Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Chun Li και Gouki / Akuma από τον σχεδιαστή του One Punch Man (του manga, όχι του ΟΝΕ). Δεν ξέρω αν πράγματι είναι αυτός, αλλά έτσι διάβασα, so I believe the internet for now. https://twitter.com/NEBU_KURO/status/704557900333600768/photo/1https://twitter.com/NEBU_KURO/status/704558150964219904/photo/1 Edit: https://twitter.com/NEBU_KURO/status/702706802736037888/photo/1 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2016 από GhostRiderLSOV 2
Grim Ripper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Assassination Classroom Ch. 177 Assassination: complete. Επίλογος τα επόμενα 3 μάλλον, για να δούμε. Edit: Βασικά σκέφτομαι 2 chapters όλη την τάξη να λέει τι κάνουν στο μέλλον και το τελευταίο να είναι reunion. Kι επειδή it's fictional, περιμένω και επανεμφάνιση. Και εγώ κάτι τέτοιο υποθέτω. Επίσης: :cry: :cry: :cry: :cry: 1
di maria kun Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 εχει δει κανεις το erased???εχει γινει ψιλοχαμος-τοσο καλο ειναι???
viper2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 εχει δει κανεις το erased???εχει γινει ψιλοχαμος-τοσο καλο ειναι??? Link ξερωγω?
W0zzAp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 εχει δει κανεις το erased???εχει γινει ψιλοχαμος-τοσο καλο ειναι??? Link ξερωγω? Erased ειναι ο αγγλικος τιτλος του boku dake ga inai machi.Ναι ειναι καλο αξιζει να του ριξεις μια ματια.
viper2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Erased ειναι ο αγγλικος τιτλος του boku dake ga inai machi.Ναι ειναι καλο αξιζει να του ριξεις μια ματια. Τις προηγούμενες σελίδες τις διαβασες?
W0zzAp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Τις προηγούμενες σελίδες τις διαβασες? Στον di maria kun πεστα αυτα.
*nenya* Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Έχει δει κανείς το Overlord; Εντυπώσεις; Αξίζει; Χθες έβαλα και είδα τα δύο πρώτα επεισόδια και είμαι διχασμένη να το συνεχίσω ή όχι...
W0zzAp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Έχει δει κανείς το Overlord; Εντυπώσεις; Αξίζει; Χθες έβαλα και είδα τα δύο πρώτα επεισόδια και είμαι διχασμένη να το συνεχίσω ή όχι... Καλουτσικο ειναι,η αρχη ειναι καπως αργη,στα τελευταια 4-5 επς ειναι πιο καλο αποτι θυμαμαι. 1
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Έχει δει κανείς το Overlord; Εντυπώσεις; Αξίζει; Χθες έβαλα και είδα τα δύο πρώτα επεισόδια και είμαι διχασμένη να το συνεχίσω ή όχι... Καλούτσικο αλλά λίγο... Πολύ over-powered ο τύπος και δεν έχουν ενδιαφέρον οι μάχες του. Λίγο πάει να κάνει κάτι στο τελευταίο επεισόδιο αλλά τελειώνει απότομα και χωρίς σημάδια sequel. Θα σου αρέσει το consept του stack-in-an-MMO δες log horizon και sword art online. Το 1ο είναι λίγο αργό χωρίς να σημαίνει ότι είναι αργό, ενώ το 2ο (που το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ) έχει πολύ δράση. εχει δει κανεις το erased???εχει γινει ψιλοχαμος-τοσο καλο ειναι??? Έχω φτάσει στο 7ο επεισόδιο και έχω κολλήσει. Αν και όχι τόσο πρωτότυπο το στορυ του, είναι πολύ καλά δεμένο. Πραγματικά αξίζει. 1
nickarmy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ωραίο το overlord αλλα μικρό .. θα βγει κι αλλο πράμα σίγουρα αρα άστο για μετά 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Greatest Bleach chapter των τελευταίων ετών...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Naruto Anime Out of the fillers. Βλέπουμε τι γίνεται κανονικά και...Itachi's memories? (και στο επόμενο επεισόδιο) Into the flashbacks.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τις προηγούμενες σελίδες τις διαβασες? Που κολλαει το σχολιο αυτο σε αυτα που γραφτηκαν??? Έχει δει κανείς το Overlord; Εντυπώσεις; Αξίζει; Χθες έβαλα και είδα τα δύο πρώτα επεισόδια και είμαι διχασμένη να το συνεχίσω ή όχι... Βασικα μπορεις να το δεις και τωρα αφου ειδες τα δυο πρωτα επεισοδια δεν χανεις και τιποτα.Δεν εχει και παρα πολλα καλα anime αυτη η season ουτως ή αλλως αρα why not...
W0zzAp Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Greatest Bleach chapter των τελευταίων ετών... Ισχυει. Τρομερο chapter στο One Piece.Παρα πολλες αποκαλυψεις που συνδεονται με τους παντες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα