nickarmy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 http://unboxholics.com/news/gaming/14208-tragiko-thanato-brhke-o-creative-designer-twn-pokemon 1
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 http://unboxholics.com/news/gaming/14208-tragiko-thanato-brhke-o-creative-designer-twn-pokemon Κριμα σαν απωλεια αλλα που κολλαει αυτο με το εν λογω θεμα???? Οσο για το Konosuba ηταν για μενα πολυ καλο αυτο που προσπαθησε να περασει μεχρι το 6περιπου επεισοδιο και σε ενα απο τα τελευταια με τις succubus ξερω γω.Στα περισσοτερα απο τα αλλα επεισοδια δυστηχως επεσε και σε αυτο οφειλεται για αλλη μια φορα το γεγονος οτι βασιζεται σε Light novel και ηδη τα μετεφρασμενα manga ηταν πιο πισω,μαζι με το γεγονος οτι μιλαμε για σειρα μολις 10 επεισοδιων ηταν δυστηχως αναμενομενο.Παλι καλα που θα βγει 2ρη season. Boku dake απο αυριο εντυπωσεις.
W0zzAp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Boku dake Δυστυχως το ετρεξαν παρα πολυ και εκτος αυτου αλλαξαν και μερικα πραγματα απτο manga.Δεν εδειξε το παρελθον του δολοφονου(με εξερεση κατι χαμστερ στην αρχη ),δεν εδειξε Airi,αυτα ως προς το manga.Τελικα ο πρωταγωνιστης ξυπναει μετα απο αρκετα χρονια,ολοι εχουν μεγαλωσει και η Hinazuki εχει κανει παιδι με τον κολλητο του .Στο τελος υπαρχει μια συζητηση με τον δολοφονο και τελιωνει το επεισοδιο.Το επομενο ειναι το τελευταιο και περιμενω πως θα το τελιωσουν μιας και εχει διαφοροποιηθει καπως απτο manga.
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Χλωρίνη Αποστολή ανεπιτυχής, έκοψαν τα μουστάκια του γάτου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Χλωρίνη Αποστολή ανεπιτυχής, έκοψαν τα μουστάκια του γάτου. Kenpachi is here to save destroy everything again
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Αυτό περιμένουμε όλοι.
Fulgore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Τι τα βαζετε σε spoilers και γινεται ενα μπαχαλο μετα με απαντησεις εκτως spoiler δεν καταλαβαινω.....Αλλωστε ουτε μεγαλη συμμετοχη υπαρχει στο εν λογω topic,που ειναι υποτιθεται και για ολες τις σειρες,αρα τι φοβαστε??? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ειδικά για το Bleach, πράγματι, τι spoilers; Αφού στο τέλος ξέρουμε ότι O ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ICHIGO ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 2
epipolaios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καποιο ωραιο shounen/supernatural anime (ολοκληρωμενο)?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Χμ... Ghost Hound είχε ενδιαφέρον αλλά δεν θυμάμαι τι παιζόταν από ένα σημείο και μετά. Mushishi αν δεν έχεις δει. Death Parade επίσης μου άρεσε. Mononoke - όχι hime - (που πρέπει να το δω κι εγώ κάποια στιγμή, μου το λέει συνέχεια ένας φίλος μου). Edit: Περί του σημερινού Heavy Object episode: Στοίχημα ότι το καθρεφτάκι θα σώσει την κατάσταση. 1
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ειδικά για το Bleach, πράγματι, τι spoilers; Αφού στο τέλος ξέρουμε ότι O ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ICHIGO ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Κοιταξε να δεις. Νομιζω οτι λιγο πολυ ολοι βλεπουμε τι συμμετοχη υπαρχει ας πουμε τα τελευταια 2χρονια στο εν λογω θεμα. Και να θυμησω οτι υποτιθεται οτι μιλαμε για θεμα που μαζευει ολες τις σειρες ειτε απο manga ειτε απο Anime. Εγώ προτείνω τα εξής: Ghost In The Shell (all time classic) Armitage Hellsing (Series) Neon Genesis Evangelion (καλά ε... έχω φρικάρει με το σενάριο. Series) Τώρα ξεκίνησα να βλέπω το Wolf's Rain. (o razkal me esteile den mporw na katalabw diafora anime kai manga... LOL) Επισης ας μην ξεχασουμε οτι ακομα και αυτος που το ανοιξε το εν λογω θεμα πριν μολις 12χρονακια περιπου (τοτε βλεπαμε μεχρι και greeklish )το ανοιξε πιο πολυ για πλακα,και το βλεπουμε και απο τις τοτε συμμετοχες και post. Αλλωστε σε αντιθεση με αλλες σειρες τυπου game of thrones,breaking bad,daredevil κλπ που υπαρχει αρκετη συμμετοχη δεν ειναι τυχαιο που το αναφερουν και στην δημιουργια του θεματος πλεον να μπαινουν spoiler ή να μην μπαινουν. Εδω στο θεμα αυτο που εμεινε απο τοτε λοιπον οπως βλεπουμε πλεον οι συμμετοχες ειναι ελαχιστες παρολο που τα τελευταια χρονια εγιναν μεγαλυτερη μοδα και θα επρεπε να ειναι αυξημενη η συμμετοχη,δεν υπαρχει λογος για spoilers. Αν καποιου το ειναι αυτα ολα παραλογα μπορει να ανοιξει αν θελει ξεχωριστο topic,ειτε για συγκεκριμενη σειρα-manga με ή χωρις spoilers κουβεντα ειτε για αλλο θεμα παρομοιο οπως του yu gi oh. Γιατι με την λογικη των spoilers ανευ χρονου τοτε ουτε για την αρχη του One piece μπορουμε να μιλησουμε που βγηκε πριν ποσα χρονια επειδη μπορει καποιος να μην εχει δει την σειρα.
revolver1990 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=7zaKkTRs8Q8
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Αυτό το πράμα που στις ταινίες εμφανίζονται κάτι πουθενάδες και δυσκολεύουν τους πρωταγωνιστές, ενώ στο main manga/story θα έφευγαν με ένα μπουκέτο, μου την σπάει απίστευτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα