Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμ .. ψάχνω κάτι με λίγη ή πολύ δόση gore και drama όπως πχ το tokyo ghoul , το fma brotherhood που να μη με κάνει να βαριέμαι 

δέχομαι να μου γαμήσει την ψυχή με ένα επεισόδιο (fma chimera) αλλα θέλω να επανορθώσει μετά με μάχες κ δράση

πχ το berserk είναι κ θα είναι απο τα αγαπημένα μου(είδα το παλιό και μετά το remake , φαντάσου) 

δοκίμασα κάποια anime αλλα δεν με κράτησαν , τελικά με τραβάει το gore+drama , απλά θέλω δράση

απότι κατάλαβα το elfen lied είναι ποιο πολύ drama με στοιχεία gore, σωστά? καμια άλλη πρόταση ?

1)Devilman,τσέκαρε την ταινία και μετά αν θες πας στα πιο παλιά

https://www.youtube.com/watch?v=7KO4pF-F5pA

2)Spawn...είναι αμερικάνικο animation,μεγάλη λατρεία

3)Biohunter 

4)Demon City

5)Wicked City

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωχ κ το είχα ξεχάσει

τι φάση? μαλακία? ή απλά κατώτερο ?

Και τα δυο? Βασικά κράτησαν τους Τιτάνες αλλά άλλαξαν τους χαρακτήρες. Πχ η ξανθιά δεν υπάρχει αλλά ο Τιτάνας της υπάρχει...

• Like 1
Δημοσ.

Μολις τελειωσα το Seraph of the end.Τι να πω!απλα φοβερο τρομερο φανταστικο υπεροχο!Κριμα που βγηκαν μονο δυο season.μακαρι να βγει καποια συνεχεια στο μελλον!

• Like 1
Δημοσ.

Πω παιδιά με αυτά και με αυτά με πορώσατε να ψάξω να βρω πάλι κάτι που να έχει ψυχολογικό/ υπαρξιακό/ χαρακτήρων με κάποια δράση αλλά -πάντα- με θεολογικό ή Deus Ex machina χαρακτήρα. Το κορυφαίο του είδους...φυσικά το Evangelion αλλά έχω δει και άλλα και θέλω και άλλες προτάσεις αν φυσικά υπάρχουν. 

Τι έχω δει. 

- Evangelion 

- Appleseed

- Chrono Crusade

- Bahamut 

- Hellsing Ultimate

- Urotsukidoji

- Devilman 

- Trinity Blood

Τι πρόκειται να δω σύντομα 

- X (το τηλεοπτικό) 

Δεν έχω βρει κάτι άλλο με τέτοιο περιεχόμενο εκτός επίσης από τα παλιά Shin megami tensei. Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη. Μόνο μην ξεχνάτε, πάντα Θεολογικού χαρακτήρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Πω παιδιά με αυτά και με αυτά με πορώσατε να ψάξω να βρω πάλι κάτι που να έχει ψυχολογικό/ υπαρξιακό/ χαρακτήρων με κάποια δράση αλλά -πάντα- με θεολογικό ή Deus Ex machina χαρακτήρα. Το κορυφαίο του είδους...φυσικά το Evangelion αλλά έχω δει και άλλα και θέλω και άλλες προτάσεις αν φυσικά υπάρχουν. 

Τι έχω δει. 

- Evangelion 

- Appleseed

- Chrono Crusade

- Bahamut 

- Hellsing Ultimate

- Urotsukidoji

- Devilman 

- Trinity Blood

Τι πρόκειται να δω σύντομα 

- X (το τηλεοπτικό) 

Δεν έχω βρει κάτι άλλο με τέτοιο περιεχόμενο εκτός επίσης από τα παλιά Shin megami tensei. Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη. Μόνο μην ξεχνάτε, πάντα Θεολογικού χαρακτήρα. 

πρωτα βλεπεις την ταινια Χ και μετα την σειρα Χ. Επισης μου φαινεται οτι ολα τα παλαια ειχαν θεογονία και τα σχετικα πχ rahxephon.

επισης, τι μου θυμισες τωρα

πωωωωω...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Oh στο latest chapter του One Punch Man One, 106, δείχνει κάπως τον Blast (rank 1 S-Class hero)

• Like 1
Δημοσ.

Τί στο καλό κάνει το bankai του Urahara; Εγώ δεν το κατάλαβα πάντως.

Που κόλλησες; :P

Bankai Special Ability: Kannonbiraki Benihime Aratame has the ability to restructure anything it touches for both offensive and supportive purposes. Offensively, it can split open whatever is within its area of effect as if cutting with a knife. This "splitting" is similar to the act of tearing something apart by removing its seams. Supportively, it can restructure something by stitching it back together; this can be used as a form of healing, such as when Urahara restored his eyes using this power. It also can be used as a way to bring something to an optimal working state by enhancing it, which Urahara used to overpower Askin Nakk Le Vaar by restructuring his arm. All uses of this are manifested in the form of stitches and thread either sewing up or tearing apart an object. With it, Urahara can also create a path for others to move through obstacles or barriers.

Δημοσ.

πρωτα βλεπεις την ταινια Χ και μετα την σειρα Χ. Επισης μου φαινεται οτι ολα τα παλαια ειχαν θεογονία και τα σχετικα πχ rahxephon.

επισης, τι μου θυμισες τωρα

πωωωωω...

Την ταινία την είχα δει πριν καμιά δεκαριά χρόνια (ίσως και παραπάνω) και δεν είχα καταλάβει Χριστό (pun intended) τότε. Μετά έμαθα ότι υπάρχει και σειρά αλλά τότε δεν τα βρίσκαμε και εύκολα οπότε ξεχάστηκε κάπως. Τώρα που έχω όρεξη θα το τσεκάρω. Αρα να ξαναδώ πρώτα την ταινία και έπειτα τη σειρά ναι; Ούτε Raxhzephon είδα, το είχα ξεκινήσει τότε που βγήκε και μου φάνηκε απίστευτα βαρετό. Θα το ξανατσεκάρω αν είναι σε κάποια φάση καθώς έχω ήδη στην κατοχή μου τη σειρά στα 12GB. 

Οτιδήποτε άλλο παιδιά στο θέμα αυτό ρίξτε το. Δεν βγαίνουν άλλα τέτοια ρε γαμώτο... Το πιο πρόσφατο παράδειγμα που υπάρχει που να έχω δει (και όχι ακριβώς στο θέμα όμως) είναι το Gundam HD 00. 

Δημοσ.

Αρχές Σεπτέμβρη το 1ο από τα 3 Movies...αργεί αλλά φαίνεται δυνατό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...