Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 in other news γελασα με το intro αλλα θα δω καποια απο αυτα που εχει μεσα. https://youtu.be/SXeoFYORfAA Εκτως απο το πρωτο το Academia(ολως τυχαιως και με το μεγαλυτερο potential απο τα αλλα,και το Ushio to Tora 2,βρηκα τα υπολοιπα προσωπικα αδιαφορα. Δεν εχω δει ως τωρα ουτως ή αλλως και καθολου το Jojos και για το Magi που αναφερθηκε παραπανω αν ειναι συνεχεια απο εκει που σταματησε η σειρα σιγουρα θα το δω. Παντως και μενα με βαση τα παραπανω μαπα μου φενεται η season δεν καταλαβαινω γιατι χαρηκε τοσο πολυ ο Wozzap.Ειδικα τα trailer αδιαφορα τα περισσοτερα εκτως απο αυτο με το τερας/ζομπι και καλα(που απο σεναριο ειναι για γελια).
viper2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Bungou Stray Dogs Koutetsujou no Kabaneri Boku no Hero Academia Magi: Sinbad no Bouken Joker Game 1-2 θα φάνε σίγουρο drop...πάλι μάπα season. Αυτα που ανεφερες μαζι με: Gyakuten Saiban Jojo Kiznaiver Sakamoto desu ga Ushio to Tora 2 Big Order Εννοειται δεν θα τα δω ολα,αλλα σε σχεση με προηγουμενες σεζον σιγουρα ειναι πολυ ενδιαφερουσα.Εχει νεες σειρες με καλο στορυ και μερικα δυνατα sequel,επισης βλεπω πως πολλα ανιμε ειναι original(δεν προερχονται απο manga-novel κτλ)που το κανει ακομα πιο ενδιαφερον.Η σειρα που θα γινει πιο γνωστη απο αυτη την σεζον νομιζω ειναι το Boku no Hero Academia χωρις να ειμαι σιγουρος. Εκτως απο το πρωτο το Academia(ολως τυχαιως και με το μεγαλυτερο potential απο τα αλλα,και το Ushio to Tora 2,βρηκα τα υπολοιπα προσωπικα αδιαφορα. Δεν εχω δει ως τωρα ουτως ή αλλως και καθολου το Jojos και για το Magi που αναφερθηκε παραπανω αν ειναι συνεχεια απο εκει που σταματησε η σειρα σιγουρα θα το δω. Παντως και μενα με βαση τα παραπανω μαπα μου φενεται η season δεν καταλαβαινω γιατι χαρηκε τοσο πολυ ο Wozzap.Ειδικα τα trailer αδιαφορα τα περισσοτερα εκτως απο αυτο με το τερας/ζομπι και καλα(που απο σεναριο ειναι για γελια). academia δεν θα δω γιατι μου φαινεται οτι το εχω ξαναδει το concept. Επισης, μαλλον θα δω jojo. Τωρα για τα υπολοιπα μαλλον θα πεσει drop εκτος και αν πεσει συναγερμος απο το /a/ ^^ 1
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 in other news γελασα με το intro αλλα θα δω καποια απο αυτα που εχει μεσα. https://youtu.be/SXeoFYORfAA Πολυ μπροστα παντως το πρωτο anime στο video που βλεπουμε τα τερατα ηρεμιας academia δεν θα δω γιατι μου φαινεται οτι το εχω ξαναδει το concept. Επισης, μαλλον θα δω jojo. Τωρα για τα υπολοιπα μαλλον θα πεσει drop εκτος και αν πεσει συναγερμος απο το /a/ ^^ Κοιταξε να δεις.Γνωριζεις,οπως και ολοι εδω μεσα απο τα anime που εχω πει οτι βλεπω ανα καιρους,οτι αν καποιο anime οντως μου κανει κλικ θα το δω. Εδω εκτως των αλλων αυτης της season Boku dake Konosuba Grimgar God Eater Gate World Trigger One Piece Fail Tail Καθησα πχ εχτες κει ειδα 9επεισοδια της δευτερης season στο Akagami no Shirayuki(snow white with red hair)το οποιο οπως καταλαβαινεις και εσυ και οι υπολοιποι δεν εχει απολυτως καμια σχεση με τα παραπανω.Απλα μου εκατσε καλα μονο απο πλευρας ροης και μιας και κατα μυστηριο τροπο δεν βαρεθηκα καθολου μιας και δεν ειχα και απαιτησεις απο αυτο αλλωστε Με την ιδια λογικη πηγα να δω και το Dagashi Kashi αλλα δυστηχως προς το παρον εχει φαει drop για ενα λογο. Γιατι πολυ απλα δεν καταλαβαινω τι λογο υπαρξης μπορει να εχει το anime/manga μετα απο λιγα επεισοδια/manga. Το εβλεπα και σε καποια σχολια απο κατω Πχ'' I wish that this series would put on more fan service appeal than this!'' κοινως απορεις για τον λογο υπαρξης του εν λογω anime/manga μετα απο ενα σημειο. 1
