Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω λογαριασμο imageshack επι πληρωμη για να μην εχω προβληματα. δεν μου παιρνει ωρα να βαλω τα spoilers τα βαζει ο αντρας μου με sublime text

Δημοσ.

Αξίζει το Tokyo ghoul re? Δίνει πληροφορίες για τον τυπο με τα γυαλιά και τον γέρο? Να διαβάσω?

Δημοσ.

Οποτε βλεπω ετσι φιγουρες(ειδικα στο παραπανω που ειχε και ρετρο gaming Και ειδα κασετες Snes σε τραγικα χαμηλες τιμες)μου θυμιζουν γιατι δεν πρεπει να παω ποτε ταξιδι,ειδικα πχ σε Ιαπωνια.Θα μου φυγει κυριολεκτικα ενας μισθος μονο στις φιγουρες.

Ειδικα κολλησα στου final fantasy Και One piece Οτι ειχε.Μιλαμε για φοβερες φιγουρες.

Δημοσ.

Γενικα μαρεσουν παρα πολυ τετοιες κινησεις οπως τα παραπανω. Εδω αν πας να αγορασεις απο ενα καταστημα(ειδικα πιο γνωστα τυπου Public)μια φιγουρα πχ οι γυρω σου/ταμιες θα τους πιασουν τα γελια και κατευθειαν(εσωτερικα παντα)κοροιδια και ειρωνια γιατι υπαρχουν τα καταραμενα τα στερεοτυπα απο τους γονεις.

Δημοσ.

Γι' αυτό έχουμε και το internet. :P

Το amiami έχει πολλά απ' όσο ξέρω.

Όταν με το καλό βρω μια δουλειά θα ήθελα να πάρω κάποιες.

Ένα θέμα υπάρχει μόνο, δεν έχω χώρο. :P

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα μαρεσουν παρα πολυ τετοιες κινησεις οπως τα παραπανω. Εδω αν πας να αγορασεις απο ενα καταστημα(ειδικα πιο γνωστα τυπου Public)μια φιγουρα πχ οι γυρω σου/ταμιες θα τους πιασουν τα γελια και κατευθειαν(εσωτερικα παντα)κοροιδια και ειρωνια γιατι υπαρχουν τα καταραμενα τα στερεοτυπα απο τους γονεις.

don't even care , σπάνια αγοράζω βέβαια απο εκει λόγο μικρής ποικιλίας (σχεδον τιποτα..)

ναι το amiami  εχει αλαλ δεν έχω αγοράσει , το θέμα είναι τα λεφτά χααχ ο χώρος δημιουργείται και στο ταβάνι 

Δημοσ.

Πολύ ευχαρίστως στο δικό μου σπίτι να κρεμάω και από το ταβάνι. :P

Γενικά κάτι σαν play room θα ήθελα να είχα.

• Like 1
Δημοσ.

καλα θυμαμαι κι εγω την πρωτη φορα που πηγα σε convention ξοδεψα 400 € μπορει και παραπανω, τωρα εχω τον αντρα μου να με συγκρατει (κακη επιροη θα ελεγα). ηθελα χθες να αγορασω μια φιγουρα της umaru αλλα οι αλητες την ειχαν 45€ και ηταν μια σταλια. τελικα δεν την αγορασα. παντως κι εγω δεν εχω χωρο οποτε αναγκαστικα δεν αγοραζω αυτα που θελω.

ειλικρινα στο public δεν εχει τπτ απ οτι θυμαμαι. ειχα παει κι ημουν σε φαση «αυτο το εχω διαβασει, αυτο το εχω διαβασει και αυτο το εχω διαβασει»

Δημοσ.

καλα θυμαμαι κι εγω την πρωτη φορα που πηγα σε convention ξοδεψα 400 € μπορει και παραπανω, τωρα εχω τον αντρα μου να με συγκρατει (κακη επιροη θα ελεγα). ηθελα χθες να αγορασω μια φιγουρα της umaru αλλα οι αλητες την ειχαν 45€ και ηταν μια σταλια. τελικα δεν την αγορασα. παντως κι εγω δεν εχω χωρο οποτε αναγκαστικα δεν αγοραζω αυτα που θελω.

ειλικρινα στο public δεν εχει τπτ απ οτι θυμαμαι. ειχα παει κι ημουν σε φαση «αυτο το εχω διαβασει, αυτο το εχω διαβασει και αυτο το εχω διαβασει»

Ε μαλλον θα ειχες παει σε ακυρο Public. Του mall συγκεκριμενα στην Νερατζιωτισσα εχει απο τις μεγαλυτερες ποικιλιες σε manga τουλαχιστον που μπορει να βρει καποιον στην Ελλαδα(που ειναι και το ενδιαφερον οσο ειναι βεβαια).

Δημοσ.

Οποτε βλεπω ετσι φιγουρες(ειδικα στο παραπανω που ειχε και ρετρο gaming Και ειδα κασετες Snes σε τραγικα χαμηλες τιμες)μου θυμιζουν γιατι δεν πρεπει να παω ποτε ταξιδι,ειδικα πχ σε Ιαπωνια.Θα μου φυγει κυριολεκτικα ενας μισθος μονο στις φιγουρες.

Ειδικα κολλησα στου final fantasy Και One piece Οτι ειχε.Μιλαμε για φοβερες φιγουρες.

Ok για να πάρεις φιγούρες δεν νομίζω ότι αξίζει να πας στην Ιαπωνία. Προσωπικά Ιαπωνία αξίζει να πας για να γνωρίσεις την κουλτούρα και τους ανθρώπους. (Πχ. να κάνεις μπάνιο σε παραδοσιακό onsen, να φας παραδοσιακή Ιαπωνική κουζίνα (όχι μόνο σούσι), να κάνεις βόλτα στο Akihabara και στα maid cafes κλπ. κλπ.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...