Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβασε το manga αν εχεις ορεξη ειναι καλυτερο.

το ιδιο φιναλε εχει ?

γενικα βιβλια δεν διαβαζω, την ταινια την εχεις δει ?

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

dbsup

Ερώτηση κρίσεως.

Πως ένα δηλητήριο που δημιουργήθηκε σε άγνωστο πλανήτη μπορεί να επιδρά το ίδιο σε έναν saiyan έναν namekian και έναν άλλο άγνωστο οργανισμό?

Δημοσ.

ξεκινησα το erased. μην μου σποιλεριασε τπτ γιατι ειμαι ακομα στο 4ο επισοδειο. πολυ καλο.  θα φαω τρελαθω μεχρι να δω την συνεχεια αποψε.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

dbsup

Ερώτηση κρίσεως.

Πως ένα δηλητήριο που δημιουργήθηκε σε άγνωστο πλανήτη μπορεί να επιδρά το ίδιο σε έναν saiyan έναν namekian και έναν άλλο άγνωστο οργανισμό?

Not serious answer inside:

Κάτι παρόμοιο θα σκέφτονταν και οι εξωγήινοι στο Independence Day. :P

Edit:

Guess who's coming to anime. :P

(μάλλον θα ακολουθεί την ιστορία του πρώτου παιχνιδιού, τουλάχιστον στην αρχή)

Edit 2: Θα είναι βασισμένο στα 2 πρώτα.

https://youtu.be/6wINxs769CE

Και να δω τι έκδοση του Cornered  θα έχει. ^_^

Για όσους δεν ξέρουν, ανάλογα την περίσταση τα παιχνίδια έχουν και αντίστοιχο theme, όταν έδειχνες τα διάφορα λάθη στην μαρτυρία και έβαζες τον μάρτυρα "στον τοίχο" (εξού και Cornered) στο πρώτο παιχνίδι, αυτό ήταν το theme που έπαιζε. Ίσως από τα πιο γνωστά από Phoenix Wright: Ace Attorney, μιας και ήταν και στο Ultimate Marvel vs Capcom 3 όταν ο Phoenix έμπαινε σε turnabout mode. Τα άλλα παιχνίδια είχαν πάντα διαφορετικά themes.

Για όσους έχουν παίξει τα παιχνίδια (τουλάχιστον την πρώτη τριλογία):

"I'm going to bring your magnificent vengeance to fruition, just as you want it."

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.

Not serious answer inside:

Κάτι παρόμοιο θα σκέφτονταν και οι εξωγήινοι στο Independence Day. :P

Edit:

Guess who's coming to anime. :P

(μάλλον θα ακολουθεί την ιστορία του πρώτου παιχνιδιού, τουλάχιστον στην αρχή)

Edit 2: Θα είναι βασισμένο στα 2 πρώτα.

https://youtu.be/6wINxs769CE

Και να δω τι έκδοση του Cornered  θα έχει. ^_^

Για όσους δεν ξέρουν, ανάλογα την περίσταση τα παιχνίδια έχουν και αντίστοιχο theme, όταν έδειχνες τα διάφορα λάθη στην μαρτυρία και έβαζες τον μάρτυρα "στον τοίχο" (εξού και Cornered) στο πρώτο παιχνίδι, αυτό ήταν το theme που έπαιζε. Ίσως από τα πιο γνωστά από Phoenix Wright: Ace Attorney, μιας και ήταν και στο Ultimate Marvel vs Capcom 3 όταν ο Phoenix έμπαινε σε turnabout mode. Τα άλλα παιχνίδια είχαν πάντα διαφορετικά themes.

Για όσους έχουν παίξει τα παιχνίδια (τουλάχιστον την πρώτη τριλογία):

"I'm going to bring your magnificent vengeance to fruition, just as you want it."

Δεν εχω παιξει τα παιχνιδια,αλλα εχω διαβασει οτι ειναι καλο και υποθετω πως θα κανουν σωστα και το anime.Παντως βλεπω οτι την ανοιξη εχει πολυ ενδιαφερον anime,εχω να δω αρκετο καιρο τοσο ενδιαφερον σεζον.

http://anichart.net/spring

Δημοσ.

σκέφτομαι να αρχίσω το elfen lied , τι λέτε ?