revolver1990 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 academia δεν θα δω γιατι μου φαινεται οτι το εχω ξαναδει το concept. Επισης, μαλλον θα δω jojo. Τωρα για τα υπολοιπα μαλλον θα πεσει drop εκτος και αν πεσει συναγερμος απο το /a/ ^^ Πόσο σκληρός πια? 2
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Πόσο σκληρός πια? Δεν ξερω που κολλαει η φωτογραφια αλλα εκλασα στα γελια
viper2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δεν ξερω που κολλαει η φωτογραφια αλλα εκλασα στα γελια Very red Such cute WOW in other news Αναρωτιέμαι τον θα γίνει πο εδώ και πέρα στο boku dake. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Very red Such cute WOW in other news Αναρωτιέμαι τον θα γίνει πο εδώ και πέρα στο boku dake. Εφαγα ενα spoiler πανω σε αυτο απο τον Wozzap γιατι εχει αναφερθει στο manga/light novel η συνεχεια του αλλα προσωπικα δεν μπαινω παλι στο πειρασμο να κατσω να διαβασω το manga γιατι θα ξενερωσω απιστευτα οπως την πατησα και στο prison School.
W0zzAp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Εφαγα ενα spoiler πανω σε αυτο απο τον Wozzap γιατι εχει αναφερθει στο manga/light novel η συνεχεια του αλλα προσωπικα δεν μπαινω παλι στο πειρασμο να κατσω να διαβασω το manga γιατι θα ξενερωσω απιστευτα οπως την πατησα και στο prison School. Spoilers are everywhere.Ο μονος λογος που διαβασα το υπολοιπο του manga ειναι διοτι εμφανιστηκε ο δολοφονος,που δυστυχως εκανε μπαμ απο μακρια.Ηταν ο πρωτος υποψηφιος για δολοφονος,περιμενα καποια εκπληξη η οποια δεν εγινε.Το μονο που θελω να δω ειναι πως θα κανουν στα επομενα 2 επς ολο το υπολοιπο manga,υποθετω θα το τρεξουν λιγο γιατι δυσκολα θα το καλυψουν ολο χωρις να αφησουν κατι πισω.
revolver1990 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Very red Such cute WOW in other news Αναρωτιέμαι τον θα γίνει πο εδώ και πέρα στο boku dake. viper=anime nazi Το έχω αφήσει από το 3ο για να γίνει συνεχόμενη θέαση.
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=dhza0DBAong 1
Vapir Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 γαμάουα το fma ,,αλλα το english dub στα anime το νιώθω ενοχλητικό σαν πονόδοντο , άσχετο αν είναι ποιο "ξεκούραστο" 1
InfernoN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 το english dub ειναι τοσο δυνατο που για παραδειγμα θα μπορουσε να μετατρεψει το αγαπημενο μου anime στο χειροτερο μου. μην το υποτιματε.
W0zzAp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 English dub μονο στο dragonball και πουθενα αλλου. Tokyo Ghoul:re Καλο chapter,αρχιζει η δραση και επιτελους ο Kaneki πηγε να σωσει την Hinami,αφηνοντας ελευθερους και αλλους φυλακισμενους
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 οι φωτογραφιες απο το convention που πηγα σημερα. δυστυχως δεν ειναι πολλες ουτε οπως θα τις ηθελα γιατι εκανα cosplay και τις φωτογραφιες τις τραβαγε ο αντρας μου οποιος ειναι αρρωστος και δεν ειχε πολλες αντοχες. καπου μεσα στις φωτογραφιες ειμαι κι εγω ως umaru-chan 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα