Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το πράμα που στις ταινίες εμφανίζονται κάτι πουθενάδες και δυσκολεύουν τους πρωταγωνιστές, ενώ στο main manga/story θα έφευγαν με ένα μπουκέτο, μου την σπάει απίστευτα...

Μαλλον μπερδεψες το fairy tail με το one piece.Στο main story το καθε arc κραταει 2-3 χρονια και με το ζορι νικανε τον εχθρο.Στις ταινιες δυσκολευονται αλλα τον νικανε μεσα σε 2 ωρες.Παντως οι 2 τελευταιες ταινιες μου αρεσαν μιας και ο oda εφτιαξε το στορυ οπως και σε αυτην.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μπέρδεψα κάτι, οι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ villains των ταινίων πχ Naruto ή One Piece, αν εμφανιζόντουσαν στην εκάστοτε τρέχουσα στιγμή του anime/manga (την στιγμή που προβλήθηκαν δλδ), θα έφευγαν σε δευτερόλεπτα συγκριτικά με το πόση ώρα παίρνει η μάχη με έναν arc villain, ενώ στην ταινία προφανώς το τραβάνε για να έχει νόημα...

Γενικότερα οι ταινίες είναι ass pulling για more money...

Δημοσ.

Δεν μπέρδεψα κάτι, οι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ villains των ταινίων πχ Naruto ή One Piece, αν εμφανιζόντουσαν στην εκάστοτε τρέχουσα στιγμή του anime/manga (την στιγμή που προβλήθηκαν δλδ), θα έφευγαν σε δευτερόλεπτα συγκριτικά με το πόση ώρα παίρνει η μάχη με έναν arc villain, ενώ στην ταινία προφανώς το τραβάνε για να έχει νόημα...Γενικότερα οι ταινίες είναι ass pulling για more money...

Δικιο εχεις,αλλα σιγα η ταινια ουτε 2 ωρες δεν θα ειναι,καλη δραση να εχει και θα περασει ανετα η ωρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι anime movies στην Ιαπωνία βγαίνουν στο cinema ή κάνω λάθος? Αν δεν κάνω, θα πλήρωνες? :P

Δημοσ.

Οι anime movies στην Ιαπωνία βγαίνουν στο cinema ή κάνω λάθος? Αν δεν κάνω, θα πλήρωνες? :P

Σωστος εισαι,αν εμενα στην Ιαπωνια ναι μπορει να πηγαινα για την φαση,οπως και αν ερχοταν στην Ελλαδα τουλαχιστον μια φορα.Εχω δει αρκετες παρταλοταινιες στο σινεμα οποτε δεν νομιζω να ειναι χειροτερη απο αυτην.

• Like 1
Δημοσ.

Το light and darkness στο naruto έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το προηγούμενο fillering.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσα φιλλερς αυτο το anime.. Τελευταιο main story επεισοδιο ειδαμε τα χριστουγεννα του 14... Ενω το manga τελειωσε!!

Και μετα κραζουμε το One Piece που πηγαινει αργα.. 1000 φορες ετσι παρα να χρειαστει να το ξανακανω μαραθον για να μην ειμαι στα χαμενα οταν τελειωσουν τα φιλλερς.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσα φιλλερς αυτο το anime.. Τελευταιο main story επεισοδιο ειδαμε τα χριστουγεννα του 14... Ενω το manga τελειωσε!!

Και μετα κραζουμε το One Piece που πηγαινει αργα.. 1000 φορες ετσι παρα να χρειαστει να το ξανακανω μαραθον για να μην ειμαι στα χαμενα οταν τελειωσουν τα φιλλερς.

Ο λογος που εχει τοσα φιλλερς ειναι ακριβως επειδη εχει τελειωσει το manga και ηταν μεσα στα κορυφαια ongoing των τελευταιων ετων(πολλη τηλεθεαση εννοω).Αν δεις πχ και το τελευταιο παιχνιδι που βγηκε τα πηγε καλα σε πωλησεις.

Κοινως κανουν οσο μπορουν milking με βαση ενα χρονοδιαγραμμα που εχουν βαλει κατω.Κακο δυστηχως για μας τους θεατες,γιαυτο και απο μενα προσωπικα το εχω παρατησει.

• Like 1
Δημοσ.

κι εγω και ο αντρας μου το παρατησαμε το ναρουτο ανιμε απο ενα σημειο και μετα γιατι δεν αντεχαμε να βλεπουμε μαλακιες. εγω τουλαχιστον εχω διαβασει το μανγκα και ξερω τι γινεται.

• Like 1
Δημοσ.

Απορω γιατι ασχοληστε με το naruto ακομα,εγω για να αποφυγω ολα αυτα τα filler διαβασα μονο το manga και απλα τσεκαρα καποιες μαχες στο anime.

Λοιπον τελιωσε χθες το boku dake,λιγο διαφοροποιημενο απτο manga,αλλα ειχε την ιδια καταληξη.Γενικα η σειρα ηταν αρκετα καλη,απλως στα τελευταια 3 επς με χαλασε,μετα την αποκαλυψη του δολοφονου,αλλα και τις πολλες σκηνες που αφησε απτο manga λογω των μολις 12 επς που ειχε.Παντως την ευχαριστηθηκα την σειρα και σιγουρα ηταν το anime της σεζον.

• Like 1
Δημοσ.

Τελος το KonoSuba, αρκετα καλο το τελευταιο επεισοδιο και γενικα πολυ καλη η σειρα σαν συνολο, επιβεβαιωθηκε και η δευτερη season!

Το τελευταίο τα έσπαγε ειδικά η τελευταία σκηνή είχε ΓΕΛΙΟ πραγματικά.

Ειδικά για το Bleach, πράγματι, τι spoilers; Αφού στο τέλος ξέρουμε ότι

O ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ICHIGO ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

:P

Ηθελες να κερδίσει ο Ulquiora;

Έχω την αίσθηση ότι κάποιες θα κόβαν φλέβες για τον Ulquiora.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...