Δες το,δεν χανεις τιποτα,εφοσον σου αρεσει το συγκεκριμενο ειδος.Το manga που εχω τσεκαρει ειναι πιο ολοκληρωμενο και πιο καλο,αλλα και το anime αξιζει.

• Like 1
Δημοσ.

σκέφτομαι να αρχίσω το elfen lied , τι λέτε ?

Σε κάποια σημεία είναι λίγο δυσκολακι. Δλδ είναι περισσότερο drama αποτι είναι gore.

• Like 1
Δημοσ.

Σε κάποια σημεία είναι λίγο δυσκολακι. Δλδ είναι περισσότερο drama αποτι είναι gore.

χμμμ .. ψάχνω κάτι με λίγη ή πολύ δόση gore και drama όπως πχ το tokyo ghoul , το fma brotherhood που να μη με κάνει να βαριέμαι 

δέχομαι να μου γαμήσει την ψυχή με ένα επεισόδιο (fma chimera) αλλα θέλω να επανορθώσει μετά με μάχες κ δράση

πχ το berserk είναι κ θα είναι απο τα αγαπημένα μου(είδα το παλιό και μετά το remake , φαντάσου) 

δοκίμασα κάποια anime αλλα δεν με κράτησαν , τελικά με τραβάει το gore+drama , απλά θέλω δράση

απότι κατάλαβα το elfen lied είναι ποιο πολύ drama με στοιχεία gore, σωστά? καμια άλλη πρόταση ?

Δημοσ.

χμμμ .. ψάχνω κάτι με λίγη ή πολύ δόση gore και drama όπως πχ το tokyo ghoul , το fma brotherhood που να μη με κάνει να βαριέμαι 

δέχομαι να μου γαμήσει την ψυχή με ένα επεισόδιο (fma chimera) αλλα θέλω να επανορθώσει μετά με μάχες κ δράση

πχ το berserk είναι κ θα είναι απο τα αγαπημένα μου(είδα το παλιό και μετά το remake , φαντάσου) 

δοκίμασα κάποια anime αλλα δεν με κράτησαν , τελικά με τραβάει το gore+drama , απλά θέλω δράση

απότι κατάλαβα το elfen lied είναι ποιο πολύ drama με στοιχεία gore, σωστά? καμια άλλη πρόταση ?

συνηθως τα παλαια ειχαν το Hyperviolence που ζητας αλλα ειχαν λιγοτερο δραμα πχ ninja scroll, vampire hunter d Και τα σχετικα. Γενικα δεν θυμαμαι τι εχω δει οποτε περιμενε τα παιδια που εχουν καλη μνημη.

To elfen lied είναι κορυφή !!! Κάντε εγγραφή στο Anidb.net για αν έχετε εικόνα ποια anime αξίζουν.  Μέχρι στιγμής έχω δει το 6% του anidb.

το ψηνεις να το τερματισεις?

• Like 3
Δημοσ.

Deadman Wonderland κριμα που ειναι μονο 12 επεισοδια αρκετα καλο

Hellsing και Hellsing Ultimate πολυ σπλατερ και πολυ δραση,αν και δεν εχει δραμα

Akame ga Kill μπολικη δραση,δραμα,τραγωδια και διαμελισμοι σε καποια σημεια

Αυτα μου ερχονται τωρα,πιστευω akame ga kill και deadman wonderland ειναι πιο κοντα σε αυτο που θες,αλλα εννοειται δεν ειναι καλυτερα απο FMA Brotherhood.

• Like 1
Δημοσ.

Deadman Wonderland κριμα που ειναι μονο 12 επεισοδια αρκετα καλο

Hellsing και Hellsing Ultimate πολυ σπλατερ και πολυ δραση,αν και δεν εχει δραμα

Akame ga Kill μπολικη δραση,δραμα,τραγωδια και διαμελισμοι σε καποια σημεια

Αυτα μου ερχονται τωρα,πιστευω akame ga kill και deadman wonderland ειναι πιο κοντα σε αυτο που θες,αλλα εννοειται δεν ειναι καλυτερα απο FMA Brotherhood.

θα ρίξω μια ματιά στο Akame ga Kill , τα άλλα τα έχω δει πριν χρόνια κ μ άρεσαν 

thx 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...