Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ok για να πάρεις φιγούρες δεν νομίζω ότι αξίζει να πας στην Ιαπωνία. Προσωπικά Ιαπωνία αξίζει να πας για να γνωρίσεις την κουλτούρα και τους ανθρώπους. (Πχ. να κάνεις μπάνιο σε παραδοσιακό onsen, να φας παραδοσιακή Ιαπωνική κουζίνα (όχι μόνο σούσι), να κάνεις βόλτα στο Akihabara και στα maid cafes κλπ. κλπ.) Δεν ειπα οτι θελω να παρω φιγουρα.Απλα λεω οτι σαν σουβενιρ ας πουμε σιγουρα θα επαιρνα αν πηγαινα φιγουτες/manga κλπ. ΕΝνοειται οτι αν ειναι και παω ποτε(γιατι ειναι λιγο ακριβα η αληθεια ειναι),δεν θα την βγαλω στο πρωτο παιχνιδαδικο ας πουμε που θα πετυχω και μετα θα γυρισω μετα πισω
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ε μαλλον θα ειχες παει σε ακυρο Public. Του mall συγκεκριμενα στην Νερατζιωτισσα εχει απο τις μεγαλυτερες ποικιλιες σε manga τουλαχιστον που μπορει να βρει καποιον στην Ελλαδα(που ειναι και το ενδιαφερον οσο ειναι βεβαια). σε ενα κεντρικο ειχα παει, νομιζω στο συνταγμα. τι να σου πω μπορει να εχω συνηθισει στα βελγικα στανταρς οπου τα κομιξ και τα μανγκα ειναι θρησκεια. στην γειτονια μου μονο εχει 4 βιβλιοπωλεια εκ τον οποιο το 1 ειναι αποκλειστικα και μονο με κομιξ/μανγκα, το δευτερο ειναι τεραστιο και εχει πολυ μεγαλη συλλογη, το τριτο ειναι generic και εχει τα πολυ γνωστα μονο και το τεταρτο ειναι μονο παιδικα βιβλια. οποτε οταν λεω ποικιλια εννοω εξευτελιστικη ποσοτητα. απο το κεντρο των βρυξελλων οχι στην γειτονια μου Ok για να πάρεις φιγούρες δεν νομίζω ότι αξίζει να πας στην Ιαπωνία. Προσωπικά Ιαπωνία αξίζει να πας για να γνωρίσεις την κουλτούρα και τους ανθρώπους. (Πχ. να κάνεις μπάνιο σε παραδοσιακό onsen, να φας παραδοσιακή Ιαπωνική κουζίνα (όχι μόνο σούσι), να κάνεις βόλτα στο Akihabara και στα maid cafes κλπ. κλπ.) να τος ο πορνοδιαστροφικος του νηματος, καρφωθηκες 1
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 σε ενα κεντρικο ειχα παει, νομιζω στο συνταγμα. τι να σου πω μπορει να εχω συνηθισει στα βελγικα στανταρς οπου τα κομιξ και τα μανγκα ειναι θρησκεια. στην γειτονια μου μονο εχει 4 βιβλιοπωλεια εκ τον οποιο το 1 ειναι αποκλειστικα και μονο με κομιξ/μανγκα, το δευτερο ειναι τεραστιο και εχει πολυ μεγαλη συλλογη, το τριτο ειναι generic και εχει τα πολυ γνωστα μονο και το τεταρτο ειναι μονο παιδικα βιβλια. οποτε οταν λεω ποικιλια εννοω εξευτελιστικη ποσοτητα. απο το κεντρο των βρυξελλων οχι στην γειτονια μου να τος ο πορνοδιαστροφικος του νηματος, καρφωθηκες Καλα αμα τα βαζεις διπλα διπλα με το παραπανω τοτε ναι δεν εχει ποικιλια . Βεβαια το ξαναλεω οτι το θεμα ειναι και για τα δεδομενα Ελλαδας τι ποικιλια εχει. Αλλωστε κακα τα ψεμματα αλλα παρολο που εχει γινει αρκετα δημοφιλες το ολο anime/manga τα τελευταια χρονια,και παλι δεν υπαρχει τοσο μεγαλο ενδιαφερον οσο στο εξωτερικο.
