δυναμικά κάνει μετά κοιλιά (αρχίζει βλακειες σαν evangelion ) και 

οι μισοι χαρακτηρες παθαίνουν κατι σαν code geass

μετα βλεπουμε λιγη μάχη ακόμα με ενδιάμεσες βλακείες , και το μόνο που ξανα αξίζει είναι τα τελευταία 30 seconds 

Δημοσ.

ενώ ξεκινάει δυναμικά κάνει μετά κοιλιά (αρχίζει βλακειες σαν evangelion ) και 

οι μισοι χαρακτηρες παθαίνουν κατι σαν code geass

μετα βλεπουμε λιγη μάχη ακόμα με ενδιάμεσες βλακείες , και το μόνο που ξανα αξίζει είναι τα τελευταία 30 seconds 

Απογοήτευση,but still better than Macross Δ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...