W0zzAp Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 σε ενα κεντρικο ειχα παει, νομιζω στο συνταγμα. τι να σου πω μπορει να εχω συνηθισει στα βελγικα στανταρς οπου τα κομιξ και τα μανγκα ειναι θρησκεια. στην γειτονια μου μονο εχει 4 βιβλιοπωλεια εκ τον οποιο το 1 ειναι αποκλειστικα και μονο με κομιξ/μανγκα, το δευτερο ειναι τεραστιο και εχει πολυ μεγαλη συλλογη, το τριτο ειναι generic και εχει τα πολυ γνωστα μονο και το τεταρτο ειναι μονο παιδικα βιβλια. οποτε οταν λεω ποικιλια εννοω εξευτελιστικη ποσοτητα. απο το κεντρο των βρυξελλων οχι στην γειτονια μου Καλα ναι σε σχεση με το εξωτερικο δεν ειμαστε πουθενα σε αυτο το θεμα. Αποτι ξερω και στην Γαλλια εχουν μεγαλο κολλημα με τα manga και υπαρχει και μια εταιρια που τα μεταφραζει στα γαλλικα. Να ρωτησω ειναι στα αγγλικα ή ειναι μεταφρασμενα τα manga-comics στο Βελγιο(ρωταω λογω των τριων γλωσσων που μιλανε)?????
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Καλα ναι σε σχεση με το εξωτερικο δεν ειμαστε πουθενα σε αυτο το θεμα. Αποτι ξερω και στην Γαλλια εχουν μεγαλο κολλημα με τα manga και υπαρχει και μια εταιρια που τα μεταφραζει στα γαλλικα. Να ρωτησω ειναι στα αγγλικα ή ειναι μεταφρασμενα τα manga-comics στο Βελγιο(ρωταω λογω των τριων γλωσσων που μιλανε)????? αναλογως την πολη αλλα κυριως θα τα βρεις στα γαλλικα. Η Γαλλια ειναι η χωρα με την δευτερη μεγαλυτερη καταναλωση μανγκα στον κοσμο μετα την Ιαπωνια και το Βελγιο εχει τεραστια παραδοση σε οτι εχει να κανει με comics. Γενικως οποιος ειναι φιλος των κομιξ βγαινει κερδισμενος αν μιλαει/διαβαζει γαλλικα. 1
W0zzAp Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Να κλαψω,να γελασω ή να χαρω:http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-03-14/hunter-x-hunter-manga-to-return-for-1st-time-since-august-2014/.99778 Επιστροφη του manga Hunter x Hunter ή κατα κοσμον Hiatus x Hiatus. 2
nickarmy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 This song has a secret hidden behind its lyrics. As it goes on, the lyrics gradually turn into katakana, probably making a reference to the abyssals (bc their lines are in katakana too)There are theories saying that a ship would turn into an abyssal ship after sinking. So this thing could actually have sense.\ μην ξεχασουμε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 There are theories saying that a ship would turn into an abyssal ship after sinking. So this thing could actually have sense. Ναι, διάφορα abyssals τα έχουν ήδη βρει / πει σε τι Kanmusu αντιστοιχούν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 δεν τα εχω δει ... Aircraft Carrier Demon / Princess = Kaga Midway Princess = Akagi Destroyer Princess = Harusame Aircraft Carrier Water Demon = Shoukaku Light Cruiser Demon = Naka / Agano Battleship Water Demon = Nagato Seaplane Tender Princess = Mizuho Air Defence Princess = Teruzuki Light Cruiser Princess = Jintsuu Destroyer Water Demon = Hagikaze 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 lol good anime... